Kesällä ja varsinkin kesälomalla on mukava mennä ja tulla omien aikataulujen mukaan. Silloin on kätevää, jos myös treenit kulkevat mukanasi! Forever Online on helppo tapa harjoitella missä vain, milloin vain. Forever Onlinessa on kaikki Foreverin suositut ohjatut tunnit ja tunneista jää tallenteet, joten et ole sidottu niiden aikatauluihin.

Forever Online-treenit hyvinvoinnin tukena

Foreverin Online treenit ovat Foreverin tapa tehdä liikkumisesta helppoa myös liikuntakeskuksien ulkopuolella. Näin liikunnallisen elämäntavan ylläpitäminen on mahdollista loma-aikoina ja matkoilla.

Online treenit ovat monipuolisia harjoituksia aina kehonhuollosta kova tempoisempiin jumppiin.

Online-jumpat pitävät kunnossa myös kesällä

Valitse omat suosikkisi ja liiku myös kesällä monipuolisesti Foreverin Online tunneilla. Liikkuvista tunneista löydät Online treeneistä esimerkiksi Evergreen, Zumba, SYKE ja Rasvanpolttotunnit. Lihaskuntoa voit kehittää Body, Powerbody, ABS ja Kahvakuulatunneilla.

Kesällä on tärkeä pitää huolta kehon kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja siihen sopii erinomaisesti Foreverin sinisen ryhmän tunnit kuten: Core, Pilates, FasciaMethod, Jooga ja Venyttely. Online Treeneissä ei ole unohdettu myöskään seniorilajeja vaan jokaisena arkipäivänä on Kuntojumppa, Terve Selkä, Voimaa ja kehonhallintaa sekä venyttelyä.

[likebtn theme="custom" lang="fi" show_dislike_label="1" icon_like_show="0" icon_dislike_show="0" tooltip_enabled="0" i18n_like="Kyllä" i18n_dislike="En" white_label="1" popup_disabled="1" counter_clickable="1" counter_zero_show="1" share_enabled="0"]
Tykätty [likebtn_likes] kertaa
image description
Forever Forever-kuntoklubit