Yksinkertainen resepti palauttavaan vihersmoothieen, joka maistuu hyvältä ja piristää jo värillään! Tämä viiden aineksen smoothie on helppo tehdä ja suurin osa aineksista säilyy hyvin pakkasessa.

Palauttava smoothie aina valmiina

Smoothien tekeminen on nopeaa ja vaivatonta, tarvitset aineksien lisäksi vain blenderin tai sauvasekoittimen. Jos haluat smoothien tekemisestä erityisen helppoa, voit pilkkoa hedelmät valmiiksi pakkaseen ja käyttää pakastepinaattia. Näin tarvitset jääkaapista ainoastaan jogurttia ja halutessasi voit lisätä smoothieen hunajaa makeuden lisäämiseksi.

Vihersmoothie resepti

Kourallinen pinaattia
½ omena
1 kiivi
2dl jogurttia
Makeuttamiseen hunajaa oman maun mukaan
Vettä
Laita kaikki aineet samaan astiaan ja lisää vesi päälle. Laita vettä noin 1–2 desilitraa, riippuen siitä, kuinka paksun haluat smoothiesta. Sekoita aineet blenderissä tai sauvasekoittimella ja nauti heti! Smoothie on parhaimmillaan heti, parhaimmasta mausta pääset nauttimaan, kun teet aina heti juotavan annoksen.

Vinkki!

Lisää sekaan vain loraus vettä, jolloin koostumus on kiinteämpi ja saat samalla reseptillä smoothie bowlin! Lisää päällä viipaloituja hedelmiä ja mysliä.

[likebtn theme="custom" lang="fi" show_dislike_label="1" icon_like_show="0" icon_dislike_show="0" tooltip_enabled="0" i18n_like="Kyllä" i18n_dislike="En" white_label="1" popup_disabled="1" counter_clickable="1" counter_zero_show="1" share_enabled="0"]
Tykätty [likebtn_likes] kertaa
image description
Forever Forever Pihlajalinna

Jippii, löysit piilottelevan pääsiäishahmon!

Täytä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen ja olet mukana tutustujaviikon arvonnassa. Tutustujaviikkoja arvotaan osallistuneiden kesken 5 kpl.

Voit parantaa voittomahdollisuuksiasi osallistumalla vaikka joka päivä.

Osallistumisaika on 29.3.– 2.4.2024.

Voittaja julkaistaan Instagramin ja Facebookin Stories-osuudessa viikon 14 aikana.

Onnea matkaan!