TE3 -liikkuvuusanalyysi 

Liikkuvuusanalyysin tuloksia hyödyntämällä harjoitusohjelma optimoidaan sinun kehosi liikkuvuuden parantamiseksi kehosi sallimissa rajoissa. Liikkuvuuden kehitys vähentää kehon stressi- ja jännitystiloja, parantaa työergonomiaa, tehostaa treeniä sekä auttaa harjoituksesta palautumista. Arjestasi tulee joka askeleella sujuvampaa.

TE3 -liikkuvuusanalyysissa tehtävien 13 erilaisen liikkeen mittaustulosten avulla selvitetään kehosi toimintakyky ja liikkuvuus. Testi on nopeasti suoritettava, tarkka ja määrämuotoinen katsaus kehon tämänhetkiseen tilanteeseen.

Liikkuvuus on perusta koko kehon hyvinvoinnille, optimaaliselle harjoittelun suoritustekniikalle sekä ylipäätään turvalliselle harjoittelulle. Kokonaisvaltainen hyvä liikkuvuus vaikuttaa myös arkiseen toimintakykyyn, unenlaatuun, kiputiloihin ja motorisiin taitoihin. Liikkuvuus vaikuttaa myös istumisasentoon, kävelyn rasitukseen sekä vaikkapa lattialta nousemisen sujuvuuteen.

Liikkuvuus voi olla rajoitteellista harjoituksen puutteen ja liiallisen istumisen vuoksi mutta myös erilaisten geneettisten tai rakenteellisten ominaisuuksien takia. Kehon heikko liikkuvuus kuormittaa kehoa epätasapainoisesti, muodostaen tarpeettomia lihasten ja hermoston ylikuormitus- tai jännitystiloja. Nämä puolestaan johtavat ajan myötä esimerkiksi nivelten kulumiin tai tarpeettomiin loukkaantumisiin tasapainon häiriötiloissa.

 

Kehonkoostumusmittaus

Kehonkoostumusmittauksella saat selville vertailukelpoiset numeeriset arvot, joiden avulla voit faktisesti seurata oman treenisi kehittymistä sekä terveydentilasi kohenemista. Motivoiva startti voi syntyä myös kehotietoisuuden kautta.

Kehonkoostumusmittauksessa kartoitetaan monipuolisesti mm. kehosi rasva-arvot, määritetään luu- ja lihasmassan sekä veden osuudet kehon painosta, erotellaan nestetasapainoon liittyvän solun sisäisen- ja ulkopuolisen vesimäärän osuudet, analysoidaan vartalotyyppi sekä kehon metabolinen ikä.

Näillä ja monella muulla mitatulla arvolla luodaan numeerinen seurantapohja, jonka varassa harjoittelusi sisältö optimoidaan tavoitteisiisi. Voit lähteä liikkeelle itsenäisesti, valita käyttöösi valmiita ohjelmiamme tai tilata yksilöidyn valmennusohjelman.  Parhaiten parannat numeerisia arvojasi yhdessä yksilö valmentajamme kanssa.

 

Kuntosalin starttikurssi

Kuntosalin starttikurssilla tutustutaan Foreverin klubin tiloihin, harjoituslaitteisiin sekä niiden turvalliseen käyttöön klubin oman valmentajan opastuksella. Aloita matka kohti uutta elämäntapaa.

Kokemuksemme mukaan kuntosalit ovat aloittelijalle pelottavia paikkoja. Joku pelkää väärää harjoitusasentoa, toinen laitteiden vaikeaa käyttöä, kolmas muiden arvioivia katseita aloittelijan suuntaan. Nämä kaikki pelot ovat helposti voitettavissa ryhmässä – siksi järjestämme yhteisiä startteja.

Kokeneetkin salikävijät osallistuvat kursseillemme esimerkiksi saadakseen varmuutta oikeanlaisiin liikkeiden suoritustekniikoihin.  Jokainen sali, jokainen laite ja jokainen harjoittelija ovat erilaisia, eikä yhtä ainoaa oikeaa tapaa ole olemassakaan.

Kuntosalin starttikurssilla pääset treenaamaan perus laiteharjoitteluohjelmalla. Kuulet myös salietiketistämme ja opit toimintatavoistamme. Voit löytää starttiryhmästä treenikavereita, tai tuoda oman kaverin mukanasi.

Kuntosaliharjoittelussa tavoitteet asetetaan jokaiselle harjoittelijalle yksilöllisesti. Voit ottaa käyttöösi valmiita perusohjelmiamme tai tilata sinun tavoitteisiisi yksilöidyn oman harjoitusohjelman.

 

Kahden viikon tutustumisjakso lähiklubille

Testaa kuntosalia ja/tai ryhmäliikuntaa kaksi viikkoa ja löydä sinulle sopivimmat harjoittelumuodot valitsemaltasi kodin tai työpaikan lähiklubilta. Et ehkä ehdi testata kaikkea kattavan tarjontamme vuoksi, mutta ehdit kyllä kerätä erilaisia kokemuksia, kartoittaaksesi sinulle nykyiseen elämäntilanteeseen sopivaa liikuntaa.

Kuntosalilla voi harjoitella monella tavoin: pitkäkestoisella matalasykkeisellä treenillä tai intensiivisellä voimaharjoittelulla. Näiden väliin mahtuu hurja määrä erilaisia liikkeitä ja harjoitussarjoja erilaisiin tarpeisiin ja tavoitteisiin.

Kuntosaliharjoittelussa on yleensä kyseessä joko yksilöharjoitus, pienen ryhmän treeni tai harjoittelijan ja valmentajan työpari. Kuntosalia käytetään monipuolisesti oheisharjoitteluna lähes jokaisessa harraste- ja kilpaurheilulajissa, nimenomaan sen monimuotoisuuden vuoksi.

Foreverin ryhmäliikunnan valikoimassa puhutaan todennäköisimmin Suomen monipuolisimmasta tarjonnasta: jokainen löytää varmasti jotain itselle sopivaa. Jooga ja pilates ovat rauhallisempia mental-lajeja treenimuodosta riippuen, kun taas tanssitunneilla syvennytään koreografioihin ja rytmiin, sisäpyöräilytunneilla elämykselliseen voima- ja kestävyysharjoitteluun ja bodypump-tunneilla aerobiseen kehitykseen.

Olemme luokitelleet lajimme helpommin hahmotettaviksi alalajeiksi ja ryhmäliikunnan tasot vaativuuden mukaan. Tarjoamme elämyksiä laajalla skaalalla IISI-tunneista kovimpiin sykkeisiin.

image description

Haluan tietää lisää vaihtoehdoista yrityksellemme

    Nimi

    Yritys

    Puhelin

    Sähköposti