xxx
Personal Trainer

Personal Trainer auttaa sinua pääsemään tavoitteeseesi

Oli se sitten lihasten kasvatus tai laihtuminen! Henkilökohtainen valmentaja eli Personal Trainer rakentaa sinulle harjoitteluohjelman ja ruokavalion, joita noudattamalla saavutat tavoitteesi varmemmin. Ammattitaitoinen traineri opettaa kaikki liikkeet sinulle tarkasti, jotta teet ne varmasti oikein, eikä vahinkoja pääse sattumaan. Foreverin personal trainerit toteuttavat mm. huippusuosittua Fustra-valmennusta.

Personal Trainerista on hyötyä kaikille

Olitpa sitten aloittelija tai jo konkari salilla, personal trainerin avulla saat treenistä paljon enemmän irti.

Personal Trainer aloittelijalle

Jos olet aloittelija, suosittelemme personal traineria, sillä hän neuvoo Sinulle oikean tekniikan alusta saakka, etkä satuta itseäsi. Pääset heti oikeanlaisen treenin makuun ja kuntosi kasvaa kohisten. Lisäksi saat treeniohjelman, jonka avulla sinun on myös jatkossa helppo treenata itsenäisesti. Ruokavalio-ohjeet tukevat liikkumistasi ja vauhdittavat tavoitteeseen pääsyäsi.

Personal Trainer tottuneelle liikkujalle

Mikäli olet jo treenannut jonkin aikaa, mutta silti kaipaat treeniisi lisää tehoja tai tunnet junnaavasi paikallaan, Personal Trainer on oikea valinta. Ehkä olet treenannut tietämättäsi liian pienillä painoilla tai tarvitset uuden saliohjelman, jotta kehitystä tapahtuisi. Henkilökohtainen valmentaja kertoo sinulle, kuinka pääset jumitusvaiheesta eteenpäin. Uuden ohjelman avulla saat lisää tehoja treeniisi ja lihaksesi kehittyvät entisestään. Usein ihmiset myös kuvittelevat, etteivät jaksa yhtään enempää. On luonnollista ihmisen luonteelle, että luovutetaan siinä vaiheessa, kun pitäisi siirtyä epämukavuusalueelle. Voit yllättyä positiivisesti voimistasi, kun Personal Trainer kannustaa Sinut ylittämään itsesi kerta toisensa jälkeen.

Personal Trainer konkarille

Konkareiden ongelmana saattaa olla se, että on totuttu tekemään tietyllä tavalla aina. Tämä ei välttämättä ole kovinkaan toimiva keino, sillä keho tottuu tietynlaiseen rasitukseen, eikä enää kehity, jos aina toistetaan samaa kaavaa. Personal Trainerin avulla pääset eroon vanhoista tavoistasi ja opit uusia, erilaisia liikkeitä, joiden avulla pystyt taas muokkaamaan kehoasi. Tai ehkäpä olet ahkera jumppaaja, ja nyt haluat treenata maratonille. Tai kenties Sinulla on häät tai muut juhlat tulossa, ja haluat mahtua juhla-asuusi. Tai kärsit erilaisista fyysisistä vaivoista tai rajoitteista, joihin kaipaat apua. Ihmisiä ja tilanteita on niin monenlaisia, että juuri yksilöllisellä ohjauksella päästään parhaisiin tuloksiin. Personal Trainer suunnittelee treeniohjelman ja ruokavalion juuri Sinun tarpeitasi ajatellen, ei kenenkään muun. Kerro siis tavoitteesi, Personal Trainer kertoo, miten saavutat sen!

Kerava

Forever Kerava Kultasepänkatu 5 09 584 00110

Hämeenlinna

Forever Hämeenlinna Vanajantie 10B, 13110 Hämeenlinna (03) 688 3355

Joensuu

Forever Joensuu Kaislakatu 4, 80130 Joensuu 050 382 1785

Lahti

Forever Lahti Svinhufvudinkatu 23, 15110 Lahti 03-877550