Mikko Lindroos, Forever Lahti:

Tein täydellisen elämän tapamuutoksen vuoden 2012 aikana. 50 kg painonpudotus ja räjähdysmäinen lihas- ja aerobisen kunnon nosto yhdeksässä kuukaudessa.

Helmikuussa sain tarpeekseni: ”31-vuotias mies ja tässä kunnossa ei voi olla todellista”, ajattelin.  Läskiä oli kertynyt aivan liikaa ja eipä tuo liikkuminen ollut päällimmäisenä mielessä, kyllä siellä oli herkut ja sohva. Surffailtuani netissä löysin personal trainer Jussi Pöystin. Otin häneen yhteyttä saman tien. Siitä se sitten lähti. Tein sopimuksen Lahden Forever kuntoklubin kanssa ja aloitimme harjoittelun kuntosalilla Jussin opastuksella.

Ensimmäisessä mittauksessa 21.2. painoa oli kertynyt 147,9 kg 190cm pitkälle miehelle. Sehän on todella iso luku. Rasvaprosenttikin näytti karmaisevia lukuja 32,9% puhumattakaan muista lukemista. Treenit lähti sujumaan hyvin ja paino putosi. Juoksemaankin päädyin. Ensimmäinen ajatus kyllä oli: ”hoh hoijaa minäkö juoksemassa? Haloo??” Mutta niin sitä vain juostiin ensin joka toinen tolpan väli ja nyt 9kk myöhemmin juoksen 10km iltalenkin tunnissa ja on sitä pidempiäkin lenkkejä juostu. Juokseminen on mahtavaa!! Olen osallistunut juoksu tapahtumiinkin ja laittanut tavoitteen itselleni elokuussa maratonin.  Tietty Jussi tekee siihen suunnitelman, miten siihen pääsen. Finlandia hiihto 32km olisi myös tarkoitus hiihtää helmikuussa.  Lihas- ja aerobinenkunto ovat nousseet kuin vahingossa räjähdysmäisesti aivan upealle tasolle.

Foreverin ryhmäliikuntatunnit ovat osoittautuneet myös todella hyviksi. Bootcamp on todella hyvä, vedänkin tunnin aivan täysillä ja hiki virtaa kuin olisi suihkussa käynyt tunnin päätyttyä. Flowride cardio -tunnilla hiki virtaa samaan tapaan. Laura Luotonen onkin hyvä stemppari ”oisko se yks napsu lisää?” ja taas poljetaan. Tunneilla on myös kiva seurata sykettä tv-ruudusta ja tietää, että pyöräilee oikealla tasolle. Kuntosalin puolella tulee myös kuntoiltua Jussin tekemien saliohjelmien mukaisesti ja hyvinhän siellä pääsee treenaamaan, vaikka välillä porukkaa on ollut paljonkin. Ongelmaa ei ole kuitenkaan koskaan ollut. Monipuoliset laitteet ja hyvin painoja saatavilla. Kaiken tämän lihaskuntotreenin seurauksena minulle on tullut lihaksia, joita en tiennyt 9kk sitten edes kehossani olevan ja ne myös alkaa näkyä.

Forever Lahden ilmapiiri ja ystävällinen henkilökunta tekee liikunnasta mukavan hetken. Tuntee itsensä tervetulleeksi, kun hymyillen henkilökunta tervehtii ja opastaa ja neuvoo tarvittaessa.

Vireystaso ja mielialat ovat saaneet positiivisen suunnan myös sosiaalisessa elämässä. Sitä jaksaa nykyään vaikka mitä ja aika riittää vaikka mihin eikä tarvitse nukkua 1-2 tunnin päikkäreitä.

Marraskuussa siis 9kk myöhemmin painan 98kg  ja rasvaprosenttikin on vain 13% ja myös muutkin arvot ovat loistavissa lukemissa. En ole ikinä aikuisiällä painanut näin vähän ja ollut tällaisessa kunnossa. Armeijassakaan en juossut edes cooperia. Tästä on alkanut täysin uusi elämä: liikunta, kuntosali, pirteä avoin positiivinen mieli ja jaksaminen. Ammattikin lähti vaihtoon ja istun tällä hetkellä koulun penkillä.

Nykyään olen edelleen 31-vuotias, mutta 50kg kevyempänä täynnä motivaatiota, elämänhalua ja uteliaisuutta. Olen onnistunut täydellisessä elämäntapamuutoksessa, ja tästä on suunta vain ylöspäin.  Keveys, terveys ja energia on mahtavaa!!

Lääkärissäkin oli niin upea tunne kun kesällä lääkärin lausunnossa luki ”varsin opeesi(=lihava) mies” ja lokakuussa lääkäri katsoi sydänfilmiäni ja totesi ”sydän on hyvä URHEILIJAN sydän.”

Olen myös esimerkilläni saanut ympärilläni olevia ihmisiä innostumaan terveellisemmästä elämästä.

TÄÄ ON NIIN UPEETA! MUN UUS ELÄMÄ!

NYT ON SINUN VUOROSI ONNISTUA!

Jokainen onnistuminen on ainutlaatuinen, on kyse sitten elämäntapamuutoksesta tai hyvinvoinnin parantamisesta. Meillä Foreverillä asiakkaat onnistuvat  saavuttamaan tavoitteitaan – ihan jokaisena päivänä.

Liity mukaan

[likebtn theme="custom" lang="fi" show_dislike_label="1" icon_like_show="0" icon_dislike_show="0" tooltip_enabled="0" i18n_like="Kyllä" i18n_dislike="En" white_label="1" popup_disabled="1" counter_clickable="1" counter_zero_show="1" share_enabled="0"]
Tykätty [likebtn_likes] kertaa
image description
Forever Forever-kuntoklubit

OSALLISTU ARVONTAAN - VOITA 3 KUUKAUDEN TREENIT!

Täytä yhteystietosi alle ja olet mukana treenien arvonnassa. Arvonta suoritetaan kerran kuukaudessa.