Kevään 2020 uutuustunti. SYKE on napakka paketti, jossa laitetaan koko keho todella töihin!

Kokeile 3 päivää

SYKE on napakka paketti, jossa laitetaan koko keho todella töihin! SYKE on aerobinen, runsaasti kaloreita kuluttava harjoitus, jossa nostetaan sykettä korkealle intervalliharjoittelulla. Tunnin liikkeet ovat helppoja mutta tehokkaita. Helppous ja intensiivisyys takaavat harjoittelun, jossa ei tarvitse liikoja miettiä. Treeni sopii hyvin myös miehille.

Sopii erityisesti painonpudotukseen

Koko tunti pysytään liikkeessä, joten tunti sopii myös hyvin niille, jotka etsivät tuntia, joka auttaisi painon hallinnassa ja kalorien kulutuksessa. Alkulämmittelyn jälkeen tunti jaetaan kahteen isompaan intervallikokonaisuuteen, joista kumpainenkin kestää n.15-20min. Kumpikin näistä intervalleista nostaa sykettä vähitellen maksimikestävyysalueelle asti, joten voit varautua rankkaan treeniin. Kestävyys ja maitohaponsietokyky lihaksissa paranee. Erilaiset loikat ja hyppyvariaatiot kehittävät räjähtävyyttä ja liikkeen lomassa suoritettavat punnerrukset kehittävät ylävartalon voimaa. Kun syke saadaan maksimiin seuraa palautusvaihe ennen seuraavaa intervallia.

Koko tunti tehdään oman kehonpainolla, joten pystyt helposti itse säätelemään kuinka rankan harjoituksen haluat tehdä. Vaikka tunti on intensiteetiltään kova ja rankka harjoitus, pystyt tarvittaessa keventämään treeniä tekemällä liikkeet pienemmin ja kevyemmin ja lisätä tehoja kun keho tottuu harjoitukseen.

Ota tunnille mukaan sisäliikuntavaatteet ja juomapullo sekä hikipyyhe.

Syke-tunnit näillä Forevereilla

Kevään uutuus Forever-klubeilla tammikuussa 2020