Uinti kuuluu jäsenyyteen eli pääseet uimaan kuntosalikortillasi.

Uinti – sinulle Foreverin jäsenenä ilmaiseksi

Uinti parantaa aerobista kuntoa ja sopii loistavasti myös liikuntaa uudestaan tauon jälkeen aloittavalle. Meillä pääset ilmaiseksi uimaan kuntosalijäsenyyden yhteydessä. Uintietu on voimassa premiumklubeillamme.

Yhdessä kuntosaliharjoittelun kanssa kehität kuntoasi nopeasti ja monipuolisesti. Uimaharrastus sopii hyvin myös painon hallintaan ja se on hyväksi nivelille.

Uinti sopii toimistotyöläiselle ja on hyväksi nivelille

Uinti on loistava keino ennaltaehkäistä niska- ja hartiaseudun vaivoja sekä hellä urheilumuoto nivelille. Vesi kannattelee kehoa ja mahdollistaa liikunnan myös, mikäli sinulla on nivelvaivoja. Uiminen on hyvin kokonaisvaltainen liikuntamuoto ja 20-30 minuuttia kerralla riittää jo kunnon kohottamiseen!

Uiminen aamulla tai työpäivän jälkeen antaa rutkasti energiaa ja rauhoittaa mielen. Moni uimahalli tarjoaa myös tekniikkakursseja ja varmistamalla oikean uintitekniikan huolehdit kehosi hyvinvoinnista ja vältät vääränlaisen rasituksen niska- ja hartiaseudulla.

Lähimmät uimahallit

Pääset nauttimaan ilmaisista uintihetkistä kuntosalin läheisyydessä sijaitsevassa uimahallissa, kun jäsenyystyyppinäsi on toistaiseksi voimassa oleva tai 12-24 kuukauden määräaikainen sopimus. Uintietu on klubikohtainen. Alla olevasta listasta näet kuntosalimme sekä käytettävissäsi olevan uimahallin.

 • Forever Töölö, Helsinki: Kaikkien Foreverin Töölön asiakkaiden käytössä saunaosastolla on tunnelmallinen uima-allas. Veden lämpötila on +27 astetta, ja se sopii mainiosti kuntouintiin ja treenin jälkeiseen rentoutumiseen. Uima-altaan vieressä on myös pieni kylmäallas, jonka vesi on virkistävän viileätä, noin +11 astetta. Altaassa on tarjolla myös aktiivisempaa ohjelmaa ohjattujen vesiliikuntatuntien aikaan.
 • Forever Herttoniemi, Helsinki: Itäkeskuksen uimahallissa maanantaisin ja keskiviikkoisin uimahallin aukioloaikojen mukaisesti. Sisäänpääsy veloituksetta voimassa olevalla vierailijakortilla.
 • Forever Myllypuro, Helsinki: Itäkeskuksen uimahallissa tiistaisin ja torstaisin uimahallin aukioloaikojen mukaisesti. Sisäänpääsy veloituksetta voimassa olevalla vierailijakortilla.
 • Forever Varisto, Vantaa: Myyrmäen uimahallissa maanantaisin ja torstaisin uimahallin aukioloaikojen mukaisesti. Sisäänpääsy veloituksetta voimassa olevalla vierailijakortilla.
 • Forever Hiekkaharju, Vantaa: Tikkurilan uimahallissa tiistaisin ja perjantaisin uimahallin aukioloaikojen mukaisesti. Sisäänpääsy veloituksetta voimassa olevalla vierailjakortilla.
 • Forever Matinkylä, Espoo: Uusitussa Leppävaaran uimahallissa tiistaisin klo 7.00-20.00 ja torstaisin klo 11.00-20.00. Espoonlahden uimahallissa maanantaisin klo 7.00-20.00 ja perjantaisin klo 6.00-20.00. Sisäänpääsy veloituksetta voimassa olevalla vierailijakortilla.
 • Forever Kerava: Keravan uimahallissa tiistaisin ja perjantaisin uimahallin aukioloaikojen mukaisesti. Sisäänpääsy veloituksetta voimassa olevalla vierailijakortilla. Kesäisin myös maauimala on asiakkaidemme käytössä. Huom! Keravan uimahallin ollessa suljettuna, on Keravan asiakkaiden käytössä toistaiseksi Tuusulan uimahalli tiistaisin ja perjantaisin.
 • Forever Järvenpää: Forever Järvenpään jäsenenä pääset uimaan Järvenpään uimahalliin aina keskiviikkoisin ja perjantaisin uimahallin aukioloaikojen puitteissa. Tarvitset vain mukaasi voimassa olevan vierailijakortin (saat sen asiakaspalvelusta) sekä henkilötodistuksen. Mukavia uintihetkiä!
 • Forever Hämeenlinna: Asiakkaanamme sinulla on mahdollisuus käydä Aulangon kylpylässä veloituksetta tiistaisin klo 18-21 ja torstaisin klo 10-12! Torstaisin asiakkaille on myös tarjolla vesijumppa klo 10.10-10.40. Pääset kylpemään näyttämällä voimassa olevaa vierailijakorttia sekä henkilöllisyyskorttia.
 • Forever Lahti: Lahden uimahallissa tiistaisin ja torstaisin uimahallin aukioloaikojen mukaisesti. Sisäänpääsy veloituksetta voimassa olevalla vierailijakortilla.
 • Forever Huhtiniemi, Lappeenranta: Uintiajat Forever Huhtiniemen asiakkaille Lappeenrannan uimahallissa tiistaisin ja torstaisin aukioloaikojen mukaisesti. Sisäänpääsy veloituksetta voimassa olevalla vierailijakortilla.
 • Forever Joensuu: Kaikkiin jäsenyystyyppeihin (toistaiseksi voimassa oleva sekä määräaikainen 12 – 24 kk sopimus) uintimahdollisuus Vesikon ja Rantakylän uimahalleissa. Kysy lisää asiakaspalvelusta!
 • Forever Turku (Leaf Areena): Forever Turun jäsenenä pääset uimaan Impivaaran uimahalliin kaksi kertaa viikossa ma – pe uimahallin aukioloaikojen puitteissa.
  Tarvitset vain mukaasi voimassa olevan vierailijakortin (saat sen asiakaspalvelusta ) sekä henkilötodistuksen. Mukavia uintihetkiä!

Pohditko kuntoilun aloittamista? Tule kokeilemaan ilmaiseksi

Jos vielä pohdit aloittamista, voit tulla meille tutustumaan 3 päivän ajan veloituksetta. Täältä löydät lähimmät kuntosalimme.

image description

Kokeile kolme päivää

Kokeile kuntosalia ja ryhmäliikuntaa kolme päivää veloituksetta. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään.

Nimi
Etunimi:
Sukunimi:

Puhelin

Sähköposti

Kyllä, haluan hyvinvointivinkkejä ja tietoja tarjouksista sähköpostitse. Viestejä noin yksi viikossa, uutiskirjeet voi perua milloin tahansa.

Keskus

Haluatko tutustua LITE-saliin (FIT1 Espoo, Vaasa tai Forever Tampere)? Tutustu tästä.