Liity jäseneksi »

Vauvajumppa on iloinen liikuntahetki sekä vauvalle että seurassa olevalle aikuiselle. Vauvajumpassa nautitaan jumppaamisesta, loruista ja musiikista sekä tietenkin toisen kanssa puuhailusta. Valitse teille lähin kuntoklubimme ja lähde rohkeasti mukaan kokeilemaan!

Minkä ikäisille vauvoille vauvajumppa on tarkoitettu?

Suosittelemme vauvajumppaa 3-12 kuukauden ikäisille vauvoille. Tämä jumppa soveltuu vauvoille, jotka kannattelevat päätään, mutta eivät vielä osaa itse kävellä. Suosittelemme, että jokaista vauvaa kohden olisi yksi aikuinen mukana jumpassa.

Mitä tunnilla tehdään?

Vauvajumpan tarkoituksena on viettää yhdessä aikaa ja tutustuttaa vauvaa vähitellen liikkumisen iloihin. Tunneilla tehdään yhteisiä jumppaliikkeitä ja liikehditään musiikin tahtiin. Vauvat pääsevät näin nauttimaan liikkeestä ja musiikin tuomasta rytmistä. Aikuisille on palkitsevaa nähdä vauvan innostus ja viettää kahden keskeistä aikaa.

Ohjaajamme ovat kaikki koulutettuja ja asiantuntevia. He osaavat ottaa huomioon eri ikäisten lasten kehitystasot ja osaavat tukea lapsen yksilöllistä kehitystä. Ohjaajiltamme voi aina kysyä lisätietoa mieltä askarruttaviin kysymyksiin ja he osaavat myös neuvoa vaihtoehtoisia liikkeitä, mikäli jokin liike ei tunnu sopivalta vauvalle tai aikuiselle. Tunneilla on tarkoitus pitää hauskaa, joten tavoitteenamme on varmistaa turvallinen ja mukava liikkumisympäristö, jossa kaikki voivat hyvillä mielin nauttia liikunnan tuomasta ilosta.

Mitä tunnille otetaan mukaan?

Tunnilla nautitaan rytmistä ja liikkeestä, joten päälle kannattaa laittaa mukavat vaatteet niin vauvalle kuin aikuisellekin. Kannattaa huomioida, että vaikka kyse ei ole kovatahtisesta hikijumpasta, nousee aikuiselle helposti hiki pintaan, eli jumppavaatteet ovat paikallaan. Tunnilla tehdään paljon liikkeitä lattialla, joten vauvoille tulisi ottaa oma viltti mukaan mukavuuden takaamiseksi.

Miten vauvajumpan voi aloittaa?

Perheryhmäliikunnat ovat maksuttomia ryhmäliikuntatunnin jäsenille lapsen kuuteen ikävuoteen saakka. Eli jos vanhempi tai muu mukana oleva aikuinen on jäsenemme, jolla on ryhmäliikunnan sisältävä liikuntakortti, sisältyy vauvajumppa hintaan ilman lisämaksua. Tarjoamme myös ilmaisen kokeilukerran, jotta voitte helposti nähdä, sopisiko tämä vauvallenne aktiviteetiksi. Näet kaikki tuntimme helposti aikataulusivultamme. Meiltä voi myös rohkeasti kysyä neuvoa ja autamme mielellämme oikean jumpan löytämisessä.

Toimipisteet

Vauvajumppaa on seuraavissa toimipisteissämme. Kokeile tuntia 3 päivää veloituksetta!