LIITY JÄSENEKSI

Fill out my online form.

ANNA PALAUTETTA

Fill out my online form.
fustra laura

VIIKON ONNISTUJA Laura: ”Elämänlaatuni on huomattavasti parantunut”

Viikoittaisessa onnistumistarinassa asiakkaamme kertovat omin sanoin, kuinka he ovat löytäneet liikunnan ilon tai saavuttaneet itselleen tärkeän tavoitteen. Onnistuminen ei ole sattuman kauppaa: oma tahto onnistua ja kannustava ympäristö johtavat tuloksiin. Jokainen voi saavuttaa paremman olon – tästä upeat onnistujamme ovat inspiroivia esimerkkejä!


Viikon onnistuja – Laura Suominen-Raatikainen:

Noin kolme vuotta sitten lyllersin väsyneenä, reippaasti ylipainoisena sekä jalka kipeänä kuntosalille. Aikani ”louskutin” laitteita, mutta sitten alkoi vähän tympiä. Seurailin vaivihkaa mitä personal trainerit puuhasivat, ja pikkuhiljaa kiinnostus heräsi. Juttelin pitkät pätkät Forever Variston Jaakon kanssa: valittelin ikää, kuntoa, mutta Jaakko pysyi rohkaisevana. Niinpä lähdin Fustraan 30 tunniksi, vähän skeptisenä myönnettäköön.

Valmentajaksi tuli Martiina, joka osoittautui aivan mahtavaksi vetäjäksi. Aina löytyi myönteistä sanottavaa ja 60 minuuttia kului tiukan ja vahvan ohjauksen alaisena. Vähitellen aloin löytää itsestäni aivan uusia lihaksia, uusia tapoja ja nautin siitä suunnattomasti. Kunto nousi hitaasti, mutta varmasti. Ryhti koheni, käveleminen helpottui, ja mieliala nousi niin paljon, että otin uuden sarjan Fustraa. Enkä pettynyt.

Toisella kierroksella tutustuin myös Cataan, jonka kanssa olen jatkanut Fustraa ja jatkan edelleen. Olen koukussa. Fustran ansiosta elämänlaatuni on huomattavasti parantunut, ei pelkästään fyysisesti vaan myös psyykkisesti, kun huomaan, mitä kaikkea ”vanha rouva” jaksaa ja oppii tekemään. Tästä iso kiitos molemmille vetäjille.

Fustran ehkä hienompia puolia on, että vieressä on koko ajan henkilökohtainen, väsymätön ja rohkaiseva valmentaja. En ole kertaakaan katunut Fustraan menoani. En varmaan olisi tässä kunnossa ilman Martinaa, Cataa ja Fustraa.

Fustra näyttää helpolta, mutta sitä se ei onneksi ole. Siitä löytyy haastetta koko ajan, pikkuhiljaa liikkeet muuttuvat vaativammiksi, ja sitä kautta motivaatio itsensä ”ylittämiseen” kasvaa. Tähän hommaan ei kyllästy – välillä tietysti väsyttää ja kiukuttaa, mutta kun pääsee liikkeelle, niin sen jälkeen on aina autuaan euforinen olo. Fustra on minun ”juttuni”.


Fustra on tutkitusti tehokas yksilövalmennusmetodikokeile ohjaajan kanssa vain 20 € (60 min) »

Piditkö artikkelista?

Äänet:7 (from 7 votes)Jaa artikkeli

© 2013 Forever Kuntoklubi. Kaikki oikeudet pidätetään.Tietosuoja