image description
Elisa Kaas fustraohjaaja / personal trainer

Olen Elisa Kaas ja työskentelen Forever Keravan toimipisteellä yksilövalmentajana, Fustra-ohjaajana sekä ryhmäliikuntaohjaajana. Ammatiltani olen fysioterapeutti ja yksilövalmentaja. Oma harrastustaustani tulee tanssin puolelta ja vielä aikuisiällä löysin tanssin ilon latinotanssien parista.

Liikunnan parissa olen tehnyt töitä noin 30 vuotta. Viimeisen 10 vuoden aikana painopisteeni on siirtynyt ryhmäliikunnan puolelta yksilövalmennukseen. Työssäni olen saanut kohdata mahtavia persoonia ja auttaa heitä saavuttamaan tavoitteensa. Oli tavoitteena sitten painon pudotus, liikunnan ilon löytäminen, liikkuvuuden lisääminen tai joku muu, olemme yhdessä asiakkaan kanssa löytäneet oikean polun tavoitteen saavuttamiseen.

Harjoittelussa pidän tärkeänä ajattelua pilateksen maailmasta. Keskittyminen omaan tekemiseen, omaan kehonhallintaan sekä keskivartalon tukeen luo hyvän pohjan kaikelle harjoittelulle unohtamatta liikkuvuuden tärkeyttä. Kehonhallinnan rooli kasvaa merkittävästi harjoittelussa, kun ikää tulee lisää. Yksilövalmentajana vahvuuteni on kiinnostus asiakkaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja toimintakyvyn ylläpitoon, joiden toivoisin näkyvän myös heidän arjessaan. Valmentajana olen lempeän vaativa.

 

Koulutukset:

 

Fysioterapeutti

PhysioTrainer

Fustra-ohjaaja ( tasot 1-5)

Pilates ohjaaja

FasciaMethod ohjaaja

Psyykkinen valmentaja

 

Asiakaspalautteet:

” Olen treenannut Elisan kanssa 2v. 1-2krt/vko. Elisa on loistava työssään: rautainen ammattilainen laajalla osaamisella ja kokemuksella sekä iloisella ja positiivisella asenteella. Hän kuuntelee asiakasta ja neuvoo tarvittaessa selkeästi ja jämäkästi. Treenit ovat olleet monipuolisia ja niissä otetaan asiakkaan toiveet / tavoitteet / kyvyt hyvin huomioon. En voisi toivoa parempaa pt:ä. ”  – nainen 48v.

”Yksilöohjaajana Ellu on tarkka ja kannustava. Arvostan erityisesti sitä, miten hän huomioi asiakkaidensa yksilölliset lähtökohdat. Nautin siitä, kun voin itse keskittyä pelkästään tekemiseen ja tiedän, että Ellu rakentaa jokaisen ohjauksen juuri minulle sopivaksi.”  – nainen 50v.

 

 

 

Kerava

Forever Kerava Kultasepänkatu 5 09 584 00110