Fustraamalla tuloksia nopeasti
 • Auttaa niska- ja hartiaseudun vaivoihin
 • Vähentää selkärangan ja nivelten rasitusta sekä parantaa ryhtiä
 • Vahvistaa keskivartaloa
 • Auttaa painonhallinnassa ja laihduttamisessa
 • Kehittää kestävyyttä ja kehonhallintaa
Ensimmäinen Fustra-tunti vain 35 € Hinnasto

Fustra – muokkaa, hoivaa, huoltaa ja vahvistaa.

Fustra on harjoittelumuoto, jossa kiinnitetään erityistä huomiota kehon virheasentojen korjaamiseen, liikkuvuuden parantamiseen sekä keskivartalon vahvistamiseen. Ohjaajan avulla opit harjoittelemaan oikeaoppisesti, niin että juuri oikeat lihakset saadaan aktivoitua ja liike tehoaa sinne minne on tarkoituskin. Fustran avulla ryhti suoristuu ja niska-hartiaseudun kivut ovat pian historiaa!

Fustra-ohjaus sopii erinomaisesti kuntoilua vasta aloittelevalle, mutta myös koko ikänsä liikkuneet ovat hämmästyneet huomattuaan, kuinka paljon Fustra opettaa omasta kehosta ja sen hallinnasta.

Miten Fustra eroaa personal trainingista?

Kun valitset Fustran, tiedät takuulla minkälaista ohjausta saat – riippumatta siitä missä treenaat. Kaikki Fustra-ohjaajat noudattavat samoja ohjausperiaatteita, ottaen tietenkin huomioon omat tavoitteesi.

Fustra sopii samoihin tavoitteisiin kuin personal trainer, mutta on erityisen hyvä valinta, jos kärsit niska-hartiaseudun tai selän alueen vaivoista. Tavoitteesi voi olla esimerkiksi: painonpudotus ja kiinteytys, yleisen kunnon ja jaksamisen parantaminen, lihasvoiman ja kestävyyden kasvattaminen.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fustra vaikuttaa monipuolisesti

Fustra on harjoitusmetodi, jonka avulla parannetaan monia yleisiä vaivoja sekä saavutetaan vahva ja kevyt keho.  Fustra kehittää etenkin keskivartalon lihaksistoa, joka tukee selkärankaa. Vahva keskivaratalo on ihmisen peruspilari, jonka hyvinvointi heijastuu kaikkeen tekemiseen. Nykyajan ihminen käyttää epätasapainoisesti lihaksiaan, koska istumme paljon tietokoneella ja arkiaskareemme eivät kuormita kehoa monipuolisesti. Monet kärsivätkin lihasepätasapainon aiheuttamista vaivoista, kuten selkä- ja hartia- ja niskasäryistä. Niskan ja hartioiden kireys voi aiheuttaa pahimmillaan myös huimausta ja migreeniä.

Fustralla keho ja mieli tasapainoon

Fustrassa keskitytään korjaamaan lihasepätasapainoa, jonka ansiosta ryhti paranee, kivut vähenevät ja painokin putoaa.  Istuminen ja lihaksien käyttämättömyys aiheuttaa kireyttä ja liikkuvuusongelmia. Ensin nämä lukot on aukaistava, ennen kuin saavutetaan oikeanlainen ryhti ja kehon asento. Metodin lähtökohtana onkin ensin aukaista lihakset, jotka vetävät kehon väärään asentoon. Fustrassa ajatellaan ihmistä kokonaisuutena, sillä liikkumattomuuden lisäksi sekä stressi että huono ruokavalio aiheuttavat keholle ja mielelle ylirasitustilan, jonka seurauksia monet nykypäivän vaivat ovat.

fustra ohjaus

Aineenvaihdunta liikkeelle

Runsas istuminen, väärä ruokavalio ja stressi kaikki vaikuttavat aineenvaihduntaan epäsuotuisasti. Kun saadaan kehon lihaksisto toimimaan oikein, ruokavalio kuntoon ja stressi lieventymään alkaa painokin pudota.  Fustrassa keskitytään kokonaisvaltaiseen ihmisen hyvinvoinnin parantamiseen. Keskivartalo ja elintärkeät tukilihakset vahvistuvat tehokkailla liikkeillä. Kehon liikkuvuus lisääntyy kireyden poistuttua. Oikea hengitystekniikka tukee liikkeitä ja auttaa stressinhallinnassa. 

Tulokset syntyvät tutkitusti tehokkaalla harjoittelulla

Suomalaiset huipputrainerit ovat kehittäneet Fustra -harjoittelumenetelmän Ruotsissa vuonna 2005. Menetelmän avulla on parannettu tuhansien ihmisten niska-hartiaseudun ja selän ongelmia (UKK-insituutin tutkimus). Sen avulla on myös laihdutettu menestyksekkäästi. Lisäksi huippu-urheilijat ovat hyötyneen Fustra-harjoittelusta, sillä sen avulla he ovat pystyneet parantamaan jo ennestään huikeita tuloksiaan.

 Kokeile Fustraa ja totea tehot itse!

image description

Kokeile Fustra-näytetuntia

  Kokeile Fustraa vain 35 €.

  Nimi

  Puhelin

  Sähköposti

  Haluan lisätietoja FustrastaHaluan Fustra-näytetunnin 35 €

  Olen jäsenEn ole

  Keskus

  Kerava

  Forever Kerava Kultasepänkatu 5 09 584 00110

  Hämeenlinna

  Forever Hämeenlinna Vanajantie 10B, 13110 Hämeenlinna 03 688 3355

  Lahti

  Forever Lahti Svinhufvudinkatu 23, 15110 Lahti 03 877550

  Lappeenranta

  Forever Lappeenranta Pelitie 36, Lappeenranta 05 5419600

  Jippii, löysit piilottelevan pääsiäishahmon!

  Täytä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen ja olet mukana tutustujaviikon arvonnassa. Tutustujaviikkoja arvotaan osallistuneiden kesken 5 kpl.

  Voit parantaa voittomahdollisuuksiasi osallistumalla vaikka joka päivä.

  Osallistumisaika on 29.3.– 2.4.2024.

  Voittaja julkaistaan Instagramin ja Facebookin Stories-osuudessa viikon 14 aikana.

  Onnea matkaan!