image description
Tia-Maaria Hichri Personal Trainer Personal Trainer, Yksilövalmennus

Moikka!

Olen Tia-Maaria Hichri 37-vuotias sairaan- ja terveydenhoitaja YAMK, Personal Trainer sekä ravintovalmentaja Keravalta.

Olen tehnyt töitä sosiaali- ja terveysalalla vuodesta 2008 lähtien, suurimman osan ajasta psykiatriassa, autismi- ja kehitysvammapuolella, niin sairaanhoitajana kuin esihenkilönä. Olen tehnyt töitä sairaanhoitajana myös sisätautien sekä kardiologian vuodeosastoilla. Personal Traineriksi valmistuin 2013 ja ravintovalmentajaksi 2014. Päätin opiskella Personal Traineriksi sekä ravintovalmentajaksi, koska koen, että nämä täydentävät sairaan- ja terveydenhoitajan tutkintoja.

Itse olen harrastanut lapsesta lähtien liikuntaa. Ringette kulki mukanani vuosia, pelasin itse, valmensin sekä toimin tuomarina. Salilla olen käynyt vuodesta 2010 lähtien.

Minulle on tärkeää kokonaisvaltainen hyvinvointi, jossa huomioidaan työelämän, liikunnan, ravinnon sekä levon sopiva suhde. Näiden sopivalla tasapainolla arkeen saa lisää energiaa sekä arki tukee mielenhyvinvointia.

Valmentamisessa minulle on tärkeää erilaisten ihmisten kohtaaminen yksilöllisesti sekä tukeminen kohti energisempää arkea. Minulle on tärkeää, että voin tukea löytämään mieluisia harjoituksia salilla, jotka haastavat ja innostavat jatkamaan harrastusta. Filosofiani on Brett Hoebelin lauseeseen: ” “Fitness is not about being better than someone elsw – It’s about being better than you used to be.”, perustuva, eli riittää, kun teet parhaasi ja haluat olla parempi versio itsestäsi, mitä ikinä se sinulle onkaan.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin katsotaan miten voisin auttaa juuri sinua saavuttamaan tavoitteesi paremman itsesi tavoittelussa!

Vahvuudet ja osaamisalueet:

Ymmärrys sekä kokemus hypermobiliteetista, IBS:stä sekä hypotyreoosista

Ymmärrys sekä kokemus mielenterveyden häiriöistä sekä neurokirjosta

Koulutustausta:

Sairaan- ja terveydenhoitaja AMK 2012

Personal trainer 2013

Ravintovalmentaja 2014

Sosiaali- ja terveysalan johtaminen, Terveydenhoitaja YAMK 2018

Asiakaspalautteet:

“Ennen Tian tukea: treenit jäi aina lyhyeen, ja lopetin salilla käymisen kun motivaatio meni, paino nousee helposti ja ikääkin melkein 40v. Joten lähtökohta tosi surkea itsellä. aloitin kyllä aina salilla käymisen, mutta aina se jäi, epäsäännöllinen ruokailurytmi myös erittäin hyvä ystävä tällöin, kolmivuorotyö vielä sekoittamaan kaikenlaista säännöllisyyttä elämässä. Ajattelin kokeille pt:n apua vaikka ajattelinkin että saanko siitä ryhtiä siitäkään…. Tian tuki heti alusta, kyky kuunnella ja ottaa huomioon kaikki elämäntilanteestani toiveisiin ja tavoitteisiin oli sellaista mitä juuri kaipasin. Salilla ja salin ulkopuolella sain tuen, minua zempattiin mutta myös vastuutettiin (lempeästi mutta varmasti) etenemään tavoitteissani. Treeni ohjeet ja ohjelma oli selkeä, rytmitys salikäynneillä onnistui Tian tuella ja myös ruokavalio oli suunniteltu mun tarpeitten mukaisesti ja yksilöllisesti. Vatsa oli täysi, ei tullut nälkäkiukkuja, ja tämä tuki ehdottomasti vatsa hyvinvointia ja treenejä myös.
Mielialani ja energisyyteni palasi, ja motivaatio lisääntyi kun huomasin kiinteytyväni, ja myös läheiseni huomasivat sen. Suosittelen lämpimästi ja ehdottomasti Tian tukea jos haluat päästä haluamaasi kuntoon, terveämmät elämäntavat ja ennen kaikkea löytää itsestäsi huolen pitämisen.

Kerava

Forever Kerava Kultasepänkatu 5 09 584 00110

Jippii, löysit piilottelevan pääsiäishahmon!

Täytä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen ja olet mukana tutustujaviikon arvonnassa. Tutustujaviikkoja arvotaan osallistuneiden kesken 5 kpl.

Voit parantaa voittomahdollisuuksiasi osallistumalla vaikka joka päivä.

Osallistumisaika on 29.3.– 2.4.2024.

Voittaja julkaistaan Instagramin ja Facebookin Stories-osuudessa viikon 14 aikana.

Onnea matkaan!