Etsimme uusia kykyjä kasvavaan asiantuntijatiimiimme

Tarjoamme auktorisoidun PT-koulutuksen ja työpaikan moniammatillisessa tiimissämme.

Forever Pihlajalinna aloitti keväällä 2022 uuden hyvinvoinnin ja elintapavalmentajien koulutuksen, johon osallistuvat palkattiin suoraan asiakasvalmennustyöhön Foreverin liikuntakeskuksiin ympäri Suomea.

Seuraava Elintapavalmennukseen erikoistava Personal Trainer -koulutus käynnistyy 28.1.2023. Etsimme uuteen ryhmään vähintään 7 uutta valmentajaa.

PT-koulutuksen osuus järjestetään yhteistyössä valmennustalo Impulssi Valmennus Oy:n kanssa, joka vastaa auktorisoidun Personal Trainer -koulutuksen sisällöstä. Koulutuksesta löydät lisää tietoa Impulssin sivuilta.

Koulutukseen sisältyvät harjoitusasiakkuudet toteutetaan hyödyntäen Foreverin toimipisteitä, jolloin valitut osallistujat pääsevät myös sisäistämään jo asteittain konsernin toimintamalleja. Nämä tehdään erillisissä lähi- ja etäopetusjaksoissa. Kaikilla työntekijöillämme on mahdollisuus myös jatkossa kouluttautua työn ohessa erilaisiin erityisosaamisalueisiin.

Etsimämme uudet hyvinvointi- ja elintapavalmentajat ovat kiinnostuneita kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, liikunnan alasta sekä henkilökohtaisesta asiakastyöstä. He ovat innostavia kumppaneita, jotka tahtovat auttaa myös aiemmin liikkumattomia ihmisiä liikkeelle. Me kerromme, miten tässä onnistutaan. Urheilu-, kilpaurheilu-, opetus-, myynti- tai valmennustaustasta sekä kielitaidosta on etua tulevassa työssäsi.

Foreverin Personal Trainer -koulutus koostuu kolmesta osakokonaisuudesta, jotka ovat:

1)    Oman hyvinvoinnin asiantuntija -verkkokoulutus

2)    Fyysisen harjoittelun asiantuntija, sisältäen kuntosalivalmennuksen osuuden

3)    Valmennustaidot ja avaimet valmennustyössä menestymiseen

Koulutus alkaa 28.1.2023 ja kestää n. 6 kk, sisältäen 210 tuntia lähi- ja etäopetusta, verkkoseminaarit sekä 7 lähijaksopäivää. Koulutuksen tukena olevat oppimateriaalit, oppimistehtävät ja käytännön harjoittelu kerryttävät koulutusputken sisältöä 430 tuntia, jolloin Auktorisoidun Personal Trainer -koulutuksen kokonaislaajuus on 640 tuntia.

Me tarjoamme työsopimuksen, ammattipätevyyteen johtavan PT-koulutuksen sekä perehdytyksen. Koulutussopimus tehdään ennen koulutuksen alkua ja sen tiimoilta kiinnitämme sinut hakemallesi klubille uudeksi valmentajaksi. Työsopimus solmitaan koulutuksen päätyttyä.

Lisäksi saat rinnallesi terveydenhuolto- ja hyvinvointialan kattavimman asiantuntijaorganisaation moniammatillisen tiimin tuen Suomessa.

Hae nyt tai viimeistään 15.1.2023 mennessä sähköisesti sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Valitsemme sopivimmat osallistujat sitä mukaa, kuin hakemuksia tulee, joten toimi nopeasti ja varmista paikkasi tiimissämme. Kerro meille, miksi juuri sinä olisit paras lisä tiimiimme. Lisää ansioluettelosi liitteeksi, ja valmistaudu esittelemään osaamisesi osana työhaastattelua. Valitse lomakkeella toimipiste, johon tahtoisit ensisijaisesti työllistyä valmistuttuasi. Järjestämme henkilökohtaiset haastattelut Microsoft Teams -videosovelluksen avulla etätapaamisina.

Haemme uusia tiimin jäseniä seuraaviin toimipisteisiin:

 • Helsinki: Töölö
 • Vantaa: Varisto
 • Muu Suomi: Järvenpää, Turku, Vaasa, Kuopio, Lahti

Lisätietoja:

Forever-liikuntakeskukset ovat osa Pihlajalinna-konsernia, jonka tavoitteena on auttaa suomalaisia elämään parempaa elämää. Forever Pihlajalinnan asiantuntijat auttavat löytämään liikunnan ilon ja onnistumaan hyvinvoinnin tavoitteissa. Ammattilaisemme ovat auttaneet tuhansia suomalaisia muuttamaan elintapojaan pysyvästi.

 

image description

HAE JOUKKOOMME NYT!

  Täytä alla olevat tiedot, liitä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä ansioluettelosi ja lähetä ne pikimmiten meille. Otamme hakuja vastaan 15.1.2023 saakka, mutta täytämme paikat sitä mukaa, kuin sopivat henkilöt löytyvät. Toimi heti!

  Olen kiinnostunut avoinna olevasta tehtävästä.

  Nimi

  Puhelin

  Sähköposti

  Liitä hakemus

  Liitä CV / ansioluettelo

  Ensisijainen toimipiste

  Jippii, löysit piilottelevan pääsiäishahmon!

  Täytä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen ja olet mukana tutustujaviikon arvonnassa. Tutustujaviikkoja arvotaan osallistuneiden kesken 5 kpl.

  Voit parantaa voittomahdollisuuksiasi osallistumalla vaikka joka päivä.

  Osallistumisaika on 29.3.– 2.4.2024.

  Voittaja julkaistaan Instagramin ja Facebookin Stories-osuudessa viikon 14 aikana.

  Onnea matkaan!