Elintapavalmennuksella kokonaisvaltaiseen muutokseen  

Kysy lisää

Kaipaatko apua kestävään elintapamuutokseen? Foreverin elintapavalmennuksen avulla etenet pohtimisesta ja kokeiluista kestäviin ratkaisuihin ja pysyvään muutokseen.    

Vahva tutkimusnäyttö osoittaa kiistattomasti, että elintapasairauksia voidaan ehkäistä ja hoitaa terveyttä edistävien elintapojen avulla. Reseptinä ovat ne tutut: monipuolinen ravitsemus, riittävä liikunta ja lepo, stressinhallintataidot sekä hyvät unet.

Keinot ovat tuttuja, mutta ilman motivaatiota muutos kutistuu helposti yksittäisiksi yrityksiksi. Uusien tapojen omaksuminen ja jalkauttaminen arkeen on pitkäjänteistä työtä, joka ei välttämättä tuota yhtä nopeita tuloksia kuin pikaisemmat kuurit. Mutta toisin kuin rajatut rutistukset ne aikaansaavat hyvinvointia pitkällä tähtäimellä.

Elintapojen muutos on oppimisprosessi ja elämänvaihe, johon moni kaipaa vierelleen valmentajaa, joka seuraa ja sparraa kohti kokonaisvaltaisesti tervettä elämää.

Elintapavalmennukseen erikoistuneet Personal Trainerimme auttavat sinua motivaation löytämisessä, tavoitteiden asettamisessa, tiedon siirtämisessä käytäntöön sekä muutoksen juurruttamisessa pysyväksi osaksi arkeasi.

Elintapavalmentaja käy kanssasi läpi elämäsi kokonaiskuormituksen, elintapojen muutostarpeen sekä niiden kiireellisyysjärjestyksen. Hän opastaa sinua voimavarasi huomioiden kohti elämäntapoja, jotka tukevat terveyttäsi ja auttavat sinua voimaan kokonaisvaltaisesti paremmin.

Elintapavalmennuksessa saat tukea:  

image description

Kysy lisää!

  Etunimi:

  Sukunimi:

  Puhelin:

  Sähköposti:

  Foreverin jäsenyys
  Olen jäsenEn ole

  Keskus

  Tampella LITE

  Forever Tampella LITE Kihlmaninraitti 1, 33100 Tampere 045 1769812

  Vantaa

  Forever Varisto Martinkyläntie 39b 043 825 0754