Koronapassin osittainen käyttöönotto Foreverin toimipisteissä Uudenmaan, Hämeenlinnan, Turun ja Lappeenrannan alueella

Aluehallintoviranomainen ilmoitti uusista rajoituksista Uudenmaan ja Hämeenlinnan sekä Turun ja Lappeenrannan alueille. Päätös on voimassa 31.12.2021 asti. Tiedotamme ajantasaiset muutokset Foreverin toimipisteiden toiminnassa kotisivuillamme. Viranomaisen tiedotusta voi seurata täällä.

Aluehallintovirasto, Etusivu

Aluehallintovirastontiedotteesta: Asiakasmäärästä riippumatta toiminnan harjoittajan on järjestettävä toiminta siten, että asiakkaiden ja toimintaan osallistuvien sekä seurueiden lähikontaktin aiheuttamaa tartunnan riskiä voidaan ehkäistä. Toimija voi esimerkiksi rajoittaa asiakasmäärää, porrastaa kävijöiden osallistumista ja/tai tehdä tilaan ja asiakaspaikkojen sijoitteluun liittyviä järjestelyjä. Näiden toimenpiteiden vaihtoehtona toiminnan harjoittaja voi edellyttää yli 16-vuotiailta asiakkailta ja toimintaan osallistujilta koronapassia.  

Kuntosalien osalta ei ole kyse rajaamisesta 20 henkilöön, kuten yleisötilaisuuksissa ja kokoontumisissa on tehty, vaan velvoitteesta toteuttaa tiloissa sellaisia toimia, joilla lähikontaktin aiheuttamaa tartuntariskiä voidaan ehkäistä. 

Kuntovelka on Suomessa kasvanut korona-aikana merkittävästi

Suomen hallitusohjelmaan on kirjattu, että 80% suomalaisista liikkuu terveytensä kannalta liian vähän ja korona-aikana tilanne on huonontunut edelleen. Meillä Foreverillä on tavoitteena, että asiakkaamme voivat jatkaa harjoitteluaan klubeillamme terveyden näkökulmasta mahdollisimman turvallisesti. Asiakasturvallisuuden varmistamiseksi jatkamme maski-, hygienia- ja turvavälisuosituksiamme sekä otamme koronapassit osittaiseen käyttöön.

Koronapassin käyttöönotto ruuhka-aikoina ja ryhmäliikunnassa 

Kuntosaleillamme on laajat aukioloajat. Turvavälien pitäminen suurissa tiloissamme on helppoa suurimman osan päivästä. Se edellyttää meiltä kaikilta huomaavaisuutta toisiamme kohtaan. 

Varmistamme kaikille asiakkaillemme tilaisuuden huolehtia kunnostaan mahdollisimman terveysturvallisesti myös silloin, kun turvavälien säilyttäminen on haasteellisempaa. Näillä perustein otamme koronapassin käyttöön ryhmäliikunnassa sekä kuntosaliemme aktiivisimpina ajankohtina.  

Uudet toimintamallimme 31.12.2021 saakka


Kuntosalilla tarkastetaan koronapassit ruuhka-aikoina 

Edellytämme asiakkailtamme koronapassia aikoina, jolloin kuntosaleillamme on eniten asiakkaita ja turvavälien säilyttäminen voi olla haasteellista. Koronapassi tarkastetaan kaikilta klubille saapuvilta asiakkailta vastaanotossa. Koronapassia edellyttävät ajankohdat ovat: 

Premium-toimipisteissä Uudellamaalla, Hämeenlinnassa, Turussa sekä Lappeenrannassa

  • arkisin klo 16-20
  • lauantaisin klo 10-14
  • sunnuntaisin klo 14-18

LITE-toimipisteissä Espoossa

  • arkisin klo 16-20
  • lauantaisin klo 10-14

Vuodenvaihteen poikkeukselliset aukioloajat sekä niihin liittyvät koronapassia edellyttävät ruuhka-ajat informoidaan toimipistekohtaisesti klubin omilla sivuilla https://www.foreverclub.fi/toimipisteet-ja-hinnat/.

Muina aikoina kuntosaleillamme on tyypillisesti rauhallisempaa, jolloin voi kuntoilla turvallisesti, säilyttäen riittävät turvavälit. Haluamme kuitenkin muistuttaa kaikkia asiakkaitamme siitä, että meidän jokaisen omalla toiminnalla on suuri merkitys yhteisessä onnistumisessa koronan leviämisen estämiseksi.

 

Ryhmäliikuntaan voi osallistua vain koronapassin kanssa – joka kerta tarkastus 

Otamme ryhmäliikunnassa käyttöömme koronapassin kaikille tunneillemme. Koronapassi tarkastetaan ryhmäliikuntatilan ovella tai asiakaspalvelussa joka tunnille erikseen, sillä asiakkaan terveystietojen tallentaminen on kiellettyä. Kiitos, että otat rokotustodistuksen mukaasi ja valmistaudut tarvittaessa todistamaan myös henkilöllisyytesi jokaisella käyntikerralla.

Varauduthan myös saapumaan paikalle ajoissa, että ehdimme tarkistaa kaikkien tunneille osallistujien koronapassit ja saamme tunnit alkamaan ajoissa.

Tärkeintä on jatkaa liikkumista myös poikkeusaikana 

Hyvä peruskunto on tärkeä pohja myös poikkeustilanteista toipumiselle. Tahdomme edellä mainituilla toimillamme mahdollistaa kaikkien asiakkaidemme liikunnan jatkumisen. Pysy siis liikkeellä ja osallistu kanssamme yhteisen turvallisuutemme varmistamiseen.

Muistathan, että käytössäsi on lisäksi Forever hyvinvointiportaalin palvelut ja Forever Online –palvelun LIVE -tunnit, jotka striimataan suoraan Variston ryhmäliikuntatunneiltamme.  

Etäpalvelumme on tehty asiakkaillemme tukemaan liikunnan toteutumista myös kotona tai mökillä. 

 

Lämmin kiitos yhteistyöstäsi jo etukäteen, 

Forever-kuntoklubit 

 

 

 

 

 

[likebtn theme="custom" lang="fi" show_dislike_label="1" icon_like_show="0" icon_dislike_show="0" tooltip_enabled="0" i18n_like="Kyllä" i18n_dislike="En" white_label="1" popup_disabled="1" counter_clickable="1" counter_zero_show="1" share_enabled="0"]
Tykätty [likebtn_likes] kertaa
image description
Forever Forever-kuntoklubit