Hieronta
Ajanvaraus

Rentoudu hieronnassa!

Hieronnassa käymme asiakkaan kanssa läpi hieronnan tavoitteet, hierottavat alueet ja luomme yhdessä asiakkaan kanssa suunnitelman hieronnalle. Hieronnan yhteydessä hoidon voimakkuutta säädellään asiakkaan toiveiden mukaan.

Hieronnan hyödyt

Hieronta on lihaskudosten käsittelyä, joka mm. tehostaa aineenvaihduntaa ja vilkastuttaa verenkiertoa iästä riippumatta. Hieronnan tarkoitus rentouttaa jännittynyttä lihasta, palauttaa sitä  kovasta harjoittelusta. Hieronnalla on todettu olevan myös positiivisia vaikutuksia stressiin. Hieronnassa käytämme monipuolisia otteita takaamaan parhaan mahdollisen lopputuloksen. Hieronnan tavoite määräytyy aina huolellisen haastattelun pohjalta, se mikä sopii toiselle ei välttämättä sovi taas toiselle. Osaamme siis ottaa hyvin huomioon yksilön tarpeet.

Hieronta toimii myös erinomaisena lisänä urheilijan ja kuntoliikkujan lihashuoltoa, mutta myös palauttamaan istumatyöntekijä työpäivän rasituksista.

Kenelle sopii?

Hieronta sopii työssäkäyville, ikääntyneille ja urheilijoille ikään ja sukupuoleen katsomatta. Foreverilla voit käydä hieronnassa myös ilman kuntoklubin asiakkuutta.

Hinnasto

PalveluPääkaupunkiseutuMuu Suomi
Jäsenhinta (ei jäsen) Jäsenhinta (ei jäsen)
Hieronta 75 min 84 € (89 €) 74 € (79 €)
Hieronta 50 min 60 € (64 €) 49 € (52 €)
Hieronta 25 min 31 € (33 €) 26 € (33 €)
Käyntiin lisätään toimistomaksu 5,80 € 5,80 €
Kysy myös edullisempia sarjakortteja!

Toimipisteet

Hierontapalvelut on meillä näissä toimipisteissä: