Uinti kuuluu jäsenyyteen eli pääseet uimaan kuntosalikortillasi.

Uinti – sinulle Foreverin jäsenenä ilmaiseksi

Uinti parantaa aerobista kuntoa ja sopii loistavasti myös liikuntaa uudestaan tauon jälkeen aloittavalle. Uintietu on voimassa premiumklubeillamme ja se sisältyy “muu liikunta”-jäsenyyteemme.

Yhdessä kuntosaliharjoittelun kanssa kehität kuntoasi nopeasti ja monipuolisesti. Uimaharrastus sopii hyvin myös painon hallintaan ja se on hyväksi nivelille.

Uinti sopii toimistotyöläiselle ja on hyväksi nivelille

Uinti on loistava keino ennaltaehkäistä niska- ja hartiaseudun vaivoja sekä hellä urheilumuoto nivelille. Vesi kannattelee kehoa ja mahdollistaa liikunnan myös, mikäli sinulla on nivelvaivoja. Uiminen on hyvin kokonaisvaltainen liikuntamuoto ja 20-30 minuuttia kerralla riittää jo kunnon kohottamiseen!

Uiminen aamulla tai työpäivän jälkeen antaa rutkasti energiaa ja rauhoittaa mielen. Moni uimahalli tarjoaa myös tekniikkakursseja ja varmistamalla oikean uintitekniikan huolehdit kehosi hyvinvoinnista ja vältät vääränlaisen rasituksen niska- ja hartiaseudulla.

Lähimmät uimahallit

Pääset nauttimaan ilmaisista uintihetkistä kuntosalin läheisyydessä sijaitsevassa uimahallissa, kun jäsenyystyyppinäsi on toistaiseksi voimassa oleva tai 12-24 kuukauden määräaikainen sopimus. Uintietu on klubikohtainen. Alla olevasta listasta näet kuntosalimme sekä käytettävissäsi olevan uimahallin.

 • Forever Töölö, Helsinki: Kaikkien Foreverin Töölön asiakkaiden käytössä saunaosastolla on tunnelmallinen uima-allas. Veden lämpötila on +27 astetta, ja se sopii mainiosti kuntouintiin ja treenin jälkeiseen rentoutumiseen. Uima-altaan vieressä on myös pieni kylmäallas, jonka vesi on virkistävän viileätä, noin +11 astetta. Altaassa on tarjolla myös aktiivisempaa ohjelmaa ohjattujen vesiliikuntatuntien aikaan. Uima-allas on toistaiseksi remontissa.
 • Forever Herttoniemi, Helsinki: Itäkeskuksen uimahallissa maanantaisin ja keskiviikkoisin uimahallin aukioloaikojen mukaisesti. Sisäänpääsy veloituksetta voimassa olevalla vierailijakortilla.
 • Forever Myllypuro, Helsinki: Itäkeskuksen uimahallissa tiistaisin ja torstaisin uimahallin aukioloaikojen mukaisesti. Sisäänpääsy veloituksetta voimassa olevalla vierailijakortilla.
 • Forever Varisto, Vantaa: Myyrmäen uimahallissa tiistaisin klo 10.00-20.00. Sisäänpääsy veloituksetta voimassa olevalla vierailijakortilla.
 • Forever Hiekkaharju, Vantaa: Tikkurilan uimahallissa tiistaisin ja perjantaisin uimahallin aukioloaikojen mukaisesti. Sisäänpääsy veloituksetta voimassa olevalla vierailjakortilla.
 • Forever Matinkylä, Espoo: Uusitussa Leppävaaran uimahallissa tiistaisin klo 7.00-20.00 ja torstaisin klo 11.00-20.00. Espoonlahden uimahallissa maanantaisin klo 7.00-20.00 ja perjantaisin klo 6.00-20.00. Sisäänpääsy veloituksetta voimassa olevalla vierailijakortilla.
 • Forever Kerava: Keravan uimahallissa keskiviikkoisin ja perjantaisin uimahallin aukioloaikojen mukaisesti. Sisäänpääsy veloituksetta voimassa olevalla vierailijakortilla. Kesäisin myös maauimala on asiakkaidemme käytössä.
 • Forever Järvenpää: Forever Järvenpään jäsenenä pääset uimaan Järvenpään uimahalliin aina keskiviikkoisin ja perjantaisin uimahallin aukioloaikojen puitteissa. Tarvitset vain mukaasi voimassa olevan vierailijakortin (saat sen asiakaspalvelusta) sekä henkilötodistuksen. Mukavia uintihetkiä!
 • Forever Hämeenlinna: Asiakkaanamme sinulla on mahdollisuus käydä Aulangon kylpylässä veloituksetta torstaisin klo 11.00-17.00. Pääset kylpemään näyttämällä voimassa olevaa vierailijakorttia sekä henkilöllisyyskorttia.
 • Forever Huhtiniemi, Lappeenranta: Uintiajat Forever Huhtiniemen asiakkaille Lappeenrannan uimahallissa tiistaisin ja torstaisin aukioloaikojen mukaisesti. Sisäänpääsy veloituksetta voimassa olevalla vierailijakortilla.
 • Forever Turku (Leaf Areena): Forever Turun jäsenenä pääset uimaan Impivaaran uimahalliin kaksi kertaa viikossa ma – pe uimahallin aukioloaikojen puitteissa.
  Tarvitset vain mukaasi voimassa olevan vierailijakortin (saat sen asiakaspalvelusta ) sekä henkilötodistuksen. Mukavia uintihetkiä!

Pohditko kuntoilun aloittamista? Tule kokeilemaan ilmaiseksi

Jos vielä pohdit aloittamista, voit tulla meille tutustumaan 3 päivän ajan veloituksetta. Täältä löydät lähimmät kuntosalimme.