ravintovalmennus

Miten syödä terveellisemmin? Ravintovalmennus auttaa!

 • Parempaan vatsan toimintaan
 • Yleisesti lisää energisyyttä
 • Painonhallintaan
 • Terveempään ihoon
 • Kohonneen verenpaineen ongelmiin

Ravintovalmennuksen avulla pääset tavoitteisiisi

Säännöllisen kuntoilun ja kunnon yöunien lisäksi terveellisempään syömiseen kannattaa kiinnittää huomiota. Ravintovalmennuksen avulla saat vinkkejä arjen ruokailuihin ja painonhallintaan. Tavoitteesi mukaan teemme sinulle yksilöllisen suunnitelman.

Tavoitteita voivat olla esimerkiksi, että haluat säilyttää nykyisen painosi, tiputtaa painoa hieman tai tarvitset yleisesti vinkkejä, miten syödä paremmin. Ota yhteyttä oheisella lomakkeella, me autamme!

Miksi ravintovalmennukseen?

Yhdessä säännöllisen kuntoilun kanssa ravintovalmennus voi olla ratkaisu moniin terveydellisiin pulmiin: Onko olosi jatkuvasti väsynyt? Kärsitkö vatsavaivoista tai kamppailetko painonhallinnan kanssa? Oikeanlaisella ruokavaliolla on suuri vaikutus kehon ja mielen hyvinvointiin.

Ravintovalmennuksen tarkoituksena on selvittää, onko arjen ruokailutottumuksissasi jotain parannettavaa ja etsiä sinulle sopiva ruokavalio. Ravintovalmentajan tuella pääset helposti alkuun oikeiden valintojen tekemisessä.

Tavoitteenasi saattaa olla esimerkiksi painonpudotus tai oman jaksamisen parantaminen. Ruokavalioon panostaminen kannattaa, sillä se vaikuttaa kokonaisvaltaisesti hyvinvointiisi.

Ravintovalmennus voi sopia hyvin myös silloin, kun olet aloittamassa kuntoilua uudestaan. Näin saat samalla kertaa hyvät vinkit niin liikuntaan kuin syömiseen.

Ravintovalmennuksen avulla voit löytää ratkaisun:

Hyvä ruokavalio on monipuolinen sekä yksilöllinen

Monipuolisuus on yksi terveellisen ruokavalion kulmakivistä. Huomioimme myös yksilölliset taustatekijäsi, kuten mahdolliset herkkyydet, allergiat ja sairaudet. Myös omilla tavoitteillasi on suuri merkitys ruokavalion suunnittelussa.

Meillä on erityisesti osaamista treenaamisen ja oikean ruokailun yhdistämisestä! Ota siis rohkeasti yhteyttä lomakkeella ja luodaan yhdessä sinulle sopiva suunnitelma, jolla onnistut!

image description

Varaa lyhyt kartoituskeskustelu ravitsemuksestasi valmentajan kanssa hintaan 35€.

  Nimi (pakollinen)

  Etunimi:
  Sukunimi:

  Puhelin

  Sähköposti (pakollinen)

  Keskus

  Suosittelemme

  Kerava

  Forever Kerava Kultasepänkatu 5 09 584 00110

  Hämeenlinna

  Forever Hämeenlinna Vanajantie 10B, 13110 Hämeenlinna 03 688 3355

  Lahti

  Forever Lahti Svinhufvudinkatu 23, 15110 Lahti 03 877550

  Lappeenranta

  Forever Lappeenranta Pelitie 36, Lappeenranta 05 5419600

  Jippii, löysit piilottelevan pääsiäishahmon!

  Täytä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen ja olet mukana tutustujaviikon arvonnassa. Tutustujaviikkoja arvotaan osallistuneiden kesken 5 kpl.

  Voit parantaa voittomahdollisuuksiasi osallistumalla vaikka joka päivä.

  Osallistumisaika on 29.3.– 2.4.2024.

  Voittaja julkaistaan Instagramin ja Facebookin Stories-osuudessa viikon 14 aikana.

  Onnea matkaan!