Pihlajalinnan Liikuntalähete on lääkärin tekemä lähete liikunnan pariin. Lähete kirjoitetaan ainoastaan tapauksissa, joissa liikunnasta on tutkitusti hyötyä asiakkaalle. Lääkäri varmistaa liikunnan vaikutuksen asiakkaan kontrollikäynnillä, joka on tyypillisesti 3-6 kuukauden kuluttua liikunnan aloittamisesta.

Forever kuntoklubilla asiakkaan vastaanottaa aina koulutettu fysioterapeutti. Liikuntalähetteen ensikäynnillä fysioterapeutti selvittää asiakkaan tarpeet, tutkii asiakkaan lähtötilanteen ja tekee yksilöllisen liikuntasuosituksen. Halutessaan asiakas voi hankkia onnistumisensa tueksi Forever Premion. Premiossa asiakas saa käyttöönsä Foreverin moniammatillisen onnistujatiimin:

 • Fysioterapeutin
 • Fustra-ohjaajan
 • Personal Trainerin
 • Ravintovalmentajan
 • Psyykkisen valmentajan
 • Hierojan

Jokaisen asiakkaan onnistumispolku muokataan yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden pohjalta.

Pihlajalinna Liikuntalähete – luotettavaa palvelua

Liike on lääke. Monien sairauksien ennaltaehkäisyssä ja hoidossa liikunta toimii erinomaisena lääkehoidon tukena. Kuten lääke niin liikuntakin tulisi kuitenkin määritellä tapauskohtaisesti (määrä, tiheys, laji yms.). Vaikka liike on lähes aina hyväksi, parhaan lopputuloksen saavuttaa, kun liikuntamuoto ja annostelu määritellään ammattilaisen toimesta. Meillä annostelu perustuu aina olemassa oleviin tutkimuksiin ja sen toteuttamisesta sekä valvonnasta vastaavat alan ammattilaiset.

Liikunnasta on tutkitusti apua esimerkiksi seuraavien sairauksien ja vaivojen hoidossa:

 • korkea verenpaine
 • tyypin 2 diabetes
 • tuki- ja liikuntaelin sairaudet
 • masennus
 • niska-hartiaseudun ja selän kiputilat
 • ylipaino
 • unihäiriöt

Vaikka noudatamme tautikohtaisia liikuntasuosituksia, tavoittelemme asiakkaan kokonaisvaltaista hyvinvointia. Haluamme liikunnan avulla ennaltaehkäistä ja vähentää sairauden oireita ja parantaa toiminta- ja suorituskykyä. Liikunnalla ei ole tarkoitus korvata lääketieteellistä hoitoa, vaan se toimii muun hoidon tukena.

Palvelumme pohjautuu tieteelliseen näyttöön liikunnan hyödyistä. Liikuntalähete-palvelua tuotetaan yhdessä Pihlajalinnan lääkärikeskusten ja Foreverin kanssa.

Miten voin saada liikuntalähetteen ja kuinka se käytännössä toimii?

Liikuntalähetteen voi saada Pihlajalinnan lääkärin tai muun terveydenhuollon ammattilaisen vastaanotolta. Lääkäri suosittelee liikuntaa vain niiden tautiluokitusten kohdalla, jossa liikunnasta on tutkitusti apua. Lähete siirtyy asiakkaan luvalla sähköisesti Foreverin järjestelmään, jonka jälkeen Foreverin ajanvaraus ottaa asiakkaaseen yhteyttä ja varaa ajan Liikuntalähete-ensikäynnille. Ensikäynnillä selvitetään asiakkaan tarpeet ja tavoitteet sekä lähtötaso. Kartoituksen pohjalta asiakas saa liikuntasuosituksen ja halutessaan yksilöllisen Premio-ohjelman. Ohjelma tarjoaa asiakkaalle konkreettiset ohjeet, joilla varmistetaan asiakkaan onnistuminen.

Liikuntaohjelma kestää tavoitteesta ja lähtötasosta riippuen 3–12 kuukautta, jonka jälkeen asiakas ohjataan lääkärin seurantakäynnille. Asiakas saa käynnille mukaan fysioterapeutin kirjoittaman hoitopalautteen, jonka pohjalta lääkäri tekee jatkosuosituksen. Tavoitteena on, että liikuntaohjelman aikana asiakas omaksuisi uuden elämäntavan ja oppisi noudattamaan terveellisiä ja aktiivisia elintapoja omatoimisesti.

Kuinka pääsen alkuun?

Forever tarjoaa kaikille liikuntaläheteasiakkaille aloituspaketin hintaan 35 €. Se sisältää:

Forever Premio – onnistumisen takuu

Forever Premio on juuri sinun henkilökohtaisiin tarpeisiisi ja tavoitteisiisi rakennettava valmennusohjelma. Käytössäsi on moniammatillinen liikunnan ja hyvinvoinnin tiimimme, joka varmistaa onnistumisesi. Olipa päämääräsi yleinen elämänhallinnan kehittäminen, painonhallinta, energisempi arki, voiman lisääminen tai vaikkapa ketteryyden parantaminen, niin me autamme polkusi rakentamisessa ja tavoitteen saavuttamisessa.

Premiossa saat tueksesi Foreverin fysioterapeutin, fustra-ohjaajan, personal trainerin, ravintovalmentajan, psyykkisen valmentajan tai hierojan – tilanteesi ja tarpeesi mukaan.

Ihminen on kokonaisuus, jota tulee tukea eri osa-alueiden haasteet ja tavoitteet huomioiden. Rakennamme siksi aina asiakkaallemme yksilöllisen ohjelman, tultiinpa valmennuksen pariin omasta aloitteesta tai lääkärin lähetteellä. Kokonaisvaltaisessa ohjelmassa huomioimme fyysisen, psyykkisen ja sosiaalisen toiminnallisuuden sekä ravinnon, unen ja palautumisen merkityksen hyvinvoinnin kehittymiselle.

 

 

Forever Premio – yksilöllisen valmennuksen osa-alueet

Forever Premio on ainutlaatuinen tapa panostaa hyvinvointiin kokonaisvaltaisesti.

image description

Forever Premio-fysioterapeutin ensitapaaminen vain 35€. Aloita matka muutokseen!

  Täytä yhteystietosi niin kerromme lisää! Lomakkeen täyttäminen ei velvoita sinua vielä mihinkään.

  Nimi

  Puhelin

  Sähköposti

  Keskus

  Kerava

  Forever Kerava Kultasepänkatu 5 09 584 00110

  Hämeenlinna

  Forever Hämeenlinna Vanajantie 10B, 13110 Hämeenlinna 03 688 3355

  Lahti

  Forever Lahti Svinhufvudinkatu 23, 15110 Lahti 03 877550

  Lappeenranta

  Forever Lappeenranta Pelitie 36, Lappeenranta 05 5419600

  Jippii, löysit piilottelevan pääsiäishahmon!

  Täytä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen ja olet mukana tutustujaviikon arvonnassa. Tutustujaviikkoja arvotaan osallistuneiden kesken 5 kpl.

  Voit parantaa voittomahdollisuuksiasi osallistumalla vaikka joka päivä.

  Osallistumisaika on 29.3.– 2.4.2024.

  Voittaja julkaistaan Instagramin ja Facebookin Stories-osuudessa viikon 14 aikana.

  Onnea matkaan!