Onko treenimotivaatiosi hukassa?

Varmista tehokas liikkeellelähtö harjoitteluun: ota Foreverin PT4 -paketti starttiavuksi ja saat alkutestin kaupan päälle. PT auttaa sinua onnistumaan!

Foreverin PT4 -paketti sisältää neljä Personal trainerin eli yksilövalmentajan tapaamiskertaa sekä tavoitteisiisi soveltuvan alkukartoituksen. Valmentajamme auttavat sinua kartoittamaan harjoittelusi tämänhetkisen lähtötilanteen, niin peruskunnon kuin elämäntilanteesi huomioiden ja laatii kanssasi suunnitelman harjoitteluun. Huomioimme myös aiemman harjoitushistoriasi sekä omat tavoitteesi harjoittelulle.

Henkilökohtaisesti mitoitettu harjoitusohjelma on arjessa toimiva ja pitää treenit mielekkäinä. Kun treenit sujuvat, syntyy myös tulosta. Olipa tavoitteesi mikä tahansa, oikealla ohjelmalla varmistat onnistumisen.

Kuntosalikorttia ostaessaan asiakkaallamme on usein mielessään jokin tavoite, jonka hän haluaa saavuttaa. Kaikilla ei kuitenkaan ole osaamista laatia itselleen mielekästä ja omaan arkeen sopivaa ohjelmaa. Tästä syystä veloitukseton alkutesti sekä yksilövalmentajan neljä (4) valmennuskertaa onkin loistava tuki harjoittelun aloittamiseen – olitpa vasta-alkaja tai jo kokeneempi treenaaja.

Sinun tavoitteesi on meidän lähtökohtamme ja sen mukaan valitsemme myös alkuhaastattelussa alkutestin, joka voi olla esimerkiksi kehonkoostumus-, liikkuvuus- tai lihaskuntotesti. Alkutestin tulosta hyödynnetään harjoitusohjelman laatimisessa siten, että kehitystä vaativat kehon osat myös kehittyvät toivotulla tavalla.

Neljän tapaamisen aikana saat turvallisesti oppia oman henkilökohtaisen harjoitusohjelmasi oikeat suoritustekniikat. Näin varmistat, että harjoittelu kohdistuu haluttuihin lihasryhmiin kuormittamatta kehoa väärin. Tämän lisäksi oma valmentajasi laatii sinulle tavoitteitasi tukevan viikkosuunnitelman, määrittää sarjojen toistomäärän sekä auttaa löytämään oikeanlaiset painot, jotta harjoittelusi on tuloksekasta.

Jos tavoitteesi on esimerkiksi aloittaa lihaskuntoharjoittelu muutaman passiivisen vuoden jälkeen, Personal trainerimme teettää sinulla alkuun sekä motorisia taitoja että kehonhallintaa testaavia liikkeitä. Lisäksi teet myös kehon liikkuvuutta kartoittavia liikeitä. Näin valmentajasi saa tietoa voidakseen laatia ja suositella tavoitteitasi tukevaa harjoitusohjelmaa. Valmennuksen alussa tehdään myös kehonkoostumusmittaus, jotta nähdään lihasmassan määrä. Lihasmassan määrää on hyvä seurata, vaikka varsinaista laihtumistavoitetta ei olisikaan. Muutaman kuukauden päästä tehdyllä uudella kehonkoostumusmittauksella päästään todentamaan lihasmassan kehittyminen.

Starttaa nyt Foreverin valmennusammattilaisten kanssa oma onnistumistarinasi. Tarjoamme 15.8. -30.10.2022 välisenä aikana PT4-valmennuspaketin sekä alkutestin yhteishintaan 376 euroa. Aiemman Foreverin PT:n tekemän kuntosaliohjelman päivityksen saat hintaan 79 euroa.

Tutustu oman tai lähimmän klubisi ammattilaisiin tai jätä meille yhteydenottopyyntö.

 

[likebtn theme="custom" lang="fi" show_dislike_label="1" icon_like_show="0" icon_dislike_show="0" tooltip_enabled="0" i18n_like="Kyllä" i18n_dislike="En" white_label="1" popup_disabled="1" counter_clickable="1" counter_zero_show="1" share_enabled="0"]
Tykätty [likebtn_likes] kertaa
image description
Forever Forever-kuntoklubit