Flowride radical spinning ryhmäliikuntatunti

Haasta itsesi rankalla spinning-tunnilla

Flowride Radical on raskas tunti, maksimikestävyysharjoitus saalistajan asenteella. Maksimikestävyysharjoitusten päätehtävä on parantaa hengitys- ja verenkiertoelimistön kapasiteettia ja maksimaalista hapenottokykyä. Tunti soveltuu kokeneille polkijoille, jotka haluavat harjoittaa maksimaalisia ominaisuuksiaan ja mittailla omia rajojaan. Tunne adrenaliinin kohina ja nauti euforiasta. Tule tunnille sisäliikuntavarusteissa ja sisäliikuntakengillä tai sisäpyöräilykengillä. Ota mukaasi myös hikipyyhe ja juomapullo.

Kokeile rajojasi Flowride Radical -tunnilla

Maksimikestävyysharjoittelu tapahtuu anaerobisen kynnyksen ”tuolla puolen” eli anaerobisen sykkeen ja maksimisykkeen välimaastossa. Maksimikestävyysharjoittelu opettaa kehoasi sietämään maitohappoja ja tehostaa solujen hapenkäyttöä.

Radical-tuntien hallittu intervallirakenne vapauttaa sinut kokeilemaan omia rajojasi ilman pelkoa, samalla tavoitteellisesti harjoitellen. Kovakin treeni on nautinnollinen, kun voit turvallisesti lähettää aivot lomalle ja antaa tunteen viedä.

image description

Kokeile kolme päivää

Kokeile kuntosalia ja ryhmäliikuntaa kolme päivää veloituksetta. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään.

Nimi
Etunimi:
Sukunimi:

Puhelin

Sähköposti

Kyllä, haluan hyvinvointivinkkejä ja tietoja tarjouksista sähköpostitse. Viestejä noin yksi viikossa, uutiskirjeet voi perua milloin tahansa.

Keskus

Haluatko tutustua LITE-saliin (Espoo, Vaasa, Kuopio tai Tampere)? Tutustu tästä.