Hieronta

Rentoudu hieronnassa

Hieronnalla käsitellään lihaskudoksia ja sen avulla voidaan tehostaa aineenvaihduntaa ja vilkastuttaa lihasten verenkiertoa. Hieronta rentouttaa jännittyneitä lihaksia ja palauttaa kovasta harjoittelusta. Jännityksien helpottaminen voi auttaa kipuihin ja palauttaa liikelaajuuksia. Hieronnassa käymme asiakkaan kanssa läpi hieronnan tavoitteet, hierottavat alueet ja luomme yhdessä asiakkaan kanssa suunnitelman hieronnalle. Hieronnan yhteydessä hoidon voimakkuutta säädellään asiakkaan toiveiden mukaan.

Nyt saat ensimmäisen 45 minuutin hieronnan hintaan 35 €

Hieronta aloitetaan noin 15 minuutin alkuhaastattelulla, jossa kartoitetaan asiakkaan kanssa hieronnan tavoitteet ja luodaan yhdessä asiakkaan kanssa suunnitelma hieronnalle. Alkukartoituksen jälkeen aloitetaan lihaskudosten käsittely, jonka aikana testataan tarvittaessa nivelten ja rangan liikelaajuudet. Hieronnan aikana hoidon voimakkuutta säädellään asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Varaa aikasi hieronnan ensikäyntiin nyt ja saat sen edullisesti vain 35 €.

Hieronnan hyödyt

Hieronta on lihaskudosten käsittelyä, joka mm. tehostaa aineenvaihduntaa ja vilkastuttaa verenkiertoa iästä riippumatta. Hieronnan on tarkoitus rentouttaa jännittynyttä lihasta ja palauttaa sitä kovasta harjoittelusta. Hieronnalla on todettu olevan myös positiivisia vaikutuksia stressiin. Hieronnassa käytämme monipuolisia otteita takaamaan parhaan mahdollisen lopputuloksen. Hieronnan tavoite määräytyy aina huolellisen haastattelun pohjalta, se mikä sopii toiselle ei välttämättä sovi taas toiselle. Osaamme siis ottaa hyvin huomioon yksilön tarpeet. Hieronta toimii myös erinomaisena lisänä urheilijan ja kuntoliikkujan lihashuollossa, mutta auttaa myös palauttamaan istumatyöntekijää työpäivän rasituksista.

Kenelle hieronta sopii?

Hieronta sopii työssäkäyville, ikääntyneille ja urheilijoille ikään ja sukupuoleen katsomatta. Foreverilla voit käydä hieronnassa myös ilman kuntoklubin asiakkuutta.

Hinnasto

PalveluPääkaupunkiseutuMuu Suomi
Jäsen / ei jäsen Jäsen / ei jäsen
Hieronta 75 min 84 € / 89 € 74 € / 79 €
Hieronta 50 min 60 € / 64 € 49 € / 52 €
Hieronta 25 min 31 € / 33 € 26 € / 33 €
Ensikäynti 45 min 35€ 35€
Kysy myös edullisempia sarjakortteja!

Toimipisteet

Hierontapalvelut löydät meiltä näistä toimipisteistä: