Etsimme uusia valmentajia Forever Pihlajalinnaan

Meillä Foreverilla on nyt haku auki uusille valmentajille. Etsimme joukkoomme valmentajia ensisijaisesti kokoaikaisiin työsuhteisiin. Otamme joukkoomme myös yksittäisiä osa-aikaisesti toimivia valmentajia. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkamallin ja pohjapalkan työn ensimmäiselle 3 kuukaudelle. Lähtöpalkka aloittavalle PT:lle on 25 €/tunti.

Forever on kotimainen, korkeatasoisia liikuntapalveluita tarjoava kuntokeskusketju. Forever on osa Pihlajalinna-konsernia. Olemme valmentaneet ja ohjanneet asiakkaitamme onnistumisiin jo yli 20 vuoden ajan.

Työhösi kuuluu asiakkaiden hankinta, valmennuspalveluiden myynti sekä asiakkaiden ohjaus ja valmennus. Työsi onnistumisen edellytyksenä on kyky kohdata asiakkaita, myyntihenkisyys, oma positiivinen ja iloinen asenteesi, oma-aloitteisuutesi sekä hyvät sosiaaliset taidot. Onnistumisesi työssäsi on yhteinen tavoitteemme ja perehdytämme sinut tehtävään sekä annamme tukea aina tarvittaessa. Valmentajilta edellytämme Suomen kielen taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Personal Trainerilta edellytämme Personal Trainer -koulutusta tai liikunnanalan peruskoulutusta (LPT), jonka myötä olet saanut valmiudet ohjata ja valmentaa asiakasta tavoitteellisesti. Jatkossa koulutamme sinua vahvemmaksi alasi ammattilaiseksi yhteistyössä eri kouluttajatahojemme kanssa.

Fustra-ohjaajalta edellytämme Fustra-koulutuksen lisäksi liikunnan- tai terveydenhuoltoalan koulutusta (esim. fysioterapeutti, liikunnanohjaaja LPT tai Personal Trainer).

Foreverilla pääset työskentelemään alan innovatiivisimmassa yrityksessä, kannustavassa ja viihtyisässä työilmapiirissä sekä korkeatasoisissa puitteissa. Samalla pääset nauttimaan voimakkaasti kehittyvästä alasta ja sen monista mahdollisuuksista.

 

Kiinnostuitiko?

Jätä hakemuksesi täällä »

Valitut henkilöt kutsutaan erikseen haastatteluun. Olemme sinuun yhteydessä haastatteluajan sopimiseksi. Samalla kuulet tarkemmin koulutuksen ja työn sisällöstä sekä palkkauksesta.

 

Jippii, löysit piilottelevan pääsiäishahmon!

Täytä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen ja olet mukana tutustujaviikon arvonnassa. Tutustujaviikkoja arvotaan osallistuneiden kesken 5 kpl.

Voit parantaa voittomahdollisuuksiasi osallistumalla vaikka joka päivä.

Osallistumisaika on 29.3.– 2.4.2024.

Voittaja julkaistaan Instagramin ja Facebookin Stories-osuudessa viikon 14 aikana.

Onnea matkaan!