Forever - onnistumisen asiantuntija

Personal Trainer
Kokeile vain 35 €

Personal Trainer auttaa sinua pääsemään tavoitteeseesi

Oli tavoitteenasi lihasten kasvatus tai laihtuminen, henkilökohtainen valmentaja eli Personal Trainer rakentaa sinulle harjoitteluohjelman ja ruokavalion, joita noudattamalla saavutat tavoitteesi varmemmin. Ammattitaitoinen trainer opettaa kaikki liikkeet sinulle tarkasti, jotta teet ne varmasti oikein, eikä vahinkoja pääse sattumaan. 

Miksi valita Personal Trainer harjoittelun tueksi?

Olitpa sitten aloittelija tai jo konkari salilla, personal trainerin avulla saat treenistä paljon enemmän irti. Foreverin ammattitaitoiset personal trainerit auttavat sinua treenaamisessa, jotta pääset haluttuun tavoitteeseen. Tavoitteet ja treenit suunnitellaan yhdessä personal trainerin kanssa juuri sinun intresseille sopivaksi. Foreveriltä löydät tarpeeseesi varmasti oikean ohjausmuodon!

Personal Trainer aloittelijalle

Jos olet aloittelija, suosittelemme personal traineria, sillä hän neuvoo Sinulle oikean tekniikan alusta saakka, etkä satuta itseäsi. Pääset heti oikeanlaisen treenin makuun ja kuntosi kasvaa kohisten. Lisäksi saat treeniohjelman, jonka avulla sinun on myös jatkossa helppo treenata itsenäisesti. Ruokavalio-ohjeet tukevat liikkumistasi ja vauhdittavat tavoitteeseen pääsyäsi.

Personal Trainer tottuneelle liikkujalle

Mikäli olet jo treenannut jonkin aikaa, mutta silti kaipaat treeniisi lisää tehoja tai tunnet junnaavasi paikallaan, Personal Trainer on oikea valinta. Ehkä olet treenannut tietämättäsi liian pienillä painoilla tai tarvitset uuden saliohjelman, jotta kehitystä tapahtuisi. Henkilökohtainen valmentaja kertoo sinulle, kuinka pääset jumitusvaiheesta eteenpäin. Uuden ohjelman avulla saat lisää tehoja treeniisi ja lihaksesi kehittyvät entisestään. Usein ihmiset myös kuvittelevat, etteivät jaksa yhtään enempää. On luonnollista ihmisen luonteelle, että luovutetaan siinä vaiheessa, kun pitäisi siirtyä epämukavuusalueelle. Voit yllättyä positiivisesti voimistasi, kun Personal Trainer kannustaa Sinut ylittämään itsesi kerta toisensa jälkeen.

Personal Trainer konkarille

Konkareiden ongelmana saattaa olla se, että on totuttu tekemään tietyllä tavalla aina. Tämä ei välttämättä ole kovinkaan toimiva keino, sillä keho tottuu tietynlaiseen rasitukseen, eikä enää kehity, jos aina toistetaan samaa kaavaa. Personal Trainerin avulla pääset eroon vanhoista tavoistasi ja opit uusia, erilaisia liikkeitä, joiden avulla pystyt taas muokkaamaan kehoasi. Tai ehkäpä olet ahkera jumppaaja, ja nyt haluat treenata maratonille. Tai kenties Sinulla on häät tai muut juhlat tulossa, ja haluat mahtua juhla-asuusi. Tai kärsit erilaisista fyysisistä vaivoista tai rajoitteista, joihin kaipaat apua. Ihmisiä ja tilanteita on niin monenlaisia, että juuri yksilöllisellä ohjauksella päästään parhaisiin tuloksiin. Personal Trainer suunnittelee treeniohjelman ja ruokavalion juuri Sinun tarpeitasi ajatellen, ei kenenkään muun.

Tule kertomaan tavoitteesi, Personal Trainer kertoo, miten saavutat sen!

Kokeile näitä

image description

Kysy lisää!

  Kokeile asiantuntijoiden palveluita vain 35 € (60 min). Etu uusille kokeilijoille.

  Nimi

  Puhelin

  Sähköposti

  Foreverin jäsenyys
  Olen jäsenEn ole

  Keskus