Me Pihlajalinnassa ja Foreverissä haluamme tarjota kaikille suomalaisille kokonaisvaltaisia hyvinvointipalveluita. Haluamme antaa aktiiviselle liikkujalle parhaat mahdolliset tilat ja välineet toteuttaa omat harjoituksensa. Meidän suuri intohimomme on kuitenkin auttaa, tukea ja innostaa uusia ihmisiä huolehtimaan omasta hyvinvoinnistaan ja terveydestään. Tilat ja välineet liikunnan suorittamiseen eivät usein yksin riitä vasta-alkajille. Siksi meidän asiakkaiden käytössä on moniammatillinen porukka, joka pystyy tukemaan asiakasta juuri siinä asiassa, jossa asiakkaamme tarvitsee apua.

Varaa fysioterapeutin ensikäynti

Tarjoamme uusille tutustujille Liikuntalähetteen ensikäynnin (45min) sekä yhden kuukauden liikuntaoikeuden erikoishintaan 35 €.

Varaa tästä

Laaja ammattilaisten ryhmä sinun tukenasi

Pihlajalinna tarjoaa laajan palvelun sairauden hoitoon. Terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseen on käytössäsi myös koko Foreverin ammattilaisista koostuva terveyteen ja hyvinvointiin keskittyvä ryhmä.

Fysioterapeutit

Sinun oma fysioterapeuttisi suunnittelee sinun tarpeisiisi sopivan hyvinvointipolun ja valvoo sen onnistumista koko matkasi ajan. Fysioterapeutti myös hoitaa sinun kehosi vaatimia haasteita mikäli niitä on tai ilmenee matkalla kohti parempaa arkea.

Hierojat

Hierojat ovat tukenasi avaamassa kireitä paikkoja tai antamassa rentouttavaa ja palauttavaa hierontaa silloin kun kehosi tai mielesi sitä tarvitsee.

Fustra-valmentajat

Fustra on konseptoitu ja tutkittu kehon ryhtiä kehittävä liikuntamuoto. Fustra valmistaa kehosi vastaanottamaan harjoittelua.

Yksilövalmentajat (PT)

Yksilövalmentaja laatii sinun tarpeisiisi soveltuvan liikuntaohjelman. Yksilövalmentaja opettaa sinulle oikeat suoritustekniikat ja kannustaa sinua saavuttamaan tuloksesi.

Ravintoneuvojat

Hyvä terveys koostuu kolmesta kulmakivestä: Ravinto, liikunta ja lepo (uni ja palautuminen). Kaikilla osa-alueilla on oma tärkeä roolinsa kokonaisvaltaisessa hyvässä olossa. Ravintoneuvojat opastavat sinua paitsi syömään oikein niin rytmittämään ruokailusi.

Psyykkiset valmentajat

Jos oikea liikunta, ravinto ja lepo vaatisi meiltä ainoastaan oppimista olisi tieto helppo löytää. Mutta onnistuminen, missä asiassa hyvänsä, vaatii ennen kaikkea oikean motivaation. Miksi teen tai jätän tekemättä jonkin asian? me tiedostamme tämän tarpeen ja siksi tukenasi on myös koulutetut lyhytterapeutit, jotka antavat asiakkaillemme psyykkistä valmennusta.Oli sitten kyse liikunnasta tai arkisista asioista: Työssä jaksamisesta, sosiaalisista suhteista tai muista mieltä askarruttavista asioista.

Liikuntalähete tukenasi matkan aloittamisessa

Liikuntalähete on keskeisessä osassa Pihlajalinnan ja Foreverin välistä toimintaamme. Sinua hoitava lääkäri voi ohjata sinut liikuntalähetteen avulla Foreverin ammattilaisten luokse silloin kun liikunnasta on tutkitusti ja todistetusti hyötyä sinun haasteessasi. Liikuntaa, oikeanlaista ravintoa ja rentoutumista käytetään lääkkeen tukena (tai sijaan) asioissa, joihin sillä on tutkitusti vaikutusta.

Miten pääsen matkalle kohti terveellisempää arkea?

Tarjoamme uusille tutustujille Liikuntalähetteen ensikäynnin (45min) sekä yhden kuukauden liikuntaoikeuden erikoishintaan 35 €. Ensikäynti ei vaadi lääkärin lähetettä. Voit varata tästä linkistä ajan liikuntalähetteen ensikäynnille.

Jippii, löysit piilottelevan pääsiäishahmon!

Täytä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen ja olet mukana tutustujaviikon arvonnassa. Tutustujaviikkoja arvotaan osallistuneiden kesken 5 kpl.

Voit parantaa voittomahdollisuuksiasi osallistumalla vaikka joka päivä.

Osallistumisaika on 29.3.– 2.4.2024.

Voittaja julkaistaan Instagramin ja Facebookin Stories-osuudessa viikon 14 aikana.

Onnea matkaan!