image description
Ronja Grönberg Fustra-ohjaaja / Personal Trainer

Olen Ronja Grönberg, parikymppinen valmentaja Vantaalta.

“Pääkoulutukseltani” olen auktorisoitu personal trainer sekä Fustra yksilövalmentaja. Näiden lisäksi olen käynyt muita lyhyempiä koulutuksia sekä tehnyt useamman vuoden töitä tanssinopettajana.

4 vuoden valmennusuralleni mahtuu laajasti kaiken ikäisiä ja eri lähtökohdista tulevia liikkujia. Asiakaskuntaani kuuluu siis niin aloittelijoita, kuntoliikkujia kuin myös tavoitteellisemmin treenaavia urheilijoita. Lähtökohdalla ei ole väliä, kunhan on valmis tekemään töitä omien tavoitteiden saavuttamiseksi!

Omaa urheilutaustaa löytyy kilpatason taitoluistelun sekä tanssin puolelta. Nykyään omana lajinani on Bikini Fitness. Ja otankin mielelläni vastaan asiakkaita, joilla on mielenkiintoa tähdätä tulevaisuudessa kisalavoille.

Pyrin valmentajana siihen, että valmennuksestani jäisi muutakin käteen kuin kasa ohjelmia ja ruokavalioita. Haluan opettaa ja auttaa ymmärtämään, sillä uskon että pidemmän päälle tämä takaa varmemmat tulokset.

 

Koulutukset:

– Auktorisoitu Personal Trainer (Trainer Lab/Elixia)

– Fustra yksilövalmentaja tasot 1 & 2

– Voimavalmentaja taso 1 (Sats Elixia Academy)

 

Suositukset:

“Innostava, energinen ja osaava coachi! Ottaa huomioon asiakkaan tarpeet ja tuloksia syntyy! – Sari 49v
“Ronja on tosi hyvä tsemppaamaan ja neuvomaan. Vastaa aina nopeesti viesteihin ja on tukena aina kun kaipaan.❤️ Treenit mennyt super paljon eteenpäin valmennuksessa.” – Lotta 21v

Vantaa

Forever Varisto Martinkyläntie 39b 043 825 0754