Hieronta

Forever Fysiot tarjoavat äitienpäivänä 2 x 50 minuutin hieronnan lahjahintaan. Käynnit voi käyttää erikseen, tai yhtenä hoitokertana peräkkäin, jolloin hoidon vaikutus on vähintäänkin tuplana tehossa, mutta erityisesti sen rentouttavassa osuudessa. Lunasta tästä ylellinen äitienpäivälahja nyt digitaalisena lahjakorttina hintaan 89 / 109 euroa.

Rentoudu hieronnassa!

Hieronnassa käymme asiakkaan kanssa läpi hieronnan tavoitteet, hierottavat alueet ja luomme yhdessä asiakkaan kanssa suunnitelman hieronnalle. Hieronnan yhteydessä hoidon voimakkuutta säädellään asiakkaan toiveiden mukaan.

Nyt saat ensimmäisen 45 minuutin hieronnan hintaan 35 €

Hieronnalla käsitellään lihaskudoksia ja sen avulla voidaan tehostaa aineenvaihduntaa ja vilkastuttaa lihasten verenkiertoa. Hieronta rentouttaa jännittyneitä lihaksia ja palauttaa kovasta harjoittelusta. Jännityksien helpottaminen voi auttaa kipuihin ja palauttaa liikelaajuuksia.

Hieronta aloitetaan noin 15 minuutin alkuhaastattelulla, jossa kartoitetaan asiakkaan kanssa hieronnan tavoitteet ja luodaan yhdessä asiakkaan kanssa suunnitelma hieronnalle. Alkukartoituksen jälkeen aloitetaan lihaskudosten käsittely, jonka aikana testataan tarvittaessa nivelten ja rangan liikelaajuudet. Hieronnan aikana hoidon voimakkuutta säädellään asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Varaa aikasi hienonnan ensikäyntiin nyt ja saat sen edullisesti vain 35 €.

 

Hieronnan hyödyt

Hieronta on lihaskudosten käsittelyä, joka mm. tehostaa aineenvaihduntaa ja vilkastuttaa verenkiertoa iästä riippumatta. Hieronnan tarkoitus rentouttaa jännittynyttä lihasta, palauttaa sitä  kovasta harjoittelusta. Hieronnalla on todettu olevan myös positiivisia vaikutuksia stressiin. Hieronnassa käytämme monipuolisia otteita takaamaan parhaan mahdollisen lopputuloksen. Hieronnan tavoite määräytyy aina huolellisen haastattelun pohjalta, se mikä sopii toiselle ei välttämättä sovi taas toiselle. Osaamme siis ottaa hyvin huomioon yksilön tarpeet.

Hieronta toimii myös erinomaisena lisänä urheilijan ja kuntoliikkujan lihashuoltoa, mutta myös palauttamaan istumatyöntekijä työpäivän rasituksista.

Kenelle sopii?

Hieronta sopii työssäkäyville, ikääntyneille ja urheilijoille ikään ja sukupuoleen katsomatta. Foreverilla voit käydä hieronnassa myös ilman kuntoklubin asiakkuutta.

Hinnasto

PalveluPääkaupunkiseutuMuu Suomi
Jäsenhinta (ei jäsen) Jäsenhinta (ei jäsen)
Hieronta 75 min 84 € (89 €) 74 € (79 €)
Hieronta 50 min 60 € (64 €) 49 € (52 €)
Hieronta 25 min 31 € (33 €) 26 € (33 €)
Kysy myös edullisempia sarjakortteja!

Toimipisteet

Hierontapalvelut on meillä näissä toimipisteissä:

Turku

Forever Leaf Areena Kärsämäentie 35, 20360 Turku

Hämeenlinna

Forever Hämeenlinna Vanajantie 10B, 13110 Hämeenlinna 03 688 3355

Lahti

Forever Lahti Svinhufvudinkatu 23, 15110 Lahti 03 877550

Lappeenranta

Forever Lappeenranta Pelitie 36, Lappeenranta 05 5419600