VOITA 3 KUUKAUDEN TREENIT!

Osallistu arvontaan ja voita kolmen kuukauden treenit Forever Pihlajalinnassa!

Osallistu arvontaan ja voita itsellesi 3 kuukauden treenit valitsemassasi Forever Pihlajalinnan toimipisteessä täyttämällä oheisen lomakkeen.

Treenit sisältävät oikeuden kuntosalin ja ryhmäliikunnan käyttöön, jos ryhmäliikuntaa on tarjolla valitsemassasi toimipisteessä. Palkinto sisältää myös avainkortin (arvo 10 €).

Arvonnan osallistumisaika on 22.1.2024 – 31.5.2024. Arvonta suoritetaan kuukausittain. Kilpailuun osallistumisen ikäraja on 15 vuotta. 

Voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti ja voitosta ilmoitetaan kotisivuillamme sekä sosiaalisen median kanavissamme.

Onnea arvontaan!

Kohti parempaa elämää!

Arvomme syyskuun alussa jäsentemme kesken yli 1000 € arvoisen startin henkilökohtaisen valmentajan kanssa. Valmennuspaketti sisältää 12 tapaamista henkilökohtaisen valmentajan kanssa omassa toimipisteessäsi. 

Osallistu arvontaan täyttämällä oheinen arvontalomake. Voit osallistua arvontaan kerran valitsemasi osallistumisoikeuden myötä.

Olet oikeutettu osallistumaan arvontaan, kun:

Arvonnan osallistumisaika on 1.6.2022 – 31.8.2023. Arvonta suoritetaan 6.9.2023.

Voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti ja voitosta myös ilmoitetaan kotisivuillamme sekä sosiaalisen median kanavissamme.

*Jos olet liittynyt jäseneksemme osallistumisajan aikana, olet automaattisesti ilmoittautunut mukaan arvontaan.

Onnea arvontaan!

 

Jippii, löysit piilottelevan pääsiäishahmon!

Täytä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen ja olet mukana tutustujaviikon arvonnassa. Tutustujaviikkoja arvotaan osallistuneiden kesken 5 kpl.

Voit parantaa voittomahdollisuuksiasi osallistumalla vaikka joka päivä.

Osallistumisaika on 29.3.– 2.4.2024.

Voittaja julkaistaan Instagramin ja Facebookin Stories-osuudessa viikon 14 aikana.

Onnea matkaan!