Asiakaspalvelu

  • ma 9.00-12.00 16.00-20.00
  • ti 9.00-12.00 16.00-20.00
  • ke 9.00-12.00 16.00-20.00
  • to 9.00-12.00 16.00-20.00
  • pe 9.00-12.00
  • la 10.00-14.00
  • su 14.00-18.00

Jäsenkortilla klo. 6-23

Kuntosali Kerava – Miellyttävää treeniä jokaiselle

Foreverin Keravan kuntosalille ovat tervetulleita kaikenlaiset ja -kuntoiset liikkujat. Meillä treenaaminen on helppoa ja miellyttävää niin vasta-alkajille kuin kokeneille kuntoilijoille. Meillä nautit tehokkaasta treenistä ja rennosta ilmapiiristä. Tule hakemaan arkeen uutta puhtia ja liikunnan iloa!

Kuntokeskukseemme on helppo tulla. Toimipisteemme sijaitsee aivan juna-aseman läheisyydessä. Meillä on myös runsaasti ilmaista parkkitilaa sisätiloissa.

Liiku myös muissa kuntokeskuksissa ja ui treenin lisäksi

Jäsenenä saat käyttöösi CMS Travelpass -kortin, joka oikeuttaa sinut liikkumaan myös muissa CMS-kuntokeskuksissa. Kortilla pääset kätevästi liikkumaan esimerkiksi matkustaessasi.

Salitreenin ja ryhmäliikunnan lisäksi tarjoamme sinulle uintimahdollisuuden. Tunnelmallinen maauimala on myös kesäisin asiakkaidemme käytössä.

Kuntosali

Salillamme treenaaminen on tehty sujuvaksi sekä aloittelijoille että kuntoilun konkareille. Keravan kuntosalilta löytyykin markkinoiden parhaimpia ja kestävimpiä kuntoilulaitteita joka lähtöön, joilla treenaat koko kroppasi. Lisäksi meiltä löytyy hyvin tilaa vapaapainojen kanssa treenaamiseen.

Meille kuntosalitreenissäsi on tärkeintä turvallisuus. Siksi olemme valinneet kuntosalilaitteemme pitäen silmällä erityisesti laitteiden turvallisuutta, helppokäyttöisyyttä ja kestävyyttä.

Kuntosalitreenin aloittaminen on turvallista ja helppoa

Kun tarvitset apua tai haluat kysyä vinkkejä laitteiden tehokkaampaan käyttöön, ystävällinen henkilökuntamme on apunasi.

Personal Trainer – tehoa treeniin!

Yksilöohjaus on tehokkain tapa treenata tavoitteita kohti, ammattitaitoisen yksilöohjaajan avulla saavutat tavoitteesi. Oma Personal Trainerisi varmistaa, että harjoittelet sinulle sopivalla tavalla. Hän opettaa sinua treenaamaan turvallisesti ja oikein. Keravalta löydät ammattitaitoiset Personal Trainerit jotka kuuntelevat toiveesi sekä tavoitteesi ja suunnittelevat valmennuksen sisällön henkilökohtaisen taustasi, ominaisuutesi sekä elämäntilanteesi huomioiden. Oma ohjaajasi kulkee kanssasi motivoivana ja kannustavana tukena matkallasi kohti onnistumista.

Henkilökohtainen valmennus on muutakin, kuin pelkkää kuntosaliharjoittelua. Tavoitteissa onnistuminen on monen asian ja hyvinvoinnin osa-alueen yhteistulos, johon monipuolisella valmennuksella tähdätään. Palveluihimme kuuluu myös hieronta. 

Fustra

Löydät Keravalta Personal trainingin lisäksi myös Fustra-ohjaajan. Fustra on suosittu harjoittelumuoto, jossa keskitytään korjaamaan kehon epätasapainoa liikunnan avulla. Siinä kiinnitetään erityistä huomiota kehon virheasentojen korjaamiseen, liikkuvuuden parantamiseen sekä keskivartalon vahvistamiseen. Ohjaajan avulla opit harjoittelemaan oikeaoppisesti, niin että juuri oikeat lihakset saadaan aktivoitua ja liike tehoaa sinne minne on tarkoituskin. Fustran avulla ryhti suoristuu ja niska-hartiaseudun kivut ovat pian historiaa!

