Mikä on sinun unelmiesi kesäkunto?

Vaikka timmi uimapukukunto on se, mitä usein sanotaan tavoiteltavan, on arjessa monelle unelmien kesäkunto paljon muuta. Se on esimerkiksi sitä, että fyysinen ja psyykkinen kunto ovat tasapainossa. Että jaksaa tehdä muutakin, kuin vain keskittyä palautumaan keväästä. Tai jaksaa nauttia yhdessäolosta, tekemisestä, lämmöstä. Voi ja osaa rentoutua, kykenee läsnäoloon. Saa kesästä kaiken irti.

Kesäkunto on siis hyvin yksilöllinen kokemus. Me autamme sinua määrittelemään sinun unelmiesi kesäkunnon. Tai jos tiedät sen jo, autamme sinua onnistumaan sen saavuttamisessa. Ota oma valmentaja mukaan matkallesi kohti unelmiesi kesäkuntoa.

Aloita nyt matka kohti sinun unelmiesi kesäkuntoa – valitse Foreverin PT12 -paketti ja varmista onnistumisesi!

 

PT12 -paketissa sinä saat:

  • 12 kpl henkilökohtaista yksilövalmentajan tapaamista
  • Alkukartoituksen tämän hetkiseen tilanteeseesi
  • Yhdessä sovitut tavoitteet unelmillesi ja askelmerkit niissä onnistumiseen vielä tänä kesänä.
  • Lähtötilanteesi ja tavoitteesi huomioivat alku- ja lopputestit. Näitä ovat esimerkiksi kehonkoostumusmittaus, toimintakykytesti, lihaskuntotesti ja ravintokartoitus.
  • Henkilökohtaisesti sinulle rakennetun harjoitusohjelman
  • Ohjatut harjoitukset oman valmentajan kanssa
  • Matkapuhelinapplikaation, joka auttaa tavoitteissa onnistumisessa ja tehtävien hallinnassa.

Moni matka muutokseen alkaa liian vauhdikkaasti, perustuu oletuksiin tiedon sijaan tai pysähtyy motivaation puutteeseen. Me foreveriläiset olemme auttaneet tuhansia suomalaisia onnistumaan liikunnan ja hyvinvoinnin tavoitteissaan.

Voit valita sinulle sopivimman valmentajan itse lähimmän toimipisteemme henkilöstöluettelosta, käydä tutustumassa valmentajiimme klubeillamme, tai laittaa meille yhteydenottopyynnön.

 

Unelmiesi kesäkunto odottaa vain muutaman kuukauden päässä. Liity sinäkin onnistujien joukkoon ja lähde liikkeelle – aloita nyt!

Jos et vielä kuulu klubilaisiimme, tutustu myös ajankohtaisiin jäsentarjouksiimme.

[likebtn theme="custom" lang="fi" show_dislike_label="1" icon_like_show="0" icon_dislike_show="0" tooltip_enabled="0" i18n_like="Kyllä" i18n_dislike="En" white_label="1" popup_disabled="1" counter_clickable="1" counter_zero_show="1" share_enabled="0"]
Tykätty [likebtn_likes] kertaa
image description
Forever Forever Pihlajalinna

Jippii, löysit piilottelevan pääsiäishahmon!

Täytä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen ja olet mukana tutustujaviikon arvonnassa. Tutustujaviikkoja arvotaan osallistuneiden kesken 5 kpl.

Voit parantaa voittomahdollisuuksiasi osallistumalla vaikka joka päivä.

Osallistumisaika on 29.3.– 2.4.2024.

Voittaja julkaistaan Instagramin ja Facebookin Stories-osuudessa viikon 14 aikana.

Onnea matkaan!