Laihdutussovellus on kätevä ja moderni tapa tarttua härkää sarvista, ja lähteä painonpudotukseen älypuhelimen avulla. Lyhykäisyydessään, laihdutussovellus on älypuhelimeesi ladattava sovellus, joka laskee kalorit, tarkistaa annoskoot tai tarjoaa tarvittaessa myös vertaistukea.

Muistatko ruokapäiväkirjan? Sellaista on kokeillut moni kuntoilija jossain vaiheessa elämäänsä. Päiväkirjaan merkittiin päivän ruokailut, annoskoot, ruoka-ajat ja jopa kalorit. Ruokapäiväkirja toimii monelle painonpudottajalle, mutta laihdutussovellus on vieläkin kätevämpi ja monipuolisempi.

Laihdutussovelluksessa on pitkälle sama idea, kuin perinteisessä ruokapäiväkirjassa. Sovelluksessa voi kuitenkin saada arvokasta tietoa ruokien ravintokoostumuksesta sekä energianmäärästä ruokailujen seuraamisen lisäksi. Suurena erona on myös laihdutussovelluksen mukanaan tuoma yhteisöllisyys, sitä ei yksin kotona täytetty vihko voi tarjota.

laihdutussovellus

Millainen laihdutussovellus on hyvä minulle?

On hyvä tiedostaa, että kaikki sovellukset eivät sovi kaikille painonhallintaa kaipaaville. Jokainen ihminen hakee sovellukselta vähän erilaista tukea ja erilaiset kirjaamistavat sopivat eri ihmisille.

Sovellus voi tarjota kalorilaskurin, vertaistukea tai vaikkapa kuvaamisen mahdollisuuden. Sovelluksia painonhallintaan on nykyään todella paljon, mieti siis ensimmäisenä, että mitä ominaisuuksia sinä arvostat ja tarvitset sovellukseesi?

Laihdutussovellus 2020 vuonna on jo paljon muutakin, kuin pelkkä kalorilaskuri.

Paras laihdutussovellus 2020

YAZIO

Tämä sovellus laskee kalorit puolestasi. Ohjelma laskee päivittäisen tavoitekalorimäärän vuorokaudessa, eri aterioilla sekä eriteltynä energiamäärät hiilihydraatteihin, proteiineihin ja rasvoihin. Sovellus on helppokäyttöinen ja sen perusversio on ilmainen.

Sovellus tarjoaa monipuolisia painonpudotukseen sopivia reseptejä päivittäin. Moni vastaavanlainen sovellus ei muuta ravinnon kalorimäärää liikunnan mukaan, mutta tämä ohjelma ottaa liikkumisenkin huomioon.

YAZIO

Loseit! calorie counter

Tämän tyyppinen sovellus sopii hyvin ihmisille, jotka kaipaavat tarkkoja ja selviä lukuja. Tämä helppokäyttöinen sovellus seuraa aterioidesi kaloreita esimerkiksi viivakoodin avulla. Sovelluksen perusversio on ilmainen.

Sovellus muistuttaa, jos et muista merkitä aterioitasi ylös. Sovelluksen avulla opit tunnistamaan omat kompastuskohtasi aterioissa ja välillä tuntuu, kuin mukanasi kulkisi oma personal trainer.

Loseit! calorie counter

laihdutussovellus

Sulamo

Yhteisöllisyyttä kaipaavalle painonpudottajalle Sulamo on hyvä sovellus. Jos kaipaat vertaistukea ja ryhmähenkeä, tämän tyyppinen sovellus auttaa sinua parhaiten eteenpäin tavoitteissasi. Hinnasto menee tiputtamiesi kilojen mukaan.

Edistymistä voi seurata yksinkertaisilla mittareilla tai monipuolisilla tilastoilla ja analyyseillä. Sovellus on helppo käyttää ja yhteisöllisyys kulkee mukana tässä sovelluksessa alusta loppuun.

Sulamo

See how you eat

Tämä sovellus auttaa kuvien avulla sinua syömään tasapainoisesti. Kuvaaminen auttaa sinua tiedostamaan paremmin syömistapojasi. Sovellus sopii visuaalisille ihmisille ja se on ilmainen.

Ruokavalmennuksen avulla näet kaikki päivän ruokailut yhdeltä sivulta ja kätevät ateriamuistutukset helpottavat säännöllisen ruokarytmin noudattamista. Aterioista saatavat sydämet ohjaavat tekemään tasapainoisia valintoja lautaselle. Kuvien ottaminen kannustaa käyttämään ateriassa värikkäitä vihanneksia.

See how you eat

Tutustu erilaisiin sovelluksiin rauhassa ja pidä huolta, että sovellus sopii juuri sinun tarpeisiisi. Tiesitkö, että sovelluksia löytyy myös paljon muuhun käyttöön, esimerkiksi juoksuharjoitteluun juoksusovellukset.

Lähde rohkeasti tutustumaan moderniin tapaan pitää itsestäsi huolta.

[likebtn theme="custom" lang="fi" show_dislike_label="1" icon_like_show="0" icon_dislike_show="0" tooltip_enabled="0" i18n_like="Kyllä" i18n_dislike="En" white_label="1" popup_disabled="1" counter_clickable="1" counter_zero_show="1" share_enabled="0"]
Tykätty [likebtn_likes] kertaa
image description
Forever Forever-kuntoklubit