Elintapavalmennuksella kokonaisvaltaiseen muutokseen  

Kysy lisää

Kaipaatko apua kestävään elintapamuutokseen? Foreverin elintapavalmennuksen avulla etenet pohtimisesta ja kokeiluista kestäviin ratkaisuihin ja pysyvään muutokseen.   

Elintapavalmennus avuksi kokonaisvaltaiseen muutokseen

Elintapavalmennus on Foreverin yksilövalmennuksen konsepti, joka auttaa kohti parempaa elämän hallintaa. Elintapavalmennuksen avulla opit tuntemaan paremmin itseäsi. Parempi itsetuntemus auttaa saavuttamaan pysyviä muutoksia arjessa.

Me kaikki olemme psyykkisten, fyysisten ja sosiaalisten ominaisuuksiemme kokonaisuus, ja siksi elämän hallintaan vaikuttavat monet asiat. Esimerkiksi liikunta, ravitsemus, uni, palautuminen sekä yksilön kokema stressi vaikuttavat monitahoisesti hyvinvointiin.

Foreveriltä löydät elintapavalmennukseen erikoistuneet yksilövalmentajat.

Elintapavalmennukseen erikoistuneilla Personal Trainereillämme on vahvaan tutkimusnäyttöön perustuvaa ymmärrystä ja osaamista sekä unen, levon, palautumisen, ravitsemuksen, arjen aktiivisuuden, että liikunnan ja stressin hallinnan merkityksestä hyvinvoinnillesi.

He kartoittavat kanssasi elämäsi kokonaiskuormitustilanteen. Tiedon avulla voitte yhdessä muovata elintapasi tukemaan sinun terveyttäsi. Valmentajamme auttavat hahmottamaan muutosten tärkeysjärjestystä kanssasi, jotta muutoksen läpivienti on sopusoinnussa voimavarojesi kanssa. Askel askeleelta voit kokonaisvaltaisesti paremmin.

Pysyvän muutoksen aikaan saaminen vaatii riittävästi aikaa uuteen arkeen ja toimintamalliin sopeutumiseen rutiineiksi sekä säännöllistä ja motivoivaa valmentajan tukea. Elintapavalmennuksen minimikesto on tämän vuoksi kolme kuukautta.

Elintapavalmennuksessa saat tukea:

image description

Kysy lisää!

  Etunimi:

  Sukunimi:

  Puhelin:

  Sähköposti:

  Foreverin jäsenyys
  Olen jäsenEn ole

  Keskus

  Tampella LITE

  Forever Tampella LITE Kihlmaninraitti 1, 33100 Tampere 045 1769812

  Espoo

  Forever Espoon keskus LITE Kaivomestarinniitty 2, Espoo 045 2073508
  Forever Leppävaara LITE Konstaapelinkatu 4, Espoo 045-3466009

  Hämeenlinna

  Forever Hämeenlinna Vanajantie 10B, 13110 Hämeenlinna 03 688 3355

  Jippii, löysit piilottelevan pääsiäishahmon!

  Täytä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen ja olet mukana tutustujaviikon arvonnassa. Tutustujaviikkoja arvotaan osallistuneiden kesken 5 kpl.

  Voit parantaa voittomahdollisuuksiasi osallistumalla vaikka joka päivä.

  Osallistumisaika on 29.3.– 2.4.2024.

  Voittaja julkaistaan Instagramin ja Facebookin Stories-osuudessa viikon 14 aikana.

  Onnea matkaan!