laihduttaa

Psyykkinen valmennus lyhytterapian keinoin

Foreverin yksilövalmennuksen asiantuntijatiimiin kuuluvat myös ratkaisukeskeisen lyhytterapian ammattilaiset, jotka tarjoavat asiakkaillemme psyykkisen valmennuksen palveluita arjen sujuvoittamiseksi, harjoittelun motivaation kehittämiseen tai liikunnan aloittamisen esteitä poistamaan.

Lyhytterapia on matalan kynnyksen tukea elämän haastaviin tilanteisiin. Pääset keskustelemaan ajankohtaisista asioista nopeasti ilman lääkärin lähetettä tai diagnoosia.  Koulutetut terapeuttimme toimivat vaitiolovelvollisuuden nojalla, eikä käyntejä kirjata Omakantaan. Keskusteluihin perustuva terapia pyrkii tarjoamaan ratkaisuja varsinaisen tilanteen muuttamiseen tai vakiintuneiden ajatusmallien muokkaamien tapojen muutokseen huomioiden avulla. Fokus on nykyhetkessä ja tulevaisuudessa, mutta menneisyyttä unohtamatta, jos se on oireilun aiheuttaja. Valmentajamme auttavat sinua löytämään tai hyödyntämään omia taitojasi ja voimavarojasi aiempaa tehokkaammin.

Tyypillisiä lyhytterapiassa keskusteltavia asioita ovat esimerkiksi arjessa jaksaminen, motivaation puute, ahdistuneisuus, parisuhteen ja perheen ongelmat tai yksinäisyys, työhön ja opiskeluun liittyvät paineet, itsetunto-ongelmat tai uupumus. Asioita, jotka eivät välttämättä vaadi pitkää hoitosuhdetta, vaan ennemminkin rinnalla kulkijaa sekä näkökulmien ja mahdollisuuksien avaajaa. Psyykkinen valmennuksemme on keskustelua ja asioiden punnitsemista yhdessä ammattilaisen kanssa. 

Mikäli lyhytterapia ei asiantuntijamme näkemyksen mukaan ole sinulle riittävä tai tilanteeseesi soveltuvin hoitomuoto, ohjaamme sinut eteenpäin lääkärille tai psykoterapeutille.

Psyykkinen valmennus on osa Foreverin yksilövalmennuskonseptia sekä Pihlajalinnan Liikuntalähete-toimintaa.

image description

Kysy lisää!

  Täytä yhteystietosi niin kerromme lisää! Lomakkeen täyttäminen ei velvoita sinua vielä mihinkään.

  Nimi

  Puhelin

  Sähköposti

  Jippii, löysit piilottelevan pääsiäishahmon!

  Täytä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen ja olet mukana tutustujaviikon arvonnassa. Tutustujaviikkoja arvotaan osallistuneiden kesken 5 kpl.

  Voit parantaa voittomahdollisuuksiasi osallistumalla vaikka joka päivä.

  Osallistumisaika on 29.3.– 2.4.2024.

  Voittaja julkaistaan Instagramin ja Facebookin Stories-osuudessa viikon 14 aikana.

  Onnea matkaan!

  OSALLISTU ARVONTAAN - VOITA 3 KUUKAUDEN TREENIT!

  Täytä yhteystietosi alle ja olet mukana treenien arvonnassa. Arvonta suoritetaan kerran kuukaudessa.