Hieronta

Hieronnassa käsitellään lihaskudoksia manuaalisesti. Sen avulla voidaan tehostaa aineenvaihduntaa lihaksissa sekä vilkastuttaa niiden verenkiertoa. Hieronta rentouttaa jännittyneitä lihaksia ja palauttaa kovasta harjoittelusta. Jännitystilojen poistaminen kehosta auttaa kipuihin ja palauttaa myös rajoittuneita liikelaajuuksia.

Ryhmäliikunta – Keravan laajin valikoima

Toimipisteessämme on runsas kattaus ryhmäliikuntatunteja.

Lajeistamme löytyy esimerkiksi kahvakuula-, pump– ja steptunnit, sekä Flowride sisäpyöräily. Tarjoamme myös helppoja  kuntojumppia ja senioritunteja.

Jos kaipaat lempeämpää liikuntaa, suosittelemme joogaa, pilates– ja venyttelytunteja.

Lastenmaailmassa lastenhoitopalvelua

Keravalla on myös lastenhoitopalvelu, jossa lapsesi viihtyy treenisi aikana. Lastenmaailma on suunniteltu niin, että treenisi aikana lapsesi saa liikunnan iloa tukevia virikkeitä.

Hei, tunnetko jonkun nuoren joka olisi vailla töitä ja joka tykkää lapsista? Meillä olisi paikka avoinna! Laita pikaisesti sähköpostia, jos kiinnostuit! 🤗

Nocco ja Barebells uutuudet Nocco Black Orange sekä Barebells Berry Licorice ovat saapuneet meille. Oletko jo ehtinyt maistamaan? ☺️

Forever on mukana Hope kampanjassa!

Meillä on mahdollisuus auttaa vähävaraisia ja kriisin kokeneita perheitä lahjoittamalla lapsille joululahjoja.

Toiveen voit ottaa oksalta ja toimittaa lahjan toimipisteeseen 8.12 mennessä. Lahjoja ei saa paketoida ja niihin tulee ...kiinnittää mukaan tämä toivelappu.

Joulu on antamisen aikaa! Kiitos kaikille ja Ihanaa joulun odotusta! ❤️
#hope #hopekampanja #foreverclubs @hope_pkseutu #joulu

❗ Asiakaspalvelu poikkeuksellisesti suljettu huomenna lauantaina 19.11.2022 klo. 10-14. ❗

Pahoittelemme tilannetta.

Olemme avoinna taas sunnuntaina klo. 14-18 ja avainkortilla päivittäin klo. 6-23.

Lasten klubissa lapsesi pääsee toteuttamaan itseään mm. erilaisten pelien ja askartelun muodossa.

Lisää lastenklubi asiakkuuteen ainoastaan 6€/4vk lisämaksulla. 🤗

Suosituimmat palvelut

image description

Liity jäseneksi

Liity jäseneksi

Keravan kuntosalin hinnasto

JÄSENHINTA
Jäsenmaksu 40 € / vuosi. Kysy myös muita korttivaihtoehtojamme »
RYHMÄLIIKUNTA + KUNTOSALIKUNTOSALI
Toistaiseksi voimassa
1kk irtisanoutumisaika
75 € / 4 vkoa 55 € / 4 vkoa
12 kk määräaikainen sopimus 69 € / 4 vkoa 49 € / 4 vkoa
24 kk määräaikainen sopimus 63 € / 4 vkoa 43 € / 4 vkoa
MUUTA
Hinnat jäsenhintoja. Jäsenmaksu 40 € / vuosi. Kysy myös muita korttivaihtoehtojamme »
HINTA
Seniori-, opiskelija- ja juniorijäsenyys, toistaiseksi voimassa, Ryhmäliikunta + Kuntosali 55 € / 4 vkoa
Seniori-, opiskelija- ja juniorijäsenyys, 12 kk, Ryhmäliikunta + Kuntosali 49 € / 4 vkoa
Seniori-, opiskelija- ja juniorijäsenyys, 24 kk, Ryhmäliikunta + Kuntosali 43 € / 4 vkoa

Henkilökuntamme