xxx

Onnistumistarinoissa asiakkaamme kertovat omin sanoin, kuinka he ovat löytäneet liikunnan ilon tai saavuttaneet itselleen tärkeän tavoitteen. Onnistuminen ei ole sattuman kauppaa: halu onnistua ja kannustava ympäristö johtavat tuloksiin. Jokainen voi saavuttaa paremman olon – tästä upeat onnistujamme ovat inspiroivia esimerkkejä!


 

Aluksi ajatukseni oli, että kannattaako sitä tämän ikäisenä enää alkaa mitään tehdä. Olin 53-vuotias, rapakunnossa selkävaivan takia. Ennen Foreveriin tuloani minulla oli ollut jo personal trainer. Hänen kanssaan harjoittelin taukoja pitäen. Lopetin, kun se kävi liian yksitoikkoiseksi, halusin monipuolisuutta.

Forever Töölöön tulin vuonna 2011 ja sain yksilövalmentajakseni Sanna Ilppolan. Aloitimme Fustralla ja oli se aluksi kovaa. Siitä kuitenkin kunto, ryhti olo ja taito paranivat. Sanna kehui minua, ja koska olen äärimmäisen epäileväinen ihminen, melkein kivahdin hänelle, että miksi hän kehuu? Siksikö, että jatkaisin täällä. Ei tietenkään – nyt olen oppinut ottamaan kehuja vastaan.

Sanna ehdotti, että aloittaisin X-Methodin, olin jo itsekin ajatellut sitä. Epäilin, etten pysty siihen, mutta pystyin ja sekin oli todella kivaa. Luulin että se on vain nuorille ja vahvoille. Tuli sekin aika, etten saanut treenata (välilevyn pullistuma). Kun taas sain luvan, Sanna piti hyvin huolta, etten tehnyt mitään väärin ja vaihtoi lennossa liikkeen, jos alkoi tuntumaan selässä.

Tänne tulo on ilo, odotan aina treenipäiviä. Välillä kovaa, välillä tasaisempaa menoa. Sitten täältä lähtiessä on rento, hyvä olo.

 

Onnistuja: Erjo Kettinen, Forever Töölö

[likebtn theme="custom" lang="fi" show_dislike_label="1" icon_like_show="0" icon_dislike_show="0" tooltip_enabled="0" i18n_like="Kyllä" i18n_dislike="En" white_label="1" popup_disabled="1" counter_clickable="1" counter_zero_show="1" share_enabled="0"]
Tykätty [likebtn_likes] kertaa
image description
Forever Forever-kuntoklubit