Foreverin ainutlaatuinen asiakaspolku

Saat tukea sekä alussa että matkan varrella.

Meillä on tapana onnistua
Onnistuminen on harvemmin vahinko, onnekas sattuma. Itsensä rakentamisessa todellinen onnistuminen ei ole sixpack paidan alla tai 10 kilon karistaminen. Siinä onnistuminen tarkoittaa uuden polun löytämistä. Pysyvää tapaa toimia toisin, joka sitten johtaa monenlaiseen hyvään – sekä keholle että mielelle. Vailla sen suurempia sattumia. Lue asiakkaidemme tarinoita »

Salitsemppari tukenasi
Jokaisella klubillamme on salitsemppari, jonka tehtävänä on auttaa uusi asiakas alkuun sekä kannustaa ja motivoida asiakkuuden aikana.

Fysioterapeutti auttaa alkuun
Jokainen uusi asiakkaamme saa veloituksetta fysioterapeutin liike- ja terveysanalyysin. Fysioterapeutin avulla ennaltaehkäiset tulevia kipuja ja korjaat nykyisiä ongelmia.

Kuntosalin starttikurssit
Ilmainen kuntosalin starttikurssi sopii jokaiselle, joka tarvitsee apua kuntosaliharjoittelun aloittamisessa. Kurssilla käydään läpi perusohjelma kuntosalille sekä yleistä tietoa harjoittelusta. Kursseja alkaa klubeillamme joka viikko.

Ohjaaja kuntosalilla -tunnit
Tuntien aikana kuntosalilla on ohjaaja avustamassa. Nykäise hihasta, kun tarvitset vinkkejä yksittäisiin liikkeisiin, uutta motivaatiota tai apua alkuun. Olemme täällä sinua varten. Ohjaaja kuntosalilla -tunteja on joka arkipäivä.

IISI – hauskaa ja takuulla helppoa liikuntaa. 
IISI on ensikertalaiselle suunniteltu kokonaisuus, joka tekee kuntoilun aloittamisesta helppoa ja hauskaa. IISI-tunneilla ja -kursseilla pääset tutustumaan kuntosaliharjoittelun alkeisiin sekä helppoihin ryhmäliikuntatunteihin. Tunnit eivät sisällä vaikeita askelkuvioita, ja voit varioida liikkeet sinulle sopiviksi ohjaajan ohjeiden mukaan.

Ainutlaatuiset motivointituotteet
Meille on tärkeää, että motivaatiosi säilyy läpi asiakkuuden. Ilmoittaudu esimerkiksi kotihaku-palveluun, niin haemme sinut kotoa.

Markkinoiden laajin palvelutarjonta
Meillä et kyllästy! Monipuolisesta palvelutarjonnasta löytyy jokaiselle oma laji. Tiesitkö, että asiakkaamme pääsevät esimerkiksi uimaan veloituksetta? Hyödynnä myös tutkitusti tehokasta Fustra-harjoittelua, ravintovalmennusta ja Forever Fysion palveluita.