image description
Emilia Nyberg Fysioterapeutti Fysio

Olen Emilia ja olen toiminut fysioterapeuttina vuodesta 2014 asti. Luonteeltani olen positiivinen, kannustava ja empaattinen fysioterapeutti. Ammatillista osaamista minulla on laajasti erilaisten tuki- ja liikuntaelimistön vaivojen kuntoutuksesta sekä ennaltaehkäisystä. Erityisosaamista minulla on äitiys- ja lantionpohjan fysioterapiasta ja äitien terveyden- ja hyvinvoinnin edistäminen onkin lähellä sydäntäni. Oma liikuntatausta löytyy crossfitin ja muun toiminnallisen harjoittelun puolelta, takana on myös useiden vuosien kokemus muusta kuntosaliharjoittelusta ja ratsastuksesta. Vastaanottoni sijaitsee Forever Järvenpään toimipisteellä, jossa käytössä on oman työhuoneen lisäksi laajat kuntosalitilat asiakkaan mahdollista harjoittelua varten. Mietitään yhdessä parhaat ratkaisut juuri sinun tilanteeseen.

Nähdään Forever Järvenpäässä!

Vahvuudet ja osaamisalueet:
Erilaisten tuki- ja liikuntaelinvaivojen kuntoutus kuten olkapääkivut, selkäkipu, niska- hartiaseudun vaivat, polvi-, lonkka ja jalkaterän alueen kivut
Raskausajan fysioterapia ja synnytyksen jälkeinen fysioterapia
Raskausajan sekä synnytyksen jälkeisen ajan liikunnan ohjaus
Lantionpohjan fysioterapia
Lymfaterapia

Koulutustausta:
Fysioterapeutti (AMK)

Ammatilliset jatkokoulutukset:
Useita eri äitiys- ja lantionpohjan koulutuksia 2016-2022
Lymfaterapeutin koulutus

Asiakaspalautteet:

“Erittäin ammattitaitoinen ja pätevä fysioterapeutti, ilman fysioterapiaa en olisi koskaan tullut leikkauksen jälkeen näin hyvään kuntoon. Suosittelen jatkossa ehdottomasti muillekin”

“Sain apua vuosia jatkuneeseen jalkaterän kipuun jo yhdellä käynnillä, ohjeet ja harjoitteet toimivat”

“Empaattinen ja ymmärtäväinen fysioterapeutti, osaat huomioida juuri minun tilanteeni, kuunnella ja olla läsnä”

“Sain monipuolisen ja tehokkaan kuntosaliohjelman tukemaan synnytyksestä palautumista, se oli juuri sitä mitä toivoinkin fysioterapiakäynniltä”


Ensikäynti 45min

Fysioterapian ensimmäinen käynti vain 35€.

Varaa tästä