YRITYSTEN FOREVER

Suomen parhaat työhyvinvointipalvelut

Kun keho ja mieli voivat hyvin, silloin työkin sujuu. Kuntoilu antaa mitä parhaimmat eväät työssä jaksamiseen. Mikset valitsisi myös parasta kumppania yrityksesi henkilöstön hyvinvoinnin varmistamiseen?

Toimimme valtakunnallisesti 19 toimipisteessä 13 paikkakunnalla. Liikunta- ja hyvinvointipalvelujemme parissa on tällä hetkellä yli 30 000 asiakasta.

Tarjoamme kuntosali- ja ryhmäliikuntatoiminnan lisäksi lääkinnällistä kuntoutusta, kuten fysioterapiaa, naprapatiaa ja hierontaa sekä erilaisia testaus-, valmennus- ja koulutuspalveluja. Ota yhteyttä, pohditaan yhdessä, miten voisimme tukea juuri teidän yhteisöänne. Pihlajalinna-konsernin kautta tarjoamme kaikki työhyvinvoinnin palvelut.

Työhyvinvointi- ja virkistyspäivät

Miltä kuulostaisi mukaansatempaava asiantuntijaluento yhdistettynä vauhdikkaaseen cardiotreeniin? Tai ilmajoogaan?

Vaihtoehtoja löytyy, koska virkistyspäivän annin voi koota Suomen monipuolisimman liikuntakeskuksen laajasta palveluvalikoimasta.

Kunnossapitosopimukset

Tehokkain tapa tukea henkilöstön säännöllistä liikkumista on madaltaa kynnystä sen toteuttamiseen. Forever Pihlajalinnan Kuntosopimus sekä Kuntoetu ovat loistavia kannustimia, jotka lunastetaan varmasti. Voit suunnata Kunnossapitosopimukset koko henkilöstölle tai rajatuille ryhmille.

Etäliikuntapalvelut

Liikkuminen ei ole ajasta eikä paikasta kiinni!

Forever Online tarjoaa Suomen monipuolisimman kattauksen ryhmäliikuntaa, lihaskunto- ja voimatreenejä, tanssia sekä kehonhuoltoa kuin myös vinkkejä terveyden ja hyvinvoinnin kehittämiseen, ja mikä parasta, myös yhteyden Forever Pihlajalinnan ammattilaisiin, jotka voivat palvella asiakastaan myös etänä.

Valmennuspalvelut

Yksi parhaimmista keinoista vaikuttaa työntekijän hyvinvointiin on tukea hänen terveyteen ja liikuntaan liittyviä tavoitteitansa.

Ja siinä me olemme ammattilaisia.

Tarjoamme valmennusta niin yksilöille kuin pienryhmillekin. Mitkä ovat teidän tavoitteenne?

Hierontapalvelut

Hieronta tuntuu hyvältä ja saa aikaan hyvää. Hieronnan hyödyt ulottuvat stressin hallinnasta erilaisten lihaskipujen poistoon. Ja onpa työntekijöille tarjotulla hierontaedulla vaikutusta myös työssä viihtyvyyteen sekä yritykseen sitoutumiseen.

Forever Pihlajalinnan hierontalahjakortit sekä hierontapäivä ovat loistavia menetelmiä tukea työyhteisösi hyvinvointia.

Räätälöity paketti

Liirumlaarum

Rakennetaan yhdessä teille onnistunut vuosi.

Emma Antikainen
Myyntipäällikkö

Puh: 1223 456
emma.antikainen@foreverclub.fi

Antto Virenius
Myyntijohtaja

Puh: 123 456
antto.virenius@foreverclub.fi

Täytä lomake, niin otamme sinuun yhteyttä.

Jippii, löysit piilottelevan pääsiäishahmon!

Täytä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen ja olet mukana tutustujaviikon arvonnassa. Tutustujaviikkoja arvotaan osallistuneiden kesken 5 kpl.

Voit parantaa voittomahdollisuuksiasi osallistumalla vaikka joka päivä.

Osallistumisaika on 29.3.– 2.4.2024.

Voittaja julkaistaan Instagramin ja Facebookin Stories-osuudessa viikon 14 aikana.

Onnea matkaan!