Viikoittaisessa onnistumistarinassa asiakkaamme kertovat omin sanoin, kuinka he ovat löytäneet liikunnan ilon tai saavuttaneet itselleen tärkeän tavoitteen. Onnistuminen ei ole sattuman kauppaa: oma tahto onnistua ja kannustava ympäristö johtavat tuloksiin. Jokainen voi saavuttaa paremman olon – tästä upeat onnistujamme ovat inspiroivia esimerkkejä!


Viikon onnistuja – Nina Kalttonen:

Fustra-harrastuksen aloittamisesta tulee kohta kolme vuotta, ja tänä aikana mukaan on tullut myös monipuolinen PT-treenaus. Mukana harjoittelussa on niin voimakuminauha, kuntopallot kuin erilainen voimaharjoittelu vapailla painoilla. Harjoittelun kapellimestarina ja kannustajana on toiminut superhyvä personal trainer Tero Simola.

Päädyin kokeilemaan Fustra-valmennusta, kun salille hakeuduttuani tuli tilaisuus ilmaiseen näytetuntiin. Sillä tiellä olen edelleen – eikä loppua näy! Tavoitteena oli aluksi liikunnan saaminen takaisin arkipäivään, ja tuo tavoite on todellakin saavutettu. Sivutuotteena paino on pudonnut, ryhti on ojentunut ja uusien opittujen asioiden määrä on huima! Tuo Super-PT:ni keksii kuitenkin koko ajan uusia opittavia asioita, joten valmista tästä ei tule…

Treenaaminen on tuonut onnistumisen elämyksiä arkipäivääni. Vuorotyöläisenä saavun treeneihin usein rättiväsyneenä, mutta paikalta lähden energiaa puhkuen ja samalla sovitaan jo seuraavista treeneistä!

Fustra on mainio pohja monelle lajille, se on kuin talon kivijalka. Kun kivijalka on huolella tehty kestäväksi, voi sen päälle rakentaa lähes mitä vaan. Tähän yhtälöön, kun vielä lisätään ammattitaitoinen valmentaja, on turvallinen, tuloksellinen ja tavoitteellinen harjoittelu taattu. Omaa harjoitteluani on ohjannut personal trainer Tero Simola, jonka kanssa on monet naurut naurettu ja epäonnistumisten kautta onnistuttu, joiden kunniaksi on ylävitosia heitelty.

Huippuvalmentaja ja yhdessä tekeminen on tie tuloksiin!

[likebtn theme="custom" lang="fi" show_dislike_label="1" icon_like_show="0" icon_dislike_show="0" tooltip_enabled="0" i18n_like="Kyllä" i18n_dislike="En" white_label="1" popup_disabled="1" counter_clickable="1" counter_zero_show="1" share_enabled="0"]
Tykätty [likebtn_likes] kertaa
image description
Forever Forever-kuntoklubit