Aloita kuntoilu

Laihduttaminen on sinun asiasi

Laihduttaminen onnistuu parhaiten ammattilaisen tuella. Jo pienikin painonpudotus antaa paljon energiaa. Hyvä mieli ja kevyempi olo edesauttavat jaksamista arjen askareissa. Laihduttaminen on oma päätöksesi kohti terveellisempää elämää!

Tehokas laihduttaminen perustuu terveellisiin ravinto- ja liikuntatottumuksiin. Parhaat ja pysyvimmät tulokset painonpudotuksessa saadaan elintapojen muutoksella. Ruokavalio ja liikkuminen ovat molemmat tärkeä osa laihduttamista. Muista, että myös pienillä muutoksilla on positiivinen vaikutus terveyteen.

Mitkä ovat laihtumisen terveysvaikutukset?

  • Unen laatu paranee.  Esimerkiksi uniapnea saattaa helpottaa painon pudotessa. Laihduttamisen lisäksi myös liikunta vaikuttaa nukkumisen laatuun positiivisesti.
  • Riski sairastua pienenee. Laihtumisen avulla voidaan ehkäistä monia suomalaisille yleisiä sairauksia, kuten mm. nivelrikkoa, alaselkäkipua ja refluksitautia. Keventäminen, terveellinen ruokavalio ja liikunta auttavat myös muihin vaivoihin, kuten ummetukseen, verenpaineeseen, diapetekseen, sekä astmaan.
  • Psyykkinen hyvinvointi kohenee. Normaalipainoisuus ja liikunnan harrastaminen edistävät myös psyykkistä hyvinvointia. Mielialan vaihtelut, masentuneisuus, ahdistus, stressi ja jopa muistisairaudet voivat lieventyä tai helpottaa kokonaan.
  • Aineenvaihdunta vilkastuu. Liikunta auttaa laihduttamisessa, sillä se nopeuttaa aineenvaihduntaa. Kun kunto paranee, myös kehon rasva-aineenvaihdunta on tehokkaampaa. Lisäksi painonpudotus ja sen tuomat muutokset aineenvaihdunnassa ehkäisevät monia suomalaisille tyypillisiä sairauksia, kuten tyypin 2 diabetesta, kohonnutta verenpainetta ja sepelvaltimotauteja.
  • Hormonaaliset ongelmat voivat helpottaa. Laihduttaminen voi auttaa myös hormonitasapainoon liittyvissä ongelmissa, kuten epäsäännöllisissä kuukautisissa, hormonaalisessa hiustenlähdössä ja vaihdevuosien tuomissa muutoksissa. Painon pudottaminen on suuressa osassa kokonaisvaltaisesti terveyteen vaikuttavista monista tekijöistä, kohti terveellisempää elämäntapaa.

Meiltä saat ammattilaisten tuen, joten onnistut pudottamaan painoasi terveellisesti ja turvallisesti. Laihduttamisessa kyse on elämäntapamuutoksesta, jossa me ohjaamme, neuvomme ja olemme tukenasi!

Pysyvää painonhallintaa

Meillä voit itse valita sopivimman tavan pudottaa painoa. Kokeile esimerkiksi näitä:

  • Fustra on takuuvarma keino onnistua. Kokeile edullisesti näytetunnilla.
  • IISI-tunnit: hauska ja takuulla helppo tapa päästä alkuun liikunnassa.

Tule ja liity  onnistujien joukkoon ja paranna elämänlaatuasi pysyvästi!

Jippii, löysit piilottelevan pääsiäishahmon!

Täytä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen ja olet mukana tutustujaviikon arvonnassa. Tutustujaviikkoja arvotaan osallistuneiden kesken 5 kpl.

Voit parantaa voittomahdollisuuksiasi osallistumalla vaikka joka päivä.

Osallistumisaika on 29.3.– 2.4.2024.

Voittaja julkaistaan Instagramin ja Facebookin Stories-osuudessa viikon 14 aikana.

Onnea matkaan!