Ryhmäliikunnan aloittaminen on helppoa. Ryhmäliikuntavalikoima on laadukkailla kuntoklubeilla laaja, ja erilaisia tunteja löytyy moneen eri tarpeeseen. Ryhmäliikunnassa käytettävät varusteet on myös helppo hankkia, riittää kun sinulla on ryhmäliikuntakengät ja joustavat vaatteet. Joillakin tunneilla saatat kuitenkin tarvita jotain erityistä huomiota vaatteisiisi.

Forever-kuntoklubien laaja ryhmäliikuntavalikoima

Ryhmäliikunta ei ole vain huippukuntoisten harrastus, vaan se sopii kenelle tahansa ikään ja kuntoon katsomatta. Tunnit ovat yksin ja yhdessä tekemistä, rennossa ilmapiirissä toteutettuna. On tärkeää, että ohjaamassa on ammattitaitoinen ohjaaja, joka pystyy tarvittaessa neuvomaan liikkeissä ja kannustamaan hyvään suoritukseen.

Mitkä tunnit sopivat sinulle?

Ryhmäliikuntatunteja valitessa pitää tiedostaa omat tavoitteensa ja kiinnostuksen kohteensa. Huomioi myös aina tunnin vaativuustaso. Forever kuntoklubin nettisivuilta löytyy kätevä valikko, mistä voit etsiä sinulle sopivimmat ryhmäliikuntatunnit.

Jos olet aloittelija, saattaa sinulle sopia hyvin ensikertalaiselle suunniteltu IISI palvelu, joka tekee kuntoilun aloittamisesta helppoa ja hauskaa. IISI-tunneilla ja -kursseilla pääset tutustumaan kuntosaliharjoittelun alkeisiin sekä helppoihin ryhmäliikuntatunteihin.

Valitse näistä:

 • Jos kaipaat lihaskuntoa ja lisää voimaa, valitse Pump, Kahvakuula tai joku muu lihaskuntotunneistamme
 • Jos kaipaat palautumista, rentoutumista, rauhaa ja liikkuvuutta, valitse jokin kehonhuoltotunti
 • Mikäli kaipaat ryhmäliikunnalta erityisesti kunnon kehittämistä, osallistu tunnille, missä tehdään aerobista liikuntaa, kuten sisäpyöräilytunnit.

Liiku monipuolisesti – aina ei tarvitse huhkia hiki hatussa!

ryhmäliikuntakengät

Ryhmäliikunnassa käytettävät asusteet

Ryhmäliikuntakengät ovat ne tärkeimmät varusteet ryhmäliikuntatunneille. Kenkien on hyvä sopia kyseiselle tunnille ja siksi on tärkeää, että tiedät, mitä tunnilla tehdään. Jos kyseessä on tanssitunti, vaatii se hyvin erilaiset kengät, kuin vaikkapa pump-tunti. Ryhmäliikuntatunneista useimmille tunneille sopivat kevyet kengät, joista löytyy iskunvaimennus ominaisuus. Lihaskuntotunneilla on hyvä olla tukeva kenkä. Joillekin tunneille mennään puolestaan ilman kenkiä, tällaiset tunnit ovat esimerkiksi jooga ja pilates.

ryhmäliikuntakengät

Vaatetukseksi ryhmäliikuntatunneille käy urheilullinen ja joustava vaatetus. Toiset pitävät shortseista, toiset pidemmistä housuista. Katso, että housujen ja paitojen saumat eivät paina ikävästi liikkeitä tehtäessä ja, että vaatteiden materiaali on hengittävää. Kevyemmillä tunneilla on hyvä olla mukana lämpöisempi paita, jota voit pitää halutessasi lisälämmikkeenä.

Muut tarvikkeet ryhmäliikuntatunnille ovat juomapullo ja pieni pyyhe. Tärkeintä on varustautua innokkaalla ja motivoituneella asenteella. Älä mieti liikaa, vaan anna mennä, muiden mukana.

[likebtn theme="custom" lang="fi" show_dislike_label="1" icon_like_show="0" icon_dislike_show="0" tooltip_enabled="0" i18n_like="Kyllä" i18n_dislike="En" white_label="1" popup_disabled="1" counter_clickable="1" counter_zero_show="1" share_enabled="0"]
Tykätty [likebtn_likes] kertaa
image description
Forever Forever-kuntoklubit

Ajankohtaista

image description

Aloita nyt!

  TULE TUTUSTUMAAN


  Oletko kiinnostunut treenaamisesta Premium-klubillamme, mutta tahdot tutustua tiloihin ensin? Onnistuu! Jätä yhteystietosi, niin kuntoneuvojamme ottavat yhteyttä ilmaista tutustumista varten.


  Etunimi:

  Sukunimi:

  Puhelin:

  Sähköposti:

  Kyllä, haluan hyvinvointivinkkejä ja tietoja tarjouksista sähköpostitse. Viestejä noin yksi viikossa, uutiskirjeet voi perua milloin tahansa.

  Keskus