Zumba Gold®-tunnit on suunnattu paitsi aktiivisille ikäihmisille, myös iästä riippumattomasti aloitteleville zumbaajille, tai rauhallisempaa tahtia toivoville.

Tunnit sopivat myös erityisryhmille ja liikuntarajoitteisille. Zumba-tunneilla liikkuminen on hauskaa ja helppoa. Huomaamatta syke nousee, hiki alkaa virtaamaan ja kalorit palavat. Zumba on helppo tanssillinen tunti, jonka musiikki perustuu pääosin latinalaistansseihin. Zumba-tunnilla kaikki saavat tanssia omalla tyylillään ja aiempaa tanssitaustaa ei tarvita. Tule tunnille joustavissa sisäliikuntavaatteissa ja sisäliikuntakengillä. Ota mukaasi myös hikipyyhe ja juomapullo. Zumba on hauska tapa kohottaa kuntoa ja polttaa kaloreita! Zumban teho perustuu intervalliharjoitukseen, jossa hitaat ja nopeat liikkeet vaihtelevat ja saavat hien pintaan. Monelle tanssitunnista tulee mieleen hankalat askelkuviot ja –sarjat, mutta Zumbassa ei askelilla ole niin merkitystä, vaan riittää, että liikut musiikin mukana oman osaamisesi mukaan.

Zumba-tunnilla ei rakenneta pitkiä askelsarjoja, vaan keskitytään tanssimiseen ja hauskanpitoon.

Zumban helpot koreografiat tanssitaan latinalaisrytmien tahdissa! Zumba-tunnin helppojen koreografioiden pohjana ovat pääasiassa latinalaistanssit. Vaikutteita otetaan tansseista kuten merengue, cumbia, reggaeton, salsa, hip hop, rumba, mambo, calypso, salsaton ja flamenco.

Ohjaajat voivat halutessaan luoda itse tuntisisältönsä ja valita musiikin Zumba-tunneilleen, jolloin jokaisen ohjaajan tunnit poikkeavat toisistaan, tai poimia koreografiat ja musiikit suoraan Zumba Fitnessin tuottamasta materiaalista. Tunti alkaa lämmittelyllä, jossa lämmitetään kehoa varsinaista reippaampaan treeniä varten. Koko tunti pysytään liikkeessä, eli tunnilla ei ole lihaskunto-osuutta. Tunti koostuu lyhyistä tanssiliikesarjoista, jotka kestävät aina yhden kappaleen ajan. Kun kappale vaihtuu, vaihtuvat myös liikkeet. Lopussa jäähdytellään rauhallisemman musiikin tahdissa.

Vantaa

Forever Varisto Martinkyläntie 39b 043 825 0754

Jippii, löysit piilottelevan pääsiäishahmon!

Täytä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen ja olet mukana tutustujaviikon arvonnassa. Tutustujaviikkoja arvotaan osallistuneiden kesken 5 kpl.

Voit parantaa voittomahdollisuuksiasi osallistumalla vaikka joka päivä.

Osallistumisaika on 29.3.– 2.4.2024.

Voittaja julkaistaan Instagramin ja Facebookin Stories-osuudessa viikon 14 aikana.

Onnea matkaan!