Personal Trainer
Kokeile vain 35 € Yhteydenottopyyntö Hinnasto

Olipa tavoitteesi mikä tahansa, henkilökohtainen valmentaja auttaa sinua onnistumaan

Henkilökohtainen valmentaja eli personal trainer on jokaisen itsestään huolehtivan oikeus. Kaikki liikuntaan ja hyvinvointiin liittyvät tavoitteet ja toiveet ovat päteviä syitä panostaa itseensä.

Foreverin henkilökohtainen valmentaja kuuntelee toiveesi sekä tavoitteesi ja suunnittelee valmennuksen sisällön henkilökohtaisen taustasi, ominaisuutesi sekä elämäntilanteesi huomioiden. Hän kulkee kanssasi motivoivana ja kannustavana tukena matkallasi kohti onnistumista.

Henkilökohtainen valmennus on muutakin, kuin pelkkää kuntosaliharjoittelua. Tavoitteissa onnistuminen on monen asian ja hyvinvoinnin osa-alueen yhteistulos, johon monipuolisella valmennuksella tähdätään.

 

Foreverin ammattilaiset auttavat jokaista löytämään oikean kokonaisuuden

Olipa tavoitteesi uusi liikunnallisempi elämäntapa, lihasten kasvatus, peruskunnon kehitys tai vaikka laihtuminen, Foreverin henkilökohtainen valmentaja eli Personal Trainer rakentaa sinulle harjoitteluohjelman ja ruokavalion, joita noudattamalla onnistut tavoitteissasi.

Miksi valita Personal Trainer harjoittelun tueksi?

Foreverin ammattitaitoiset personal trainerit auttavat sinua kehittymään harjoittelussa, olitpa sitten vasta-alkaja tai jo harjoittelutaustaa omaava. Valmennuksen alussa jokaiselle asiakkaallemme tehdään kehoanalyysi, jonka tulosten perusteella valmennus suunnitellaan.

Kehoanalyysissä kartoitetaan valmennettavan lähtötilanne. Henkilökohtainen valmentaja keskittyy liikkeiden oikeaoppiseen suorittamiseen ja ohjaamiseen, jotta mahdolliset rasitusvammat minimoidaan samalla kun liikkeen tehon ja harjoittelun tulos varmistetaan.

Valmentajasi tarjoaa sinulle kattavan liike-ohjeiden valikoiman, jonka pohjalta opit myös itse suunnittelemaan ja toteuttamaan monipuolisia harjoituksia.

Personal Trainer aloittelijan tueksi

Jos olet aloittelija, personal trainerin tuki harjoittelun alussa varmistaa, että opit alusta alkaen harjoittelemaan oikein. Valmentaja opettaa sinulle montako kertaa viikossa tulisi harjoitella, jotta pääset tavoitteeseesi. Hän varmistaa, mitkä liikkeet juuri sinun tulisi tehdä ja ennen kaikkea miten, jotta säästyt ikäviltä rasitusvammoilta tai liian yksipuoliselta harjoittelulta.

Joskus kuntosali ympäristönä saattaa jännittää, etenkin jos saliharjoittelu on uutta, tai vain harjoittelupaikka on sinulle uusi. Personal trainerin kanssa tutustut nopeammin kuntosalimme mahdollisuuksiin: tiloihin, laitteisiin, palveluihin ja klubiyhteisöönkin.

 

Personal Trainer tottuneen liikkujan motivaattorina

Tottuneelle liikkujalle valmentaja tuo uusia ideoita harjoittelun monipuolistamiseksi tai toiminnan ja tavoitteiden kehittämiseksi. Myös harjoitusohjelmaa tulee päivittää motivaation säilyttämiseksi ja treenin kehittämiseksi, jotta varmasti onnistut tavoitteissasi.

Toisinaan väärin toteutettu omaehtoinen harjoittelu tuo tullessaan kiputiloja, jotka pahimmillaan estävät kokonaisvaltaisen harjoittelun. Silloin Foreverin henkilökohtainen valmentaja auttaa selvittämään syyn kiputiloille ja tarjoaa vaihtoehtoisia liikkeitä, jotta harjoittelu säilyy mielekkäänä.

Tottuneidenkin harjoittelijoiden on aika ajoin hyvä uusia kehoanalyysi, jossa selvitetään lihasepätasapainot. Jotkin lihasryhmät ovat hallitsevampia kuin toiset, ja niitä lihaksia tulee myös helpommin käytettyä enemmän, ihan huomaamattakin.

Personal trainerisi osaa kertoa mitkä lihasryhmät kaipaavat enemmän liikkuvuusharjoitteita ja mitkä taas enemmän voimaa, jotta lihasepätasapainoista päästään eroon. Näin saadaan toimiva, vahva ja kivuton keho, joka varmasti lisää hyvinvointiasi.

 

Personal Trainer kokeneen salitreenaajan tukena, myös muutoksissa

Usein tavoitteet muuttuvat ja kehittyvät matkan varrella. Kokenut kuntosaliharjoittelija saattaa tarvita valmentajaa antamaan uusia ideoita tuttujen harjoitusten rinnalle tai sijaan. Jos lajivalikoima muassa liikunnassa muuttuu, on suositeltavaa varmistaa myös kuntosalilla tapahtuvan harjoittelun soveltuvuus uuteen kombinaatioon.

Mitä pidemmälle harjoittelu etenee ja treenaajan oma osaaminen karttuu, sitä paremmin hän tunnistaa myös itse uusia haasteita. Jollain on haasteita esimerkiksi lihaksen hermottamisessa, toisella outoja pieniäkin kiputiloja. Näissä PT on oiva tuki viemään harjoittelua edelleen.

Myös leikkauksen tai muun hoidon jälkeinen omaehtoinen kuntoutus tai tauon jälkeinen uusi tavoite voivat olla tilanteita, johon kokeneenkaan urheilijan omat taidot eivät riitä. Silloin suosittelemme aina tueksi omaa henkilökohtaista valmentajaa.

Kun harjoittelijalla on harjoitteluun kuuluva perustieto usein jo hienosti hallussa, pääsevät valmennettava ja valmentaja nopeasti kiinni yhteistyöhön ja hyviin onnistumisiin.

Kokeile näitä

image description

Yhteydenottopyyntö

  Etunimi:

  Sukunimi:

  Puhelin:

  Sähköposti:

  Foreverin jäsenyys
  Olen jäsenEn ole

  Keskus

  Tampella LITE

  Forever Tampella LITE Kihlmaninraitti 1, 33100 Tampere 045 1769812

  Espoo

  Forever Espoon keskus LITE Kaivomestarinniitty 2, Espoo 045 2073508
  Forever Matinkylä Matinkartanontie 1 09 825 60011
  Forever Leppävaara LITE Konstaapelinkatu 4, Espoo 045-3466009

  Kerava

  Forever Kerava Kultasepänkatu 5 09 584 00110

  Hämeenlinna

  Forever Hämeenlinna Vanajantie 10B, 13110 Hämeenlinna 03 688 3355

  Lahti

  Forever Lahti Svinhufvudinkatu 23, 15110 Lahti 03 877550

  Lappeenranta

  Forever Lappeenranta Pelitie 36, Lappeenranta 05 5419600

  Jippii, löysit piilottelevan pääsiäishahmon!

  Täytä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen ja olet mukana tutustujaviikon arvonnassa. Tutustujaviikkoja arvotaan osallistuneiden kesken 5 kpl.

  Voit parantaa voittomahdollisuuksiasi osallistumalla vaikka joka päivä.

  Osallistumisaika on 29.3.– 2.4.2024.

  Voittaja julkaistaan Instagramin ja Facebookin Stories-osuudessa viikon 14 aikana.

  Onnea matkaan!