Kevät on loistavaa aikaa paneutua omaan hyvinvointiin ja huoltaa kehoa kesäksi. Forever  Fysio sekä Forever Valmennus tukevat tavoitteitasi tarjoamalla sarjakortteja etuhintaan. 

Forever Fysion kampanjatarjous 5 + 1 hoitokertaa

Forever Fysio tarjoaa fysioterapia, hieronnan sekä naprapatian sarjakortteja etuhintaan.

Tarjoamme fysion viiden hoitokerran ostajalle kuudennen kerran kaupan päälle. Tarjous on voimassa 31.3. asti. Voit ostaa tarjouspaketit suoraan fysion ammattilaisiltamme tai fysion verkkokaupasta.

Forever Fysion hoitopaketit on suunniteltu tukemaan pitkäjänteistä ja tuloksellista terapiaa. Yhtä tai muutamaa hoitokertaa pidempi jakso mahdollistaa ongelmien juurisyihin pureutumisen, hoidon edistymisen seurannan sekä sen mukaiset toimenpiteet.

Pidempi hoitosuhde auttaa myös asiakasta itseään sitoutumaan hoitoonsa sekä tavoitteisiinsa, millä on ratkaiseva merkitys hoidon onnistumisen kannalta.

Forever Valmennuksen kampanjatarjous PT24 + 2 valmennuskertaa

Kuntoilussa ei ole kyse lyhytaikaisista ponnisteluista, vaan sitoutumisesta säännölliseen harjoitteluun. Vain siten saadaan rakennettua vahva fyysinen perusta, joka kantaa läpi elämän, vaikka välillä tuulet puhaltaisivatkin. Kun harjoittelujaksosi on riittävän pitkä, treenaaminen ehtii juurtua pysyväksi tavaksi ja osaksi aktiivista elämää.

PT24–valmennuspakettimme on suunniteltu tukemaan pitkäjänteistä ja tuloksellista tietä kohti tavoitteitasi. Valmentaja auttaa sinut alkuun, ohjaa, tukee ja motivoi sinua matkan varrella. Eikä hätää, vaikket olisi vielä määritellyt tarkemmin tavoitteitasi, me autamme myös siinä.  Ota oma valmetntajan mukaan matkalle kohti unelmiesi kuntoa ja hyvää oloa!

Varmista liikkeellelähtö ja kestävät tulokset PT24–valmennuspakettimme avulla. Saat kampanjan ajan kaksi valmentajan tapaamista kaupan päälle. Tarjous on voimassa 31.3 asti.

PT24 + 2 -valmennuspaketin ostaessasi saat:

  • yhteensä 24 + 2 valmentajan tapaamiskertaa
  • alkukartoituksen, jossa kartoitamme tämän hetkisen tilanteeseesi ja käymme läpi tavoitteistasi
  • henkilökohtaisesti sinulle rakennetun harjoitusohjelman
  • ohjatut harjoitukset oman valmentajan kanssa

Tarjous koskee niin uusia kuin nykyisiäkin asiakkaitamme eikä sisällä ostorajoitteita.
Tarjous koskee yksilövalmennuspalveluja niissä toimipisteissä, joissa palvelu on tarjolla.
Tarjous ei koske Fustra- eikä Duo-tunteja.

Voit ostaa valmennuspaketin suoraan valmentajalta tai asiakaspalvelustamme.

Voit valita sinulle sopivimman valmentajan itse oman toimipisteesi sivun alareunan henkilöstöluettelosta. Voit myös käydä tutustumassa valmentajiin toimipisteissämme, tai jättää meille yhteystietosi, niin otamme yhteyttä sinuun.

[likebtn theme="custom" lang="fi" show_dislike_label="1" icon_like_show="0" icon_dislike_show="0" tooltip_enabled="0" i18n_like="Kyllä" i18n_dislike="En" white_label="1" popup_disabled="1" counter_clickable="1" counter_zero_show="1" share_enabled="0"]
Tykätty [likebtn_likes] kertaa
image description
Forever Forever Pihlajalinna

Jippii, löysit piilottelevan pääsiäishahmon!

Täytä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen ja olet mukana tutustujaviikon arvonnassa. Tutustujaviikkoja arvotaan osallistuneiden kesken 5 kpl.

Voit parantaa voittomahdollisuuksiasi osallistumalla vaikka joka päivä.

Osallistumisaika on 29.3.– 2.4.2024.

Voittaja julkaistaan Instagramin ja Facebookin Stories-osuudessa viikon 14 aikana.

Onnea matkaan!