Kuntosali

Kuntosaliohjelmalla on väliä

Oletko vasta aloittanut kuntoilun tai harjoitellut jo jonkin aikaa mutta tuntuu, että junnaat paikoillasi? Oma kuntosaliohjelma on hyvä apuväline aloittelevalle kuntosalitreenaajalle ja erinomainen keino saada lisämotivaatiota harjoitteluun, vaikka salilla käyminen olisikin jo tuttua!

Nappaa valmis kuntosali-ohjelma!

Tarjoamme myös valmiita ohjelmia kuntosaliharjoitteluun:

Täsmätreenejä:

Tässä muutama syy siihen, miksi saliohjelman hankkiminen kannattaa:

Tiedät mitä teet salilla

Monelle on varmasti tuttu se hetki salilla, kun lämmittelyn jälkeen ei olekaan varma, mitä seuraavaksi pitäisi tehdä: mistä laitteista tai liikkeistä aloittaa? Kun sinulla on suunitelma ja hyvät ohjeet liikkeiden suorittamiseen, voit keskittyä itse tekemiseen – sen sijaan, että käyttäisit aikaa ja energiaa pähkäilyyn.

Oikeanlainen ohjelma takaa tulokset

Kun sinulla juuri omaa tavoitettasi varten tehty saliohjelma, tiedät että keskityt oikeisiin asioihin! Haluatko pudottaa painoa? Päästä niska-hartiakivuista eroon? Kasvattaa lihasmassaa? Eri tavoitteet vaativat erilaista harjoittelua. Ammattilaisen suunnitelema harjoitusohjelma salille takaa, että saat juuri oikeanlaisia tuloksia aikaan.

Saat uutta puhtia treeneihin

Usein tulee vastaan tilanne, jolloin huomaa että harjoittelusta on tullut saman toistamista kuukaudesta toiseen. Silloin uusi kuntosaliohjelma tuo piristystä treeneihin – uudet virikkeet keholle ja mielelle parantavat liikuntamotivaatiota!

Personal trainerimme laativat mielellään sinulle tavoitettasi tukevan suunnitelman – olit sitten vasta-alkaja tai jo kokeneempi kuntoilija!

Jippii, löysit piilottelevan pääsiäishahmon!

Täytä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen ja olet mukana tutustujaviikon arvonnassa. Tutustujaviikkoja arvotaan osallistuneiden kesken 5 kpl.

Voit parantaa voittomahdollisuuksiasi osallistumalla vaikka joka päivä.

Osallistumisaika on 29.3.– 2.4.2024.

Voittaja julkaistaan Instagramin ja Facebookin Stories-osuudessa viikon 14 aikana.

Onnea matkaan!