Henkilökohtaisessa valmennuksessa onnistut varmemmin

“Sit kun..”, “jos vaan”, “mut ku”, “pitäisi”… Kuinka monta kertaa ajatuksesi alkaa näin, kun peilistä katsoo takaisin ihminen, jonka tahtoisit voivan paremmin? Älä murehdi, jos tämä ei olisi tavallista, ei Personal Trainereita, elintapavalmentajia, tai muutosten ohjaajia tarvittaisi lainkaan.

Henkilökohtaisen valmentajan tuki on monelle meistä juuri nyt erityisen tärkeää. Liike on lääke, tutkitusti, moneen fyysiseen vaivaan, mutta myös henkiseen kuormitustilaan. Lääke on aina tärkeää annostella oikein jokaiselle käyttäjälleen, niin liikuntakin.

Joku lähtee liikkeelle ensi kertaa vuosiin tai vuosikymmeniin, toiselle liikuntaa on annosteltava uudelleen elämäntilanteen, loukkaantumisen tai muuttuneen harjoitusohjelman myötä. Valmentajan tuki on hyödyllistä kokeneellekin harjoittelijalle, kun harjoittelun tavoitteita tahdotaan tarkastaa.

Foreverin ammattilaiset auttavat jokaista löytämään oikean kokonaisuuden

Olipa tavoitteesi uusi liikunnallisempi elämäntapa, lihasten kasvatus, peruskunnon kehitys tai vaikka laihtuminen, Foreverin henkilökohtainen valmentaja eli Personal Trainer rakentaa sinulle henkilökohtaisesti räätälöidyn harjoitteluohjelman ja tarvittaessa tavoitettasi tukevan ruokavalion, joita noudattamalla onnistut tavoitteissasi.

Jatkuva tarjouksemme uusille valmennusasiakkaille, ensitutustuminen valmennukseen erittäin edullisesti, vain 35 eurolla.

 

Etusi motivaation kohotukseen 14.3.-27.3.2022 välisenä aikana:

  • Saat kaikista klubeiltamme ostetuista yksilövalmennuksen normaalihintaisista tunneista -5€/tunti. Siis viiden euron alennuksen joka ikisestä valmennustunnista. Mitä enemmän ostat nyt, sitä enemmän säästät. Aloita nyt!
  • Saat uuden kuntosaliohjelman vain 69 eurolla. Varmista, että treenin sisältö kohtaa tavoitteesi. Ota nyt uudelleen se ensimmäinen askel kohti entistä tehokkaampaa arkea!

[likebtn theme="custom" lang="fi" show_dislike_label="1" icon_like_show="0" icon_dislike_show="0" tooltip_enabled="0" i18n_like="Kyllä" i18n_dislike="En" white_label="1" popup_disabled="1" counter_clickable="1" counter_zero_show="1" share_enabled="0"]
Tykätty [likebtn_likes] kertaa
image description
Forever Forever Pihlajalinna

Jippii, löysit piilottelevan pääsiäishahmon!

Täytä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen ja olet mukana tutustujaviikon arvonnassa. Tutustujaviikkoja arvotaan osallistuneiden kesken 5 kpl.

Voit parantaa voittomahdollisuuksiasi osallistumalla vaikka joka päivä.

Osallistumisaika on 29.3.– 2.4.2024.

Voittaja julkaistaan Instagramin ja Facebookin Stories-osuudessa viikon 14 aikana.

Onnea matkaan!