Varmista harjoittelun onnistuminen ja löydä liikunnan ilo!

Meillä foreveriläisillä on 20 vuoden kokemus suomalaisten elämäntapamuutosten onnistumisista. Sen kaava on yksinkertainen. Tarvitaan tahto eli motivaatio muutokselle, toiminta eli liikkeellelähtö ja toisto eli riittävän pitkäkestoinen harjoittelujakso, jotta uusi elämäntapa vakiintuu pysyväksi.

Mitkä sitten ovat suurimmat onnistumisen esteet? Kuulemamme mukaan ajan puute ja aikaansaamattomuus, liiasta treenimäärästä liian nopeasti tehtynä kipeytyneet paikat sekä harjoittelun muuttuminen tylsäksi.

Meillä on tähän yksinkertainen ja todistetusti toimiva resepti:

  1. henkilökohtaisesti suunniteltu harjoituksen sisältö,
  2. tavoitteisiin mitoitettu tekemisen annostelu sekä
  3. motivoiva henkilökohtainen ammattilaisten tuki.

Annoimme sille nimeksi Forever Premio. Premiossa sinulla on käytössäsi onnistumistasi tukeva hyvinvoinnin, terveysliikunnan ja kuntoharjoittelun ammattilaisten tiimi.

Oikein ohjatussa harjoittelussa motivaatio säilyy haasteiden asettamisen ja tavoitteiden saavuttamisen vuorovedoissa.

Tavoitteesi voi olla painonhallinta, lihasmassan kerääminen, tasapainon ja liikekoordinaation kehitys, liikkuvuuden parantaminen tai vain liikunnan ilon löytäminen arkeen. Me autamme sinua, kuten tuhansia muitakin suomalaisia, löytämään onnistumisen ilon liikunnan avulla.

Aloita nyt oma onnistumistarinasi!

Forever Premium – täyden palvelun kuntoklubit tarjoavat monipuoliset liikunnan ja hyvinvoinnin palvelut. Aloita nyt Premium-klubillamme. Tarjoamme 2 starttitapaamista ammattilaistemme kanssa veloituksetta.

Forever LITE – laadukkaat ja viihtyisät kuntosalit kustannustehokkaaseen treenaamiseen. Aloita nyt LITE-klubillamme, saat ensimmäisen kuukauden harjoitukset veloituksetta.

[likebtn theme="custom" lang="fi" show_dislike_label="1" icon_like_show="0" icon_dislike_show="0" tooltip_enabled="0" i18n_like="Kyllä" i18n_dislike="En" white_label="1" popup_disabled="1" counter_clickable="1" counter_zero_show="1" share_enabled="0"]
Tykätty [likebtn_likes] kertaa

Toimin Forever Hiekkaharjussa ryhmäliikuntavastaavana. Työssäni koen tärkeäksi tarjota Meidän asiakkaille monipuolinen ryhmäliikuntakokonaisuus, josta jokainen löytäisi omalle kuntotasolle ja omille mieltymyksille sopivat tunnit.

Jippii, löysit piilottelevan pääsiäishahmon!

Täytä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen ja olet mukana tutustujaviikon arvonnassa. Tutustujaviikkoja arvotaan osallistuneiden kesken 5 kpl.

Voit parantaa voittomahdollisuuksiasi osallistumalla vaikka joka päivä.

Osallistumisaika on 29.3.– 2.4.2024.

Voittaja julkaistaan Instagramin ja Facebookin Stories-osuudessa viikon 14 aikana.

Onnea matkaan!

OSALLISTU ARVONTAAN - VOITA 3 KUUKAUDEN TREENIT!

Täytä yhteystietosi alle ja olet mukana treenien arvonnassa. Arvonta suoritetaan kerran kuukaudessa.