image description
Jarno Vokkolainen Fysioterapeutti Fysio, Hieronta

Olen valmistunut fysioterapeutiksi 2013 Savonia ammattikorkeakoulusta. Valmistumiseni jälkeen olen työskennellyt fysioterapeuttina sekä tehnyt fysiikkavalmennusta yksilö- ja ryhmämuotoisesti. Osaamistani olen päivittänyt erinäisillä täydennyskoulutuksilla vuosien varrella. Tällä hetkellä opiskelen YAMK- tutkintoa kuntoutuksesta.

Vaikka oireen poisto on asiakkaalle se päällimmäinen asia, pyrin löytämään oireen aiheuttajan ja auttamaan asiakasta kuntoutumaan kokonaisvaltaisesti. Ymmärrän myös asiakkaiden erilaiset tavoitteet ja vaihtelevan halukkuuden aktiivisen toimintaan oman vaivan kuntoututtajana, minkä mukaisesti muutan työskentelyäni jokaisen asiakkaan kohdalla. Työskentelyni ei ole koskaan pelkästään mekaanista vaan pyrin luomaan keskustelevan ja vuorovaikutuksellisen suhteen asiakkaisiini. Erittäin mielelläni työskentelyn tilanteissa, joissa voin yhdistää fysioterapia- ja fysiikkavalmennus- osaamiseni.

Vahvuudet ja osaamisalueet:
Pre- ja postoperatiivinen fysioterapia
Tuki- ja liikuntaelinvaivojen fysioterapia
Alaraajojen ja lantion alueen fysioterapia
Psykofyysinen fysioterapia
Fysiikkavalmennus
Hierontakäsittely

Koulutustausta:
Fysioterapeutti AMK
Fysioterapeutti YAMK

Ammatilliset jatkokoulutukset:
Lantion alueen fysioterapia
Alaraajat (TULE- fysioterapian täydennyskoulutus)
Selkä tukevaksi ja keho hallintaan fyysisellä harjoittelulla
Kinesioteippauksen peruskurssi
Basic Body Awareness Therapy- koulutuskokonaisuus 40op
Psykofyysinen fysioterapia 10op
Kahvakuulakoulu

Asiakaspalautteita:

”Erittäin asiantuntevaa fysioterapiaa! Parin kerran fysioterapialla ja oikeilla kotiharjoitteluilla saatiin pitkästä aikaa liikkuminen ja treenaaminen kivuttomaksi. Iso suositus! Kiitos Jarno!” Mikko 33v

“Jarnolla on loistava ammattitaito yhdistää fysioterapia ja voimaharjoittelu, jonka avulla olen saavuttanut uusia ennätyksiä voimatasoissa. Hänellä on kyky huomioida erittäin kattavasti yksilölliset tarpeet ja kehon ongelmat harjoittelussa ja näiden kautta rakentaa harjoitusohjelmat sen mukaisesti. Jarno osaa motivoida harjoitteluun yhä uudelleen ja häneltä voi kysyä mitä tahansa. Itselleni on ollut tärkeää se, että fysioterapeutilla on myös omaa urheilutaustaa. Tämä on näkynyt Jarnon kanssa työskentelyssä fysioterapian ja voimaharjoittelun saumattomana yhdistämisenä. Voin suositella lämpimästi Jarnon fysioterapiaa ja valmennuspalveluita. Harjoitellessa omat lähtökohdat otettiin huomioon ja etenemistä tapahtui tasaisesti. Treenihetket eivät myöskään olleet tylsiä, sillä treenin aikana pääsi nauttimaan savolaisesta huumorista!” Jani 33v.


Ensikäynti 45min

Fysioterapian tai hieronnan ensimmäinen käynti vain 42€.

Varaa tästä

Jippii, löysit piilottelevan pääsiäishahmon!

Täytä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen ja olet mukana tutustujaviikon arvonnassa. Tutustujaviikkoja arvotaan osallistuneiden kesken 5 kpl.

Voit parantaa voittomahdollisuuksiasi osallistumalla vaikka joka päivä.

Osallistumisaika on 29.3.– 2.4.2024.

Voittaja julkaistaan Instagramin ja Facebookin Stories-osuudessa viikon 14 aikana.

Onnea matkaan!