Median yhteydenotot ja yhteistyöt

Forever on kotimainen, yli 20 vuoden kokemuksella korkeatasoisia liikuntapalveluita aikuisille tarjoava kuntoklubiketju. Meillä liikkuu säännöllisesti yli 25 000 asiakasta kahdessakymmenessä eri toimipisteessä.

Toimintamme ytimessä on onnistuminen. Tämä on harvoin vahinko tai onnekas sattuma: olemme rakentaneet ainutlaatuisen asiakaspolun, jossa asiakkaasta välitetään, huolehditaan ja ohjataan kohti tavoitteita. Onnistumisella ei ole mitään tekemistä onnen kanssa, vaan teemme kaikkemme sen eteen.

Palvelutarjontaamme kuuluu mm. ainutlaatuinen asiakaspolku, Suomen suosituinta yksilövalmennusta, tutkitusti tehokas Fustra (UKK-instituutti), markkinoiden monipuolisin lajitarjonta, fysioterapia, ryhmäliikuntaa vauvasta vaariin sekä ainutlaatuiset motivointituotteet – haemme asiakkaan vaikka kotoa.

LEHDISTÖ

Ensi kauden kuumimmat uutudet? Tiloja kuvauksille? Asiantuntijoiden kommentteja? Malleja kuvauksiin?

YHTEISTYÖT

Teemme monenlaisia yhteistöitä. Ota yhteyttä ja kerro omastasi!

 • Terveyden ja hyvinvoinnin sekä kuntosaliharjoittelun ja ryhmäliikunnan bloggaajat ja somevaikuttajat
 • Kuntosali- tai ryhmäliikunnan tukea hakevat tahot
 • Yhteistyöt ja tapahtumat
 • Muut yhteistyöt ja ideat – kuulemme mielellämme.

Huom! Tämän lomakkeen kautta käsitellään ainoastaan medioiden yhteydenotot ja yhteistyöehdotukset. Forever Pihlajalinna ei sponsoroi rahallisesti tahoja tai yksilöitä, vaan toimii näiden kanssa ainoastaan yhteistyössä. Muussa tapauksessa ota yhteyttä yleisen palautelomakkeen kautta: https://www.foreverclub.fi/anna-palautetta/

image description

Jätä viesti


  Etunimi:

  Sukunimi:

  Puhelin:

  Sähköposti:

  Aihe:
  Viesti: