Forever Helsinki Oy:n sosiaalisen median kilpailujen ja arvontojen ehdot.

 1. Kilpailun tai arvonnan järjestää Forever Helsinki Oy, joka on osa Pihlajalinna-konsernia. Facebook, Instagram tai TikTok ei mainosta, sponsoroi tai hallinnoi kilpailuja.
 2. Osallistumalla kilpailuihin tai arvontoihin hyväksyt Forever Pihlajalinnan kilpailu-/arvontasäännöt, ehdot ja henkilötietojen käsittelyn.
 3. Henkilötietojen käsittely on selostettu Tietosuojakäytännössä. Kilpailussa käyttämäsi Facebook-, Instagram- , TikTok- ja/tai muun sosiaalisen median alustan profiilin on oltava kyseisen yhteisön sääntöjen mukaisesti luotu ja henkilökohtainen. Vale- tai yritysprofiilit eivät saa osallistua kilpailuihin.
 4. Kilpailijoiden on asuttava Suomessa ja oltava yli 18-vuotiaita.
 5. Pidätämme oikeuden poistaa ja ilmoittaa julkaisut, jotka katsotaan laittomiksi tai muuten eettisesti tai moraalisesti loukkaaviksi.
 6. Forever Helsinki Oy:n työntekijät ja heidän sukulaisensa eivät saa osallistua konsernin sosiaalisen median kilpailuihin tai arvontoihin.
 7. Jos kilpailuun tai arvontaan osallistutaan lähettämällä ehdotus ja/tai sisältö, ehdotuksen ja/tai sisällön tekijänoikeudet siirretään Forever Helsinki Oy:lle. Tämä tarkoittaa muun muassa sitä, että kaikki oikeutesi ehdotukseen lakkaavat, ja että Forever Pihlajalinna-konserniin kuuluvat yritykset voivat käyttää ehdotusta ilman aikarajoitusta haluamallaan tavalla, kuitenkin vain Forever Pihlajalinnan normaalin toiminnan puitteissa, Suomen lainsäädännön sekä hyvän tavan mukaisesti.
 8. Voittaja valitaan Forever Helsinki Oy:n puolesta, joko arvonnalla tai valinnalla, riippuen kilpailun/arvonnan luonteesta ja osallistumisen yhteydessä mainituista osallistumisehdoista. Kilpailun tai arvonnan päätöksestä ei voi valittaa.
 9. Osallistumalla kilpailuun tai arvontaan annat suostumuksesi siihen, että voimme julkaista ja käyttää Forever Helsinki Oy:lle annettuja osallistujatietoja (nimi, ikä, paikkakunta) verkkosivustollamme ja markkinoinnissa.
 10. Voittaja julkaistaan sillä kanavalla tai niillä kanavilla, joilla kilpailu järjestetään. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti Forever Pihlajalinnan puolesta. Mikäli voittajaan ei saada yhteyttä 7 päivän kuluessa voittajan julkistamisesta, Forever Helsinki Oy:llä on oikeus valita uusi voittaja. Palkinto lähetetään viimeistään 30 päivän kuluessa siitä, kun on kilpailun tai arvonnan järjestäjä on saanut palkinnon toimittamiseen tarvittavat tiedot.
 11. Palkinto on henkilökohtainen, eikä sitä voi siirtää toiselle henkilölle.
 12. Palkintoa ei voi lunastaa käteisenä, eikä sitä voi vaihtaa muihin tuotteisiin, lahjakortteihin tai vastaavaan palkintoon. Voittaja maksaa mahdollisen voittoveron.

Forever Helsinki Oy:n kilpailusääntöihin ja -ehtoihin sovelletaan Suomen lakia.
Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia kilpailuehtoihin. Emme vastaa kirjoitusvirheistä, teknisistä virheistä tai ongelmista, jotka johtuvat kolmannesta osapuolesta.

 

 

Jippii, löysit piilottelevan pääsiäishahmon!

Täytä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen ja olet mukana tutustujaviikon arvonnassa. Tutustujaviikkoja arvotaan osallistuneiden kesken 5 kpl.

Voit parantaa voittomahdollisuuksiasi osallistumalla vaikka joka päivä.

Osallistumisaika on 29.3.– 2.4.2024.

Voittaja julkaistaan Instagramin ja Facebookin Stories-osuudessa viikon 14 aikana.

Onnea matkaan!