Premio

Premio on ainutlaatuinen yksilövalmennuksen palvelu, joka rakentuu sinun tarpeidesi ympärille. Premiossa saat käyttöösi:

 • Fysioterapeutin
 • Fustra-ohjaajan
 • Personal Trainerin
 • Ravintovalmentajan
 • Hierojan

Voit hyödyntää yhtä asiantuntijaa tai vaikka kaikkia – tutustu palveluun!

Älä leiki terveydelläsi – ota ammattilaiset avuksi.

Premio on Foreverin ainutlaatuinen yksilövalmennuksen metodi, jonka keskiössä olet sinä kokonaisuutena. Yhden valmentajan sijaan Premio-asiakkaana saat käyttöösi kokonaisen valmennustiimin: Fustra-ohjaajan, fysioterapeutin, yksilövalmentajan, hierojan sekä ravintovalmentajan.

Jokainen Premio-paketti on ainutlaatuinen, ja se suunnitellaan palvelemaan nimenomaan sinun tarpeitasi. Hyödynnä yhtä asiantuntijaa tai kaikkia! Tunnit rakentuvat juuri sinun tarpeidesi ympärille.

Nyt on sinun aikasi onnistua!

Premion lähtökohtana on aina sinun tavoitteesi sekä yksilölliset tarpeesi. Valmennustapa sopii niin painonpudottajalle, energisempää arkea kaipaavalle kuin tavoitteelliselle treenaajallekin – jokaiselle luodaan täysin yksilöllinen polku kohti onnistumista.

Premio-yksilövalmennuspaketissa saat käyttöösi:

 • Fysioterapeutin: Premio-valmennuspaketti alkaa fysioterapeutin tekemällä liike- ja terveysanalyysilla, joka luo pohjan kunto-ohjelmallesi. Analyysin avulla saamme tietää yksilölliset tarpeesi ja luomme turvallisen alun harjoitellulle. Fysioterapeutti seuraa edistymistäsi myös matkan varrella.
 • Fustra-ohjaajan: Fustra on tutkitusti tehokas harjoitusmuoto, joka sopii erityisesti toimistotyöntekijöille ja niska-hartiakivuista kärsiville.
 • Yksilövalmentajan: Yksilövalmentaja huolehtii, että noudatat kunto-ohjelmaa. Hän kannustaa, ohjaa ja varmistaa, että harjoittelu on tehokasta ja liikkeet suoritetaan oikeaoppisesti.
 • Ravintovalmentajan: Monipuolinen ja ravinteikas ruoka on tärkeä osa kokonaisuutta. Tämän vuoksi saat tueksesi myös ravintovalmentajan, joka auttaa sinua syömään tavoitteesi mukaisesti.
 • Hierojan: Kun lihaskireydet ja jumit vaativat lisähuomioita, käytössäsi on myös ammattitaitoinen hieroja.

Forever Premio on ainutlaatuinen tilaisuus panostaa omaan hyvinvointiisi kokonaisvaltaisesti. Valitse Premio, jos haluat valmennuspaketin, joka rakentuu sinun tarpeidesi ympärille.

image description

Asiantuntijan tapaaminen vain 35 €. Valitse omasi!

  Kokeile asiantuntijoiden palveluita vain 35 € (60 min). Etu uusille kokeilijoille.

  Nimi

  Puhelin

  Sähköposti

  Foreverin jäsenyys
  Olen jäsenEn ole

  Keskus