Onko viimeisestä treenikerrasta on vierähtänyt jo tovi? Onko kuntoilun aloittaminen ollut mielessä, mutta kynnys on tuntunut vielä liian korkealta? Liikunnasta voi tulla säännöllinen ja hauska osa arkea, kunhan aloitat rauhallisesti helpoilta, mukavilta tunneilta.

Kokeile viikko: kokeile ryhmäliikuntaa ja kuntosalia viikko veloituksetta.

Liikunnan aloittamiseen ei ole oikotietä: joku päivä on vain noustava ylös ja aloitettava. Vaikka edellisestä treenistä olisi kulunut aikaa, ei hanskoja kannata lyödä lopullisesti tiskiin. Aloita liikunta uudelleen oikealla asenteella, mutta rauhallisesti ja pienin askelin.

FOREVER IISI on ensikertalaiselle suunniteltu kokonaisuus, joka tekee kuntoilun aloittamisesta mahdollisimman helppoa. Kaikille IISI-tunneille voit osallistua hyvillä mielin ilman aikaisempaa kokemusta liikunnasta – ei vaikeita askelkuvioita!

Kuntosalin starttikurssi – aloita saliharjoittelu tästä

Oletko aloittelija kuntosalilla? Maksuton kuntosalin starttikurssin, jossa harjoitellaan valmentajan johdolla kuntosaliharjoittelun perusteita. Opit helpon perusohjelman, jolla voit jatkaa turvallisesti omatoimista kuntosaliharjoittelua. Kuntosalin starttikurssille tullessasi et tarvitse valmiita taitoja, vaan opit kurssilla alkeista lähtien kaiken tarvittavan saliharjoittelussa alkuun pääsemiseksi.
Ota mukaan: kuntoiluun sopivat vaatteet, kuten joustavat housut ja t-paita, sisäkengät sekä vesipullo.

Lue lisää: Kuntosalin starttikurssi

IISI Kuntojumppa

Ei vaikeita askelkuvioita! Jokaiselle sopiva erittäin helppo perusjumppa, josta on paras aloittaa liikunnan harrastaminen. Lihaskunto-osuuden voi tehdä oman kuntonsa mukaan ohjaajan antamien vaihtoehtojen avulla.

Lue lisää: IISI Kuntojumppa

IISI Terve Selkä

Hyvä ryhti auttaa sinua näyttämään hoikemmalta ja hyvinvoivalta. IISI Terve Selkä -tunnilla vahvistetaan selän ja keskivartalon lihaksia ja parannetaan selkärangan liikkuvuutta. Aloita selkäjumppa ja heitä hyvästit selkäsäryille!

Lue lisää: IISI Terve Selkä

IISI Venyttely

Venyttely on tärkeä osa kehon huoltoa. Se parantaa verenkiertoa, edistää aineenvaihduntaa, rentouttaa ja lisää nivelten liikkuvuutta.  Kun kehon liikkuvuus on kunnossa, loukkaantumisriski pienenee ja pystyt suorittamaan erilaisia lihaskuntoharjoituksia puhtaammalla tekniikalla.

Lue lisää: IISI Venyttely

IISI Body

Body-tunnilla treenataan kaikki kehon päälihasryhmät läpi käyttäen monipuolisesti erilaisia välineitä kuten levytankoja, käsipainoja, kuminauhoja ja vartalon omaa painoa. Tunti sopii niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin jumppaajille, koska voit säädellä tunnin rasitustasoa valitsemalla sinulle sopivat painot. Tunnille voit tulla rennolla sisäliikuntavaatetuksella ja sisäliikuntakengillä. Ota mukaasi myös juomapullo ja hikipyyhe.

Lue lisää: IISI Body

IISI Step Helppo

Tästä tunnista on hyvä aloittaa step-tunneilla käyminen! Tunnilla opit kaikki stepin perusaskeleet, joista rakennetaan helppo step-sarja. Tunti sopii erinomaisesti ensikertalaisille. Kun opit askeleet ja tekniikan, pystyt halutessasi siirtymään haastavimpiin step-tunteihin. Tunnille voit tulla rennolla sisäliikuntavaatetuksella ja sisäliikuntakengillä. Ota mukaasi myös juomapullo ja hikipyyhe.

Lue lisää: IISI Step Helppo

[likebtn theme="custom" lang="fi" show_dislike_label="1" icon_like_show="0" icon_dislike_show="0" tooltip_enabled="0" i18n_like="Kyllä" i18n_dislike="En" white_label="1" popup_disabled="1" counter_clickable="1" counter_zero_show="1" share_enabled="0"]
Tykätty [likebtn_likes] kertaa
image description
Forever Forever-kuntoklubit

OSALLISTU ARVONTAAN - VOITA 3 KUUKAUDEN TREENIT!

Täytä yhteystietosi alle ja olet mukana treenien arvonnassa. Arvonta suoritetaan kerran kuukaudessa.