Forever Biostrength UUTUUS

Koe uuden ajan Biostrength -harjoittelut ensimmäisenä. Tule ja testaa Helsingin Herttoniemessä!

Kyllä, tahdon tutustua!

BIOSTRENGTH – NOPEAA, TEHOKASTA, JA HELPPOA

Biostrength on Foreverin uusin treenimetodi, jota et löydä mistään muualta Suomesta, tai edes Pohjoismaista. Se on tekoälyllä automatisoitu dynaaminen konsepti, jossa ainoastaan harjoittelu jää sinun vastuullesi.
Huippumodernit, adaptoituvat laitteet, henkilökohtaiset harjoitusohjelmat sekä palautteeseen perustuva ohjaus auttavat sinut turvallisesti ja nopeammin parempiin tuloksiin.
Biostrengthistä löytyy tuloksia kehittävää treenisisältöä niin huippu-urheilijoille kuin vasta-alkajille. Me autamme sinut liikkeelle – nyt on sinun vuorosi onnistua!

 

SAAT 30% ENEMMÄN TULOKSIA SAMASSA AJASSA

Biostrength -sarjaan kuuluu yhdeksän huippumodernia harjoituslaitetta sekä neljä erilaista ohjelmalajia; perusohjelma kaikille, sekä voimaa, lihasmassaa tai räjähtävää nopeusvoimaa kehittävät ohjelmat. Näistä rakennetaan sinun tavoitteisiisi toimivin harjoituskokonaisuus.

Biostrength -sarjan tekoälyllä varustetut laitteet mukautuvat sinulle räätälöityihin asetuksiin. Asento ja vastukset säätyvät automaattisesti, optimoiden harjoituksen tehokkuutta. Laitteet vaihtelevat vastustyyppiä, toistojen määrää, tempoa, aikaa ja vastusta harjoitusohjelmasta riippuen. Kehityksesi myötä vastus nousee automaattisesti, taaten tulostesi jatkuvan kehityksen.

Konseptin valmistajan teettämien tutkimusten mukaan vain 30 minuutin kestoisten kertaharjoitusten sarjalla saadaan 30 %:ia enemmän tuloksia kuin perinteisessä harjoittelussa vastaavassa ajassa. Siksi Biostrength pelastaa kiireisen. Jo puolessa tunnissa saat tehokkaan lihaskuntotreenin.

 

AUTOMATISOITU HARJOITTELU SOPII ERINOMAISESTI MYÖS SENIOREILLE JA ALOITTELIJOILLE

Biostrength -harjoitusohjelmat luodaan henkilökohtaisiin tarpeisiin. Ohjaaja käy alkumatkan kanssasi läpi ja varmistaa oikeat asennot ja asetukset turvalliseen harjoitteluusi. Laitteiden tekoäly opastaa sinua sitä mukaa, kun harjoittelussasi tapahtuu kehitystä.

Sinun ei siis tarvitse lastata painoja laitteisiin itse tai osata mitoittaa tempoa. Treenaat aina turvallisesti, kun oikeat vastukset säätyvät sinulle automaattisesti, laitteemme ohjaavat oikeaan rytmiin ja samalla varmistut, että suoritat liikkeet myös teknisesti oikein.

 

OHJATUSTI ALKUUN

Biostrength-harjoitteluun perehtynyt yksilövalmentajamme ohjaa sinut aina alkuun. Hän käy läpi harjoittelusi tavoitteet, etsii kanssasi oikeat asetukset ja tallentaa säädöt laitteisiimme itsenäistä harjoitteluasi varten.

Kaikki ohjaustiedot tallennetaan sinun omaan harjoitusohjelmaasi älylaitteistoomme valmiiksi. Näin harjoituslaitteista löytyvät aina sinulle sopivat asetukset aloittaessasi treenin.

Tämä jälkeen aloitat treenin ja Biostrength varmistaa, että sinä onnistut tavoitteissasi!

Forever Biostrength UUTUUS

Forever Biostrength – täysin automatisoitu uuden ajan harjoituskonsepti

image description

  KYLLÄ, TAHDON TIETÄÄ LISÄÄ


  Jätä meille yhteystietosi, niin kerromme tarkemmin Biostrength -harjoittelusta!


  Etunimi:

  Sukunimi:

  Puhelin:

  Sähköposti:

  Kyllä, olen jo jäsen
  Kyllä, tahdon pian kuulla lisää Biostrengthistä!

  Keskus

  Jippii, löysit piilottelevan pääsiäishahmon!

  Täytä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen ja olet mukana tutustujaviikon arvonnassa. Tutustujaviikkoja arvotaan osallistuneiden kesken 5 kpl.

  Voit parantaa voittomahdollisuuksiasi osallistumalla vaikka joka päivä.

  Osallistumisaika on 29.3.– 2.4.2024.

  Voittaja julkaistaan Instagramin ja Facebookin Stories-osuudessa viikon 14 aikana.

  Onnea matkaan!