Valmennuspalvelut

Vaikuttavat työhyvinvoinnin valmennuspalvelut

Työntekijöiden hyvinvointiin investoiminen kannattaa, sillä hyvinvoiva ja tyytyväinen työntekijä on yrityksen valttikortti.

Yksi parhaimmista keinoista vaikuttaa työntekijän hyvinvointiin on tukea hänen liikuntaan sekä terveyteen liittyviä tavoitteitansa. Ja siinä meillä on tapana onnistua.

Forever Pihlajalinna tarjoaa yrityksille räätälöityjä valmennuspaketteja niin henkilökohtaiseen valmennukseen kuin pienryhmävalmennukseenkin.

Pienryhmävalmennus, 3–6 henkilöä

Pienryhmävalmennuksessa yhdistävät ryhmäliikunnan ja henkilökohtaisen valmennuksen parhaat puolet; pienryhmän valmennettavat saavat tukea ja ohjausta ammattitaitoiselta valmentajalta ja runsaasti kannustusta, lisämotivaatiota ja inspiraatiota ympäriltään. Pienryhmässä liikkuminen on tutkitusti tehokasta ja kaiken lisäksi hauskaa.

Pienryhmien koot on rajoitettu 3–6 henkilöön, mikä on tarpeeksi suuri energisen ryhmädynamiikan syntymisen ja samalla tarpeeksi pieni, jotta valmentajaltalla riittää aikaa jokaisen valmennettavan herkeämättömään huomiointiin ja tukemiseen.

Mitkä ovat teidän teidän tavoitteenne? Saavutetaan ne yhdessä!

Pienryhmävalmennuksen hinta: 10 x pienryhmävalmennus 350 €/ hlö (alv 0%)

Yksilövalmennus

Foreverin Personal Trainer kuuntelee valmennettavan toiveet ja suunnittelee valmennuksen sisällön valmennettavan taustan, ominaisuuksien sekä elämäntilanteen huomioiden. Hän kulkee valmennettavan motivoivana ja kannustavana tukena koko matkan kohti onnistumista.

Henkilökohtaisen valmennuksen tavoitteena on aina kokonaisvaltainen hyvinvointi, jolla on tapana heijastua myös työelämään.

Esimerkkihinat:

PT 4, sisältää 4 valmennustapaamista: 384 € (alv 0%).
PT 8, sisältää 8 valmennustapaamista: 720 € (alv 0%).
Paketin voi maksaa 1–3 erässä.

Rakennetaan yhdessä teille onnistunut vuosi.

Emma Antikainen
Myyntipäällikkö

Puh: 1223 456
emma.antikainen@foreverclub.fi

Antto Virenius
Myyntijohtaja

Puh: 123 456
antto.virenius@foreverclub.fi

Parempaa työelämää? Aloitetaan täyttämällä lomake. Otamme sinuun pian yhteyttä!

Jippii, löysit piilottelevan pääsiäishahmon!

Täytä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen ja olet mukana tutustujaviikon arvonnassa. Tutustujaviikkoja arvotaan osallistuneiden kesken 5 kpl.

Voit parantaa voittomahdollisuuksiasi osallistumalla vaikka joka päivä.

Osallistumisaika on 29.3.– 2.4.2024.

Voittaja julkaistaan Instagramin ja Facebookin Stories-osuudessa viikon 14 aikana.

Onnea matkaan!