Helppo step-tunti

Step-tunti aloittelijalle

Tästä tunnista on hyvä aloittaa step-tunneilla käyminen! Tunnilla opit kaikki stepin perusaskeleet, joista rakennetaan helppo step-sarja. Tunti sopii erinomaisesti ensikertalaisille. Kun opit askeleet ja tekniikan, pystyt halutessasi siirtymään haastavimpiin step-tunteihin. Tunnille voit tulla rennolla sisäliikuntavaatetuksella ja sisäliikuntakengillä. Ota mukaasi myös juomapullo ja hikipyyhe.

IISI Step kehittää sekä aerobista kuntoa että lihaskuntoa

Tunnin alussa tehdään lyhyt lämmittely, jossa tehdään koko vartaloa lämmittäviä ja avaavia liikkeitä ja valmistetaan keho tiukempaan treenitehoon. Alkulämmittelyn jälkeen rakennetaan pala palalta yksinkertainen step-sarja, joka on identtinen oikealle sekä vasemmalle puolelle. Tämä osa tunnista parantaa aerobista kuntoa. Poltat samalla kaloreita, joka taas auttaa painonhallinnassa. Liikkuva osuus kestää n. 30 minuuttia. Loppuosa tunnista käytetään lihaskunto-osuuteen, jossa voidaan käyttää apuna käsipainoja, tankoa ja vartalon omaa painoa. Lihaskunto-osuudessa tehdään treeni vartalon päälihasryhmille. Tunnin lopuksi venytellään päälihasryhmät läpi.

image description

Kokeile kolme päivää

Kokeile kuntosalia ja ryhmäliikuntaa kolme päivää veloituksetta. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään.

Nimi
Etunimi:
Sukunimi:

Puhelin

Sähköposti

Kyllä, haluan hyvinvointivinkkejä ja tietoja tarjouksista sähköpostitse. Viestejä noin yksi viikossa, uutiskirjeet voi perua milloin tahansa.

Keskus

Haluatko tutustua LITE-saliin (FIT1 Espoo, Vaasa tai Forever Tampere)? Tutustu tästä.

Kerava

Forever Kerava Kultasepänkatu 5 09 584 00110

Lahti

Forever Lahti Svinhufvudinkatu 23, 15110 Lahti 03-877550