Uusi järjestelmä käyttöön vaiheittain vuoden 2022 aikana – yhteystiedot tärkeät

Forever kuntoklubit ottavat käyttöön uuden asiakastietojärjestelmän vaiheittain vuoden 2022 aikana. Klubikohtainen käyttöönottoaika ilmoitetaan jäsenille sähköpostitse. Kaikessa jäsenviestinnässä käytetään Foreverin asiakastietoihin ilmoitettua jäsenen sähköpostiosoitetta.

Muutokset ja päivitykset henkilökohtaisissa sähköpostiosoite-, puhelinnumero- tai muissa tiedoissa tehdään asiakaspalvelussa tai lähettämällä viesti klubin omaan asiakaspalvelusähköpostiin. Tiedon päivitysvastuu on jäsenellä.

Seuraavat uuden järjestelmän käyttöönottoajat:

 • Forever Lappeenranta 15.12.2022
 • Forever Matinkylä 3.11.2022 > valmis
 • Forever Hiekkaharju 13.10.2022 > valmis
 • Forever Töölö 8.9.2022 > valmis
 • Forever Herttoniemi 25.8.2022 > valmis
 • Forever Järvenpää 19.5.2022 > valmis
 • Forever Hämeenlinna 21.4.2022 > valmis
 • Forever Kerava 17.3.2022  > valmis
 • Forever Varisto 10.2.2022 > valmis
 • Uusi järjestelmä on käytössä ryhmäliikunnassamme yllämainittuna käyttöönottopäivänä. Varaukset tehdään tutussa osoitteessa: https://www.foreverclub.fi/varaa-tunti/
 • Uusi käyttäjätunnus on luotu valmiiksi ja se on asiakastiedoissamme oleva sähköpostiosoite.
 • Käyttäjä luo itse uuden salasanan ”Tilaa salasana” -toiminnolla. Salasana toimitetaan käyttäjätunnus-sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sähköpostiosoite ei ole voimassaoleva, tai se on väärin kirjoitettu, järjestelmä herjaa siitä.

Ota yhteys klubin asiakaspalveluun päivittääksesi ajantasaisen sähköpostiosoitteesi.

Uusi järjestelmä nollaa ryhmäliikunnan varaukset – varaa paikat uudelleen heti päivityksen yhteydessä

Jos olet varannut tunteja vanhan järjestelmän kautta tunneille, jotka pidetään käyttöönottopäivänä tai sen jälkeen, eivät nämä varaukset valitettavasti siirry automaattisesti uuteen varausjärjestelmään. Varaathan siis paikkasi uudelleen näille tunneille uuden järjestelmän kautta. Pahoittelemme mahdollista vaivaa.

Muutoksia tuntien varauskäytännöissä ja -säännöissä

Uuden järjestelmän myötä ryhmäliikunnan tuntien varauskäytännöt sekä -säännöt muuttuvat.  

 

Tuntivarausten yhteismäärä on 3 per tuntityyppi

Varaukset on jaoteltu siten, että jokaisen ryhmäliikuntakategorian varausten yhteismäärä on maksimissaan kolme samanaikaista varausta. Näin mahdollistamme kaikille asiakkaillemme tasapuolisesti mahdollisuuden käydä kaikilla ryhmäliikuntamme monipuolisilla tuntityypeillä. 

Voit varata samaan aikaan esimerkiksi kolme sisäpyöräilytuntia, kolme liikkuvaa tuntia ja kolme lihaskuntotuntia. Kun olet käyttänyt yhden kolmesta lihaskuntotuntivarauksestasi, vapautuu jälleen uusi tuntivarausmahdollisuus näille tuntityypeille.

Vaikka sinulla olisi kaikki aktiiviset varaukset täynnä (esimeriksi lihaskuntotunneissa 3 kpl), voit silti asettaa itsesi jonoon neljännelle lihaskuntotunnille, johon et ole suoraan mahtunut. Jonopaikat eivät vie paikkoja aktiivista varauksilta. Tämä tarkoittaa kuitenkin sitä, että jos sinä olet ensimmäisenä jonossa lihaskuntotunnille, ja tunnilta vapautuu paikka toisen asiakkaan peruessa paikkansa, et saa paikkaa, jos sinulla on kaikki kolme aktiivista varausta edelleen täynnä. Tällöin jonosta paikan saa seuraava asiakas. Jos olisit juuri edellisenä päivänä käynyt yhdellä lihaskuntotunnilla ja näin ollen vähentänyt kokonaisvaraustesi määrää kahteen, pääset jonosta tunnille paikan vapautuessa.

 

Tuntivaraukset tehdään aikaisintaan 14 vrk ennakkoon ja viimeistään 2 tuntia ennen alkua

Voit varata tunteja 14 vuorokautta aikaisemmin.  

Viimeisimmät varaukset tunnille tulee tehdä 2 tuntia ennen tunnin alkua, jonka jälkeen tuntipaikan varausmahdollisuus sulkeutuu. Tämän jälkeen voit tiedustella vapaita paikkoja tunnille suoraan vastaanotosta. 

Tunti tulee lunastaa vastaanotossa viimeistään 10 minuuttia ennen tunnin alkua. 

Peruuttamattomista, käyttämättömistä paikoista ryhmäliikuntatunneille seuraa 7 päivän varauskielto ryhmäliikuntaan.  

 

Jonotus täynnä olevalle tunnille 

Jos tunti on täynnä, voit asettaa itsesi jonoon. Jos joku peruu osallistumisensa viimeistään 2 tuntia ennen tunnin alkua, saat tekstiviestin, että olet noussut jonosta varsinaiselle varatulle paikalle tunnille.

Huomioithan, että varasijalta nouseminen tarkoittaa, että sinulla on nyt varattu paikka tunnille. Vaikka kyse on paikasta, jonka olet saanut jonosta, tulee sinun peruuttaa myös tämä paikka, jos et pääse osallistumaan tunnille. Voit peruuttaa paikkasi 2 tuntia ennen tunnin alkua. 

Jos olet saanut paikan jonosta tunnille juuri ennen tunnin sulkeutumisaikaa (2 tuntia ennen tunnin alkua), etkä pääse enää peruuttamaan paikkaasi itse, voit olla yhteydessä klubin vastaanottoon. 

Lisätietoja oman klubisi asiakaspalvelusta.

[likebtn theme="custom" lang="fi" show_dislike_label="1" icon_like_show="0" icon_dislike_show="0" tooltip_enabled="0" i18n_like="Kyllä" i18n_dislike="En" white_label="1" popup_disabled="1" counter_clickable="1" counter_zero_show="1" share_enabled="0"]
Tykätty [likebtn_likes] kertaa
image description
Forever Forever Pihlajalinna

Jippii, löysit piilottelevan pääsiäishahmon!

Täytä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen ja olet mukana tutustujaviikon arvonnassa. Tutustujaviikkoja arvotaan osallistuneiden kesken 5 kpl.

Voit parantaa voittomahdollisuuksiasi osallistumalla vaikka joka päivä.

Osallistumisaika on 29.3.– 2.4.2024.

Voittaja julkaistaan Instagramin ja Facebookin Stories-osuudessa viikon 14 aikana.

Onnea matkaan!

OSALLISTU ARVONTAAN - VOITA 3 KUUKAUDEN TREENIT!

Täytä yhteystietosi alle ja olet mukana treenien arvonnassa. Arvonta suoritetaan kerran kuukaudessa.