FYSIFUSTRA – PYSYVÄSTI EROON NISKA- JA HARTIASEUDUN KIVUISTA  

 • Tehokas apu niska- ja hartiaseudun vaivoihin
 • Lisää kehonhallintaa sekä liikkuvuutta
 • Ohjaa omatoimiseen kehonhuoltoon ja harjoitteluun

Haluatko päästä niska-ja hartiaseudun kiputiloista eroon pysyvästi?

Fysifustra on tehokas uusi hoitomuoto, joka keskittyy erityisesti niska- ja hartiaseudun kiputilojen ennaltaehkäisyyn sekä hoitoon. Menetelmän ovat kehittäneet Fustra International Oy:n sekä Forever Pihlajalinnan liikunta- ja terveydenhoitoalan ammattilaiset ja se perustuu fysioterapian sekä Fustran parhaisiin käytänteisiin.

Tehokas, turvallinen ja tuettu hoitopolku

Fysifustran kehittäminen sai alkunsa terveydenhuoltoalan ammattilaisten tarpeesta kehittää fysioterapiajaksoja asiakasta entistä enemmän palvelevaan suuntaan. Haasteena oli se, että fysioterapeutit kokevat hoidon jäävän usein kesken.

Fysioterapian tavoitteena on yhdessä asiakkaan kanssa saavuttaa paras mahdollinen liikkumis- ja toimintakyky. Käytännön työssä se tarkoittaa asiakkaan kokeman kivun hoitoa, sen syiden selvittämistä, ongelmanratkaisuun tähtäävän suunnitelman laatimista, asiakkaan tukemista kohti tavoitteita sekä sen varmistamista, etteivät kivut uusiudu.

Fysioterapia-asiakas käy vastaanotolla kuitenkin keskimäärin vain 2 – 3 kertaa, joten aika loppuu usein kesken. Hoito painottuu akuuttiin kivun hoitoon sen uusiutumista ehkäisevän vaiheen jäädessä väkisinkin vähemmälle huomiolle. Fysioterapeutille ei jää muuta vaihtoehtoa, kuin evästää asiakas kotona tehtäviin harjoitteisiin ja toivoa parasta.

Karu totuus kuitenkin on, että noin 90 % asiakkaista jättää syystä tai toisesta kotiharjoitteet tekemättä tai ne tehdään vaillinaisesti.

– Fysifustra on kehitetty tukemaan tätä vaihetta, kertoo Forever Fysion toiminnanjohtaja Risto Turunen.

– Fysifustran avulla asiakas ei jää harjoitteidensa kanssa yksin. Me autamme häntä ylläpitämään säännöllistä ja oikeaoppista harjoittelua, seuraamme sen vaikutuksia, teemme tarvittaessa muutoksia hoitosuunnitelmaan ja annamme myös toipumista tukevia hoitoja. Tavoitteena on, että asiakas innostuu omaehtoisesta ja kokonaisvaltaisesta itsensä huoltamisesta sekä treenaamisesta, jolloin lopputulemana on ryhdikäs, kivuton, liikkuva ja tasapainoinen keho, joka kestää niin arjen kuin harrastustenkin tuomat rasitukset, Turunen lisää.

Fysifustra sijoittuukin menetelmällisesti fysioterapian ja Fustran välimaastoon. Hyödyntämällä aineksia kummastakin se on omiaan tukemaan asiakasta siinä vaiheessa, kun hoito edellyttää vielä viimeistelyä eikä itsenäinen vaivan poissa pitävä harjoittelu ole vielä muodostunut rutiiniksi.

Hoitometelmästä tekee erityisen turvallisen se, että Fysifustra-ohjauksista sekä -hoidoista vastaavat aina terveydenhuoltoalan ammattilaiset.

Kenelle Fysifustra sopii?

Fysifustrasta on hyötyä jokaiselle, jolla on niska- ja hartiaseudun kipuja ja / tai lihasjäykkyyttä. Erityisen paljon sillä on annettavaa henkilöille, jotka kärsivät yksipuolisten työasentojen niskaan tai hartiaseudulle aiheuttamista kivuista tai säryistä. Fysifustraa suositellaan myös vammojen tai leikkausten jälkeiseen kuntoutukseen. 

FYSIFUSTRA 5  NISKA & HARTIA -PAKETTI:

Kesto 5 viikkoa:

FYSIFUSTRA 10  NISKA & HARTIA -PAKETTI:

Kesto 10 viikkoa:

image description

Haluan tietää lisää Fysifustrasta

  Nimi

  Puhelin

  Sähköposti

  Haluan lisätietoja FysifustrastaHaluan Fysifustra-näytetunnin 35 €

  Olen jäsenEn ole

  Keskus

  Turku

  Forever Turku, Leaf Areena Kärsämäentie 35, 20360 Turku 010 281 4400

  Espoo

  Forever Matinkylä Matinkartanontie 1 09 825 60011
  Forever Leppävaara LITE Konstaapelinkatu 4, Espoo 045-3466009

  Lahti

  Forever Lahti Svinhufvudinkatu 23, 15110 Lahti 03 877550

  Jippii, löysit piilottelevan pääsiäishahmon!

  Täytä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen ja olet mukana tutustujaviikon arvonnassa. Tutustujaviikkoja arvotaan osallistuneiden kesken 5 kpl.

  Voit parantaa voittomahdollisuuksiasi osallistumalla vaikka joka päivä.

  Osallistumisaika on 29.3.– 2.4.2024.

  Voittaja julkaistaan Instagramin ja Facebookin Stories-osuudessa viikon 14 aikana.

  Onnea matkaan